| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Долго пояснять, это надо видеть. Сербы тоже так гонорились, мол цыгане, обезьяны, недочеловеки. Но что-то случилось и теперь в Сербии цыгана не обоссать ни избить нельзя. Даже цыганом называть - уже плохо. В попу их целовать не требуют, конечно же, но шутить про цыган, называть их заебанцами и вообще делать как всегда делали теперь нельзя.
Ну и да, ЕК и Брюссель теперь плохие, не дают сербам жить как привыкли...
у прощанія з маркерами русскага міра після розвалу совочку не вірите? не знаєте чи не вірите? бо я з віруючими будь яких сект не альо.
теж з поляками працювала, найбільш з усіх скаржаться в Польші на поляків росіяни, які там працюють. всі як один "нєвозможно работать, в Українє намного лєчгє, нєсмотря на коррупцію, полякі нас нєнавідят, прі любой возможності вьіставляют дуракамі"
так і Чехию приїхали, і в Польшу, і в Прибалтику до 1991 року. не пригадую, щоб якась країна рахувала вклади окупантів та анексантів, повертаючись до себе.
ті, хто стали частиної країни і народу взагалі не потребують "подсчитал", бо рухаються в майбутнє разом з країною, а не вимагають перевесті часьі назад,
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
Видимо, я не напрасно написал "ку-ку".
Если ситуация не изменится, то Приднепровка прекратит вырабатывать электричество.
Мы будем покупать, а не экспортировать, электроэнергию.
Войск НАТО на территории Украины нет в виду ряда объективных обстоятельств.
Паспорт есть у всех, кроме цыган: хочешь в Европу - шуруй!
Тут ты на кой нужен?
Схоже, вимальовуються контури ще однієї зверхдержави. В комплекті з ромським питанням, яке чомусь тулиться де треба і не треба.
А по суті - для чого узаконювати суржик замість нормальної мови? Тільки щоб відрізнятись від росіян? Я таккого комплексу неповноцінності ще не зустрічав. Спотворювати власну культуру, аби щось комусь довести - це щось нове.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks