Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так и у нас заставляли, но там, судя по фоткам, кол-во "против" просто поражает. И автомайдан сегодня вроде в Ингулец поехал. Молодцы ребзики!!! А у нас автомайдан есть?
https://1kr.ua/news-23822.html
Читаю коменти - хотять щоб дали їм спокій, тобто вілкула...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Пишуть, що вілкул то не рашка , а спокій та комфорт. Автомайдану - їдьте до свого Дніпра, Київа, Львова та робіть там дерібан.
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Не знаю, но патриотами Кривого Рога горжусь. Собрать такой майдан......ребятки молодцы. Помогать им нужно!
О, а що це я не на рідній мові?))) Не можна патріотів Кривого Рога кидати напризволяще. Нехай "рашкаприйди" буде не в нашій країні.
Я смотрю везде недовольны чем то старьіе кошелки...сами пожили, а внукам пожить не дают...
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
В Ингульце сработал банальный админресурс.Там весь район(микрорайон в народе) зависит от ИнГОКа,который выкупил Ахметов.Делать там вообще нечего,никаких развлечений,поэтому от возраста не зависит,просто реальный по...изм во всём.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks