Вот после таких "Співразмовників" и пропадает желание общаться украинскою....
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вот после таких "Співразмовників" и пропадает желание общаться украинскою....
извините, но
ниче не понял, не про сайт не про посты ...
але я буду в захваті від вашої творчісті, якщо крім тролінга, та балабольства будете здатні написати хочаб маленький вірш, я от наприклад може здатний а може і ні на це, бо думаю собі у нутрях в голові російскою мовою, але поширення української культури, яка напряму залежить і від вас у не агрісивній формі, в край важлива дія!
я поржала над сообщениями dni.pro - старается человек! )))
но, надо Вам, dni.pro, поднажать. до абсурда всё же не дотягивает ))))
А чому сенс обговорення, як воно впливає на вектор розвитку України.
Скинули на деякий час дотаційний, далекий від українських проблем регіон. І коли повернемося до Криму, гадаєш, будемо розмовляти па-рускі.
Пострадянський період для України завершується, а Ви знову намагаєтеся його повернути. Навіщо, коли потрібно рухатися вперед. Значить потрібна нова парадигма і тут національний шлях завжди допомагає знайти , своє, особливе і унікальне місце в цьому світі.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks