| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Аваков пішов в протележну від Міхо сторону, ну то ж хєрня, рєбята)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
таки да, аваково бєбєбє -боротьба з порохом за крісло
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков виступив з різкою критикою заяви президента Петра Порошенка про неприпустимість ксенофобських проявів.
Цю критику він висловив у пості на Facebook під відео свого конфлікту з одеським губернатором Міхеілом Саакашвілі.
Аваков вирішив, що слова Порошенка стосуються його особисто і обурився цим.
"Кого Ви звинувачуєте у ксенофобії? Мене? Вірменина, який все життя з 3 років живе в Україні? Чи мені не знати? Який чинуша видав вам цю рамку реагування? .. Ви мені це говорите?" – написав він.
То, что Саакашвили как тварь убежал от Авакова в конце, это вообще. Думаю в Грузии это видео (где гордость и самоуважение у мужчин на высоте) произведет фурор и Саакашвили превратится (вместе со своей партией) в окончательный мусор.роса-росастранно, видео одно и то же, Аваков шел в сторону Михо, а то отгавкиваясь семенило на голос Президента в другую сторону![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks