это *****ц товарищи. во дворах костелом сплошной. ладно я какой никакой спортивной реакцией. бабушкам противопоказано выходить.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
это *****ц товарищи. во дворах костелом сплошной. ладно я какой никакой спортивной реакцией. бабушкам противопоказано выходить.
Тем временем прогноз все хуже. Ну или кому как.
Штормове попередження по Україні.
Інформація про суттєве ускладнення погодних умов в Україні 17-18 січня 2016 р: Внаслідок переміщення в Україну активного південного циклону протягом 17-18 січня на території Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської, Дніпропетровської, Полтавської, 18 січня і Харківської та Сумської областей очікуються надзвичайно складні погодні умови: дуже сильні снігопади, сильні хуртовини, снігові замети при швидкості вітру 17-22 м/с, місцями 25 м/с. Небезпечні та стихійні явища погоди в цих областях можуть призвести до суттєвого ускладнення та повного припинення руху транспорту, порушення зв"язку та енергопостачання неселених пунктів ускладнень роботи комунальних служб.
От судьбы не уйдешь, а если ушел значит не судьба.
мене особенно вот это понравилось та повного припинення руху транспорту,![]()
Я Кот. Я не по правилам проверенным живу, и не по легкому пути иду.
А я только что с улицы вернулся - кошерно то так... ветра нет, тепло, но сыро !
Пару лет назад показывали сюжет- какой то греческий остров снегом накрыло..в кое веков. Но как накрыло. Так см 2 припорошило. Ну греки в шоке! последний раз такое было хз когда. И демонстируют эти виды острова и по дороге шкребет че то там снегоуборочная машина!! Я тогда поняла, что в этой стране хорошо вообще никогда не будет. Почему у греков есть снегоуборочная техника..а тут каждый год по копчик сыпет...а в городе техники кот нарыдал?
Вчера показывали Финляндию. Снежная пустыня...через нее проложена ровнейшая дорога...которая почищенна до асфальта!Это при том ..что уровень снега на обочине по пояс. А дорога связывает две деревни...Чего мы не Финляндия!!
шооо позасыпали все уже ?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks