про документы Януковича, ржал вчера еще, Аваков решил работу свою показать, через два года, вновь нашел выловленные из воды в Межигорье архивы Януковича.
Больше достижений у министра нету
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
про документы Януковича, ржал вчера еще, Аваков решил работу свою показать, через два года, вновь нашел выловленные из воды в Межигорье архивы Януковича.
Больше достижений у министра нету
Вот оно нутро и проявляется в фальсификациии , лжи, фальшивках и подлогах и конечно сфабрикуют то что ты пожелал.Они же с тех пор , как разобрали себе "сладкие места" положили х.. на страну и народ.
http://antikor.com.ua/articles/77938...lov_i_partnery
Если люди позволят государству решать, что им кушать и какие лекарства принимать то тела их вскоре будут в таком же печально состояние, что и души живущих под гнётом тирании.
Т.Джефферсон.
А когда было по-другому?
Про рай на земле
Он все видит. Поэтому надо жить так, чтоб Ему было интересно за нами наблюдать
... предложите г-ну Джефферсону пройти на официальный сайт
U.S. Food and Drug Administration![]()
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Помнится, еще Владимир Ильич, работая над статьей "Как нам реорганизовать Рабкрин", говаривал, мол, This quotation has never been found in Jefferson's papers in its above form, but it is most likely a paraphrase of Jefferson's statement in Notes on the State of Virginia, "Was the government to prescribe to us our medicine and diet, our bodies would be in such keeping as our souls are now."
Irina Medushevskaya10 ч ·
Автор Богдана Бабич! Это шедевр!
Аваков: Ви сказали, що Кабмін очолює корупцію, сказали це бездоказово, ясно, чітко, недвозначно.
Саакашвілі: Дуже доказово.
Аваков: Ви подивіться на нього. Сере, співає ще й тріски збирає.
Саакашвілі: Дуже доказово, повторюю.
Аваков: А щоб тобі повилазило!...
Саакашвілі: Най би тобі пір'я в горлі поросло!
Аваков: Як ви говорите в таких випадках, бе-бе-бе-бе, ви так говорите?
Саакашвілі: Що значить бе-бе-бе? Так зі мною ще ніхто не розмовляв.
Аваков: Я з вами буду так розмовляти!
Саакашвілі: А щоб тобі зацíпило …
Аваков: Всрався та й криво!… Аби тобі заклáло…
Саакашвілі: Я закликаю вас до ввічливості. На відміну від вас у мене мільйонів, мільярдів немає ніде.
Аваков: Ти...ти, гімно нероздушене!
Саакашвілі: А щоб тебе вертіло, підняло і гéпнуло …Мої мільярди ще Росія шукала. Пошукайте гарненько.
Порошенко: Припиніть, бовдури. Хай вам грець!
Саакашвілі: Я не буду корумпованого міністра....
Аваков: Стули пéльку, корумпований губернаторе. Суче вухо
Саакашвілі: Що? Ах ти, наволоч!
Аваков: А ти, падлюка!
Порошенко: А бодай ви сказилися!
Аваков: Засранець!
Порошенко: Арсене Борисовичу... можна без матюків?
Аваков: Матюків і не було.
Порошенко: Я чув. Мені не заклало.
Аваков: Я хочу закінчити...
Порошенко: Так, я прошу вас, по суті, по порядку денному, а не по коментарях виступу. Прошу. От йолопи (про себе).
Аваков: В мене питання, ви своїми діями, пане Саакашвілі, перешкоджаєте приватизації ОПЗ чи ні?
Саакашвілі: Серун тобі кланявся... У мене більше крім репутації нічого немає. Я не збираюся, щоб якийсь злодійкуватий міністр, якого вся країна знає, що ...
Аваков кидає склянку з водою
Порошенко: Арсене! Ви що, подуріли?
Аваков: От, тварюка. 100 кг гімна - а смердить як тонна
Саакашвілі: Злодій! Поцілуй мене в сраку!
Аваков: Лайно. Щоби твоя срака по шву розійшлася…
Саакашвілі: Щоб ти падло дристало та й дристало…Ти будеш сидіти, тому що ....Я українець, між іншим.
Аваков: Я українець теж.
Саакашвілі: Ні, ти - злодій і покидьок!
Аваков: А ти базікало й блазень!
Яценюк: Телепень, ось хто ти!
Аваков: Циркач, сволота така...
Яценюк: Гастролер, одною сракою на всі базари...
Аваков: Гімно собаче...
Яценюк: Щоб ти всрався! Тебе запросили в країну справу робити, а не аферизмом політичним займатися. Чорти тобі в печінку!
Саакашвілі: Срали-мазали, рачки лазили. Ви ображаєте народ України ... і ви будете за це відповідати!
Порошенко: До сраки, панове, до сраки це засідання. Всі розійшлися!
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Богдана Бабич придала диалогу налет интеллектуальности. На это есть запрос общества, в свете последних тенденций исследований. Чем больше матов и бранных слов, тем выше интеллект.
Он все видит. Поэтому надо жить так, чтоб Ему было интересно за нами наблюдать
статья без автора, как єто показательно)))
чем мне нравится Аваков так тем, что без кучи словесного мусора выкладывает ролики, так что теперь у Миши хоть в левых, хоть в правых СМИ сколько не печатай пафоса, только заключение экспертизы и решение суда в его пользу - вариантов нет)))
Миша не отчитывался? он в суд обратился? или ограничился Шарием?)))
по поводу нутра - менты, в связи с тем, что в их работе проходит масса событий (чужих) и их вариантов, могут предполагать самые невероятные расклады, которые впоследствии и оказываются верными. В случае с Мишей - все на поверхности, надо просто не сильно копнуть в этом направлении)))
А вот барыги - те и маму продадут за жопу в тепле
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Ох, не нравится кое кому наведение порядка на одесской таможне...
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Про документы ржать не надо)))
в межгорье тогда *****ли доки все майдановцы, обоснованно предполагая, что это можно монетезировать как в политический капитал так и в политическое убийство.
ИМХО Аваков кому то недвусмысленно дал сигнал, что если кто то будет себя неправильно вести, есть тото тото и тото
мое ИМХО это в адрес Порошенко ко, Григоришина и Луценко
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks