| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вроде сейчас собирает, он на заседании много еще чего говорил, ток потерли все сразу в ФБ...
А вообще, я считаю, у нас ишо все спокойно . Вот-до бюджета дойдет:
Бюджет в парламенті Косово ухвалюють зі сльозогінним газом http://nv.ua/ukr/world/countries/v-p...deo-73024.html
.. началась прессуха...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
было бы полегче если бы у него были документы и механизмы их реализации... на данном этапе он простой болтун не имеющий на руках ничего кроме своего "честного имени" у него даже нету видео ссоры... просит милостиню у Пэти что ты тот это видео опубликовал... при том в любой момент может заявить что это не то видео, или смонтировано или.... все эти эмоции рассчитаны на лохов... уже пора предъявлять что то посерьезней....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
шо то я нифига не понял, кого будут сливать, Мышка или Сеньку с фейсбучным героем вкупе?
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
У понеділок, 14 грудня 2015 року, Подільський районний суд міста Києва у повному обсязі задовольнив позов бізнесмена Коломойського Ігоря до Міхеіла Саакашвілі та Одеської обласної державної адміністрації. Про це повідомив представник екс-голови Дніпропетровської ОДА Вадим Шевцов. "Суд визнав недостовірною та такою, що в повному обсязі не відповідає дійсності інформацію, поширену Саакашвілі Міхеілем 19 липня 2015 р. в ефірі телеканалу "Студія 1+1" у програмі телевізійної служби новин "ТСН.Тиждень", в якій Саакашвілі звинуватив Коломойського в контрабанді та ухиленні від сплати податків", - зазначив він.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/kolomoyskiy-c...li-553907.html
не будут видео публиковать, "бо це ганьбить країну" Цеголко.
А все інше не ганьбить...
Ага, если кто про коррупцию скажет то сразу скажут- убирайтесь гастролеры. Прэлестно.
Как будто на сковородку голой сра.. положили так засуетились![]()
какая вакханалия началась после визита Байдена, премьера хватают за яйца, министр обливает водой губернатора.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks