Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
та да.. я прекрасно вижу как мы за 10 лет эволюционируем...![]()
Вот Писный например не плохо эволюционировал за 10 лет... и кстати тоже в селе..![]()
Де живе Василь Пісний
Офіційно Василь Пісний, який усе життя пропрацював у міліції і не був причетний до жодного бізнесу, декларує земельну ділянку 22,5 соток, будинок на 450 кв. м, квадроцикл за 80 тис. грн та автомобіль Honda Crosstour 2010 року випуску.
Де ж живе Василь Пісний? Де цей будинок площею 450 кв. м.? Зважаючи, що Василь Пісний не знайшов часу для спілкування із ZAXID.NET, будинок довелося шукати самотужки. Знайшли три (!) будинки, що належать сім`ї нового керівника Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України.
У 2009 році Василь Пісний набув право власності на будинок у селищі Брюховичі біля Львова, на вулиці Садовій, 17.
У документах вказано, що підставою для набуття власності стало рішення Франківського районного суду Львова від 29 квітня 2009 року. На жаль, це рішення відсутнє в Єдиному держреєстрі судових рішень. Відомо лише, що у 2013 році цей будинок було виставлено на продаж.
У Брюховичах є ще одна нерухомість, яку пов'язують з Василем Пісним, на вулиці Лікарській, 3в. Цей будинок, зведений просто посеред лісу, за інформацією нашого джерела, дружина Пісного Ольга Костик подарувала їхній спільній доньці Наталі у лютому 2013 року.
Маєток вражає своїми розмірами та масштабами вирубки лісу. Це добре видно з карт Yandex та Google. Зліва – фото 2010 року, коли маєток ще в стані будівництва. Справа – фото за 2012 рік, коли дім вже зведено. Ліс нещадно рубали не лише на приватній території, але і за її межами
ну и тыды
http://zaxid.net/news/showNews.do?pi...jectId=1304294
http://fakty.ictv.ua/ru/index/read-news/id/1556366
http://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=875355.0
И шкода еще какая то у него светилась.
Если в жизни что-то не клеится - выбрось клей. Возьми гвозди и забей!
Парасюк зайчик.
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
как это не вымагала? а "универсал"... громадскисть все время одинаковая... не обманывай себя... вопрос не в ней, а в элите... а вы пока до Писного не маетэ видношення... т.е. что с ним делать даже не представляете... но Парасюку с ноги бить его низя... это не цивилизованно... это уже даже не смешно...
После того как Парасюк "пометил" генерала, о нем будут писать и рассказывать все.
А вчера о нем никто не знал. Могут по тихому и в отставку спихнуть из за скандала...
Чины теперь будут боятся в Раду ходить, и оглядываться будут.
Из всех АТО шников, кто прошел в Раду по ходу только Парасюк за базар ответил.
Если в жизни что-то не клеится - выбрось клей. Возьми гвозди и забей!
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks