Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
те шо ти пишеш - це правда твоєї картину світу, як ти бачиш і чому саме ти так бачиш і для чого тобі саме таке бачення, до чого тут я? я розумію, що десь тобі болить за Крим, мені -нє.
моє бачення таке - все, на кшталт "напішу путіну і вот он..." це не просто ржачно, а даже мілоа всі твоі "понімаєшь" - це твоя самотерапія.
...В СССР (России) c 1968 года действует экспериментальная Кислогубская ПЭС в Кислой губе на побережье Баренцева моря. На 2009 год её мощность составляла 1,7 МВт. На этапе проектирования находится Северная ПЭС в губе Долгая-Восточная на Кольском полуострове мощностью 12 МВт. В советское время также были разработаны проекты строительства ПЭС в Мезенской губе (мощность 11 000 МВт) на Белом море, Пенжинской губе и Тугурском заливе (мощностью 8000 МВт) на Охотском море, в настоящее время статус этих проектов неизвестен, за исключением Мезенской ПЭС, включённой в инвестпроект РАО «ЕЭС». Пенжинская ПЭС могла бы стать самой мощной электростанцией в мире — проектная мощность 87 ГВт.
та який з мене психолог? просто правду нє скроєш! (с)
а ото твоє "И если бы мой пост не был бы правдой, он бы тебя не задел" - це хороший психолог писав, нє?
мене і не заділо, а насмішило. нашо мені дивитися на статистику теми, у мене ж не болить за Крим тому не я, а ти придивляєшся хто скільки постів написав .
і взагалі, "Герландія - нєв`єбєнная страна" КОТ.
Нагадаємо, раніше глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв заявив, що необхідності закуповувати російський газ зараз немає, тому що він, по-перше, дорожче європейського і, по-друге, Україні вистачає імпорту з Європи. Російське блакитне паливо будуть купувати, якщо виникне нагальна необхідність і зменшиться ціна на нього.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/groshi/gazprom-pogrozh...ni-540159.html
обожнюю оГород. зараз енергію води моря на молекули розбере)
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
так, у нас нічого ржачного сьогодні. парасюкі не в формі.
так я і в статистику своєї теми не загдядаю. а для чого тобі потрібно перевезти ржаку Криму на слоьзи України? хтось в цій темі не знає , що бюджету немає, новий податковий не ліпеться, на Донбасі стріляють. всі в курсі і що? ти не знав, що ми не супер держава, ми корумповані, ніколи війною не йшли на сусідів, залежні від кредитів? я знала, прикинь. а ще я знаю про стовпи та скрепи супер держави- це газ та нафта і мені нічого не заважатиме стьобати глиняний пафос русскага міра. ще шось?![]()
скоро будут
К административной границе с Херсонской областью подтянуты российские «Грады» и танки. Об этом СМИ сообщил начальник департамента противодействия наркопреступности Национальной полиции Украины Илья Кива.
«У МВД есть информация, что три дня назад были подтянуты около 12 танков на Джанкое, а также несколько реактивных установок „Град“. В каком количестве, неизвестно. Сейчас они в районе „Чаплинки“ и в районе Джанкоя со стороны оккупированной территории», — проинформировал Кива.
«Мы приведены в боевую готовность. Я допускаю возможность обстрелов во время блокады Крыма или без нее. Ведь мы уже фактически в состоянии войны. В данном случае может быть любое развитие событий», — добавил Кива.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks