Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 7060, показано з 1 по 20.

Тема: ЧАСТНЫЙ ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬ - любая помощь (в сообщ.1) Тема для ФЛП и бухгалтеров

Комбінований перегляд

Дописів
    765

Типово

Прошу помощи.
    Отправляю дополнение 4 ПФУ через sota-buh.com.ua, после получения новых ключей заполнила J1391004 (договір про визнання ел.документів, так в тех поддержки сказали делать), приходит мне квитанция1, что отчет не отправлен и
    Виникла помилка при перевірці підписів, накладених на електронний документ.
    В центрі обробки електронних звітів не знайдено сертифікат для ЄДРПОУ __ серійний № , виданий__.
    Надішліть Картку приєднання до договору, завірену коректним набором підписів, до центру обробки електронних звітів Державної фіскальної служби України.
    не пойму что я еще не сделала...

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 222

Типово

Цитата Допис від Qvest Переглянути допис
    Прошу помощи.
    Отправляю дополнение 4 ПФУ через sota-buh.com.ua, после получения новых ключей заполнила J1391004 (договір про визнання ел.документів, так в тех поддержки сказали делать), приходит мне квитанция1, что отчет не отправлен и не пойму что я еще не сделала...
    Читаем внимательно тему. Уже спрашивали и уже отвечал.

Дописів
    765

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Читаем внимательно тему. Уже спрашивали и уже отвечал.
    перечитала, я так понимаю не сделала
    по ЕСВ карту приеднання по договору
    . вроде нашла, в разделе ПФ под Р 9900301
    Востаннє редагував Qvest: 15.01.2016 о 20:25

Дописів
    9 887

Типово

Цитата Допис від Qvest Переглянути допис
    Прошу помощи.
    Отправляю дополнение 4 ПФУ через sota-buh.com.ua, после получения новых ключей заполнила J1391004 (договір про визнання ел.документів, так в тех поддержки сказали делать), приходит мне квитанция1, что отчет не отправлен и не пойму что я еще не сделала...
    отправьте Картку приєднання до договору - это отдельный документ, кроме договора надо еще эту картку отсылать.

Дописів
    765

Типово

Цитата Допис від Ямайка Переглянути допис
    отправьте Картку приєднання до договору - это отдельный документ, кроме договора надо еще эту картку отсылать.
    мне уже стыдно что-либо спрашивать, инструкций толком никаких нет, так и делаю, если кто-то что-то скажет, подскажет. Время уже поджимает по сдачи отчета. Картку приєднання до договору завтра до заполню, нет с собой данных, надеюсь завтра лед тронется.

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті