Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
жевали уже
http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/2755-17/page39
296.10. Реєстратори розрахункових операцій не застосовуються платниками єдиного податку:першої групи;другої і третьої груп (фізичні особи - підприємці) незалежно від обраного виду діяльності, обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 1000000 гривень. У разі перевищення в календарному році обсягу доходу понад 1000000 гривень застосування реєстратора розрахункових операцій для такого платника єдиного податку є обов’язковим. Застосування реєстратора розрахункових операцій розпочинається з першого числа першого місяця кварталу, наступного за виникненням такого перевищення, та продовжується у всіх наступних податкових періодах протягом дії свідоцтва платника єдиного податку.{Пункт 296.10 статті 296 в редакції Законів № 71-VIII від 28.12.2014, № 569-VIII від 01.07.2015}{Застосування реєстраторів розрахункових операцій для платників єдиного податку третьої групи набирає чинності з 1 липня 2015 року, застосування реєстраторів розрахункових операцій для платників єдиного податку другої групи набирає чинності з 1 січня 2016 року - див. абзац шостий пункту 1 розділу IIЗакону№ 71-VIII від 28.12.2014}
Податкова декларацiя платника єдиного податку - фiзичної особи - пiдприємця
Для 1,2 группы - F0103403 (рiчна).
Для 3,4 группы - F0103305.
Дело в том, что они идентичны, НО для налоговой разница есть.
БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
Сдам отчеты за Вас!
Видать система по разному раскидывает
Всем доброго времени суток, возник вопрос по замене сертификатов.
У меня заканчивается, но ещё не закончился срок действия ключей/сертификатов, старые были от ЦСК Украина, сейчас получил новые в налоговой. Вопрос в том, как теперь их заменить: есть форма J1391102 (Про надання інформації щодо електронно цифрового підпису), вроде бы при наличии дейстующих сертификатов нужно делать чеез неё. Заполняю, подписываю новым и старым (действующим) сертификатом - получаю "ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО. Виявлені помилки: Блок даних. Невірний підпис - сертифікат відсутній в базі сертифікатів ". Не уверен, что эта форма годится для замены сертификата директора. Так ли это?
Заключить новый договор тоже пока не могу, поскольку старые ключи и договор пока действительны. Сертификаты истекают как раз к окончанию приода сдачи отчётности, тогда же буду сдавать, хотелось бы заменить раньше, чтобы избежать неприятных сюрпризов.
Как лучше поступить?
1. Нужно использовать J1391102, но я что-то делаю неправильно.
2. Нужно отозвать старые сертификаты, затем заключить новый договор.
3. Лучше дождаться окончания действия текущего договора.
Заранее спасибо за совет
ЗЫЖ ЧП на едином, подпись только моя (директор), использую m.e.doc
У нас аналогично было. Как только закончился сертификат-сразу новый договор оформил. Подписали за пару часов.
А по предприятию-вообще слетели в налоговой сертификаты. У бухгалтера новый-"повидомлення отправляли"-то сертификат печати не видели, то директора. Пришлось заново договор оформить. Тоже быстро. А потом отправить сертификат бухгалтера
ШАНОВНІ СТРАХУВАЛЬНИКИ!!!!! 14.01.2016 року отримано лист виконавчої дирекції Фонду про те, що в зв’язку з проведенням додаткових консультацій та численними зверненнями робочих органів виконавчої дирекції Фонду і страхувальників, виявлено неоднозначне тлумаченням норм законодавства у сфері загальнообов’язкового державного соціального страхування, тому Відомість розподілу за 2015 рік ПОТРІБНО ПОДАТИ ДО РОБОЧИХ ОРГАНІВ ФОНДУ!!!! P.S. Просимо розповсюдити дану інформацію.
Т.е. отчет в несчастный случай, у кого есть наемные сотрудники и кто стоит на учете (были ранее), сдавать надо![]()
БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
Сдам отчеты за Вас!
если что - можно будет бодаться в плане "приехал сдавать, на двери объявление что сдавать не надо - вот даже фото сделал, другую информацию не встретил". Хотя я сдал
О.Марина, Здесь смотреть
ЧП 2 группа без наемных Сдает :
отчет единый налог до какого числа?
отчет ЕСВ до какого числа?
какой еще отчет?
Я очень много знаю, но практически ничего не помню
Прошу помощи.
Отправляю дополнение 4 ПФУ через sota-buh.com.ua, после получения новых ключей заполнила J1391004 (договір про визнання ел.документів, так в тех поддержки сказали делать), приходит мне квитанция1, что отчет не отправлен ине пойму что я еще не сделала...Виникла помилка при перевірці підписів, накладених на електронний документ.
В центрі обробки електронних звітів не знайдено сертифікат для ЄДРПОУ __ серійний № , виданий__.
Надішліть Картку приєднання до договору, завірену коректним набором підписів, до центру обробки електронних звітів Державної фіскальної служби України.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks