Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 73 з 84 ПершаПерша ... 23636465666768697071727374757677787980818283 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1668, показано з 1 441 по 1 460.

Тема: Правый сектор

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    .. так а кто теперь Старший Проводник?
    узнік мосійчук, нє?

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    узнік мосійчук, нє?
    Не, внебрачная соратница Йулько

Звідки Ви
    Местный
    Дописів
    1 482

Типово

Цитата Допис від каратель Переглянути допис
    Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Я бы сказал прогнозировано и ожидаемо, он уже давно потерял контроль над организацией.
    Окончен бал, погасли свечи.

Дописів
    13 721

Типово

Днепропетровская областная ячейка отказывается принять отставку Яроша с поста лидера "Правого сектора" http://censor.net.ua/news/360286/dne...lidera_pravogo

Керівник «ПС» Львівщини не прийняв відставку Яроша http://uainfo.org/blognews/144726713...u-yarosha.html

З відходом Яроша "правий сектор" - це інша історія і перегорнута сторінка http://uainfo.org/blognews/144727452...regornuta.html
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    12 402

Типово

Поедет лечиться, сил набираться в свободные и теплые края?

Может напишет чего? Многие революционеры так делали, неизмеримую пользу принесли.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

ні в Раді толку немає, ні в організаціі.

чо ми його президентом не обрали? навів би порядок, нагнув би сшанатоізраїль, накидав би РФ, алєгархів би відірвав від корита. справився б, як с ПС, наприклад)

а ета порох унічтожаєт добровольцєв 1111!. не вони самі себе дискредититують та не ростуть, а хтось інший все це їм зробив.
    Ярош обязательно порадует эту власть, обязательно Рола.
    В связи с тем, что он (со слов) выступал гарантом не разоружения ПС, то у власти развязаны руки по уничтожению ДУКа.
    Ведь для этого вчера СБУ обыска делало?
    Все в соответствии с Минском 2.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Ярош обязательно порадует эту власть, обязательно Рола.
    В связи с тем, что он (со слов) выступал гарантом не разоружения ПС, то у власти развязаны руки по уничтожению ДУКа.
    Ведь для этого вчера СБУ обыска делало?
    Все в соответствии с Минском 2.
    СБУ другий тиждень шманає всі цехи, включно самих СБУшників. поцікався у знайомих по Дніпру, якщо є бажання .
    це теж Мінськ-2? ПС ДУК в процесі легалізаціі - це добре, а ті з ПС , хто проти легалізаціі і є опозиція Ярошу.

Ярош порадує владу? не сміши. якщо знову хтось, як рік тому Володякісєльов, зробить з нього медіа продукт, то ага, порадує медіа продуктом.
    тобто, вся радість може бути тільки в тому разі, якщо знайдеться інвестор для просування радості.
    результатом будуть стандартні 2-5% радикального електорату.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

СБУ другий тиждень шманає всі цехи, включно самих СБУшників. поцікався у знайомих по Дніпру, якщо є бажання .
    це теж Мінськ-2? ПС ДУК в процесі легалізаціі - це добре, а ті з ПС , хто проти легалізаціі і є опозиція Ярошу.

Ярош порадує владу? не сміши. якщо знову хтось, як рік тому Володякісєльов, зробить з нього медіа продукт, то ага, порадує медіа продуктом.
    тобто, вся радість може бути тільки в тому разі, якщо знайдеться інвестор для просування радості.
    результатом будуть стандартні 2-5% радикального електорату.
    Цеха, это дембельский аккорд конторы, позавчера им оставили в подследственности лишь терроризм и контрразведку (как положено), то что чистят свои ряды, это опять таки с одной стороны хорошо, но присутствует определенная избирательность идущая от главы местячковой конторы.

Я не писал, что он создаст какую то политсилу, хотя вероятность, что он присоединится к какому то движу есть. Просто во времена сломов и перемен такие люди как он, являющиеся моральными авторитетами, опять появляются на гребне.
    Зы. Революции не могут заканчиваться в течении года, этот процесс более длительный, мы только начали отхаркивать совок и руссоимпереализм, впереди очень много интересного и тяжелого. Нынешняя власть - правительство Керенского (ИМХО). Так что для человека со стержнем и авторитетом всегда найдется место в истории.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    10 138

Типово

По моему, уход Яроша из ПС прелюдия. Думаю, в скором времени ПС как вооруженная структура перестанет существовать вообще. И это не может не радовать. Махновщине не место в цивилизованном мире.

ЗЫ

Мабуть, на Яроша накопали таки достаточно.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 276

Типово

пффф, Ярош все, я тут давно писал, что он стал посмешищем и свадебным генералом

Дописів
    13 721
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    13 721

Типово

И я скажу
    На сегодня ПС, Ярош, и как следствие, ДУК - это уже ничто!
    Нужно понимать некие простые вещи:

1. "Неучтенные" люди своими телами предотвратили дальнейшее продвижение руССких в глубь территории Украины, может грубо - но это так!!! (пока, бляха государство раздуплялось)

2. Правые радикалы НИКОГДА не приходят к власти путем выборов! (20% людей говорит "этих сук надо вешать", а 80%, одевая вышиванки, танцуя и напевая, ласково уговаривают - "все должно быть по Закону, по людски, толерантно, по-европейски..." идут на выборы и голосуют за "сопли с сахаром")
    Вот и делайте выводы
    /////

Звідки Ви
    кафе Сура
    Дописів
    15 762

Типово

Цитата Допис від Флeксо Переглянути допис
    По моему, уход Яроша из ПС прелюдия. Думаю, в скором времени ПС как вооруженная структура перестанет существовать вообще. И это не может не радовать. Махновщине не место в цивилизованном мире.

ЗЫ

Мабуть, на Яроша накопали таки достаточно.
    вата крымская

Дописів
    10 138

Типово

Цитата Допис від katso_98 Переглянути допис
    вата крымская
    Все, убил наповал
    ЗЫ
    Кстати, смотрел на днях твой отчет о путешествии куда то в африканские епеня от какого то лохматого года. Там ты не кажешься таким дебилом, как здесь, почему то. Мабуть, щось похерилось в доме облонских...

Звідки Ви
    кафе Сура
    Дописів
    15 762

Типово

Все, убил наповал
    ЗЫ
    Кстати, смотрел на днях твой отчет о путешествии куда то в африканские епеня от какого то лохматого года. Там ты не кажешься таким дебилом, как здесь, почему то. Мабуть, щось похерилось в доме облонских...
    читайте на здоровье) это Вам не в Крым ездить

Дописів
    39 400

Типово

Spoiler Spoiler: Ярош очолив ДУК "Правий сектор" 
    Моя відставка з посади Провідника НВР ПС викликала неабиякий резонанс не тільки серед членства Руху, але й серед великої частини українського суспільства. Тому хочу дещо роз’яснити.
    - Нічого катастрофічного для Правого сектору у цій відставці немає: наша Організація, з моменту свого заснування робила ставку не на особу, а на українську національну ідею та ідеологію українського націоналізму. Саме тому відхід будь-кого від керівництва Рухом, партією, Добровольчим корпусом не означає припинення їх існування або ослаблення нашої боротьби за Українську Самостійну Соборну Державу.
    - Я не розглядав і не розглядаю можливу свою участь у будь-яких інших політичних та громадських організаціях. Нічого кращого за Правий сектор, на мою суб’єктивну думку, у двадцять першому сторіччі українці не витворили.
    - Наш Рух – далеко не ідеальна організація, в якій є безліч «плюсів» і немало «мінусів», ми всі не ангели, а живі грішні люди, тому робимо дуже багато помилок. Справді, в Проводі Руху останнім часом існувало два погляди на розгортання революційної боротьби проти внутрішнього ворога – олігархічного режиму, який і далі паразитує на поті та крові українців.

Підігрівалися ж ці розбіжності зовнішніми чинниками: катастрофічним соціально-економічним станом нашого народу; намаганнями влади дискредитувати і знищити добровольчий і волонтерський рухи; неспроможністю державних силових структур звільнити окуповані українські землі та «заморожуванням» військових конфліктів; небажанням влади «пересаджати» відкритих та замаскованих ворогів української державності – регіоналів, комуністів та інших паразитів, які привели Україну до війни і крові; «закручуванням гайок» по відношенню до фронтовиків і патріотів, натомість підготовка до амністії терористів і бойовиків та так звані «вибори» на окупованих територіях. Цей перелік проблемних питань можна продовжувати, але головна проблема у тому, що існуюча влада насправді підігріває революційні процеси і своїми руками створює революційну ситуацію в державі.

Свою ж позицію я озвучував неодноразово в багатьох інтерв’ю: насильство – це крайня форма спротиву; поки не використані всі політичні мирні методи впливу на існуючу владу, йти шляхом державного перевороту і ліквідації існуючого владного режиму неможна, тим більше в умовах зовнішньої агресії сатанинської московської імперії та неготовності українських націоналістів до взяття максимальної повноти влади в державі.

Не всі мої побратими згодні з цим… Я їх розумію і не виключаю, що помиляюсь в оцінках та висновках. Але позицію свою зараз не зміню: треба максимально розбудовувати організаційні структури, постійно розширяти коло прихильників ПС, проводити роботу в державних управлінських структурах, ЗСУ, СБУ, МВС, СЗР тощо, виявляючи людей, які здатні, при приході націоналістів до влади, провести революційні зміни та швидко і якісно покращити як стан народу, так і держави, зробити Україну геополітичним фактором та дати перспективу нашим дітям і онукам.

Так – це титанічна праця, але без неї ми приречені, навіть при зміні прізвищ, у владних кабінетах на щиро українські і дуже націоналістичні, весь час топтатися на місці, що призводить до стагнації та, врешті, може закінчитися втратою держави і ми отримаємо ще десятки, а може й сотні років тотальної бездержавності.
    - Зараз же я рекомендую всьому активу і бійцям НВР ПС «видихнути», осмислити пройдений шлях і спробувати чітко окреслити наше майбуття. При цьому, треба користуватися головними критеріями – Бог, Україна, Свобода.

На мій погляд, багато злободенних питань може бути вирішено на Всеукраїнському з’їзді Руху, учасниками якого мають бути представники всіх, без виключення, структурних підрозділів НВР, всіх областей, делегації від наших закордонних представництв.

Але, щоб з’їзд мав результат, необхідно вже зараз сформувати робочі групи, які б підготували та запропонували делегатам конкретні рішення, що стосуються міжнародної політики, програми українського державотворення, реформування різних галузей суспільного життя, погляд націоналістів на соціально-економічний розвиток, реформування силових державних структур тощо. А також, з’їзд має визначити стратегію і тактику Руху в умовах, що склалися, випрацювати структуру і прописати функціональні завдання підрозділів і напрямків діяльності ПС, обрати ефективний Провід Руху та очиститись від випадкових людей: як від тих, для кого Правий сектор є засобом для власного збагачення та втілення якихось егоїстичних прагнень, так і від всіляких «движуватєлєй», мародерів та інших непевних псевдореволюційних людей.

Я рекомендую негайно створити Всеукраїнську робочу групу по підготовці З’їзду НВР ПС, в яку ввести Андрія Тарасенка «Пилипася», Андрія Шараскіна «Богему», Валерія Чоботаря «Гатила» та інших авторитетних для всього Руху особистостей. Вони вже будуть вправі визначати робочі підгрупи по напрямах, готувати необхідні конференції тощо. Як і в своєму листі до останньої Конференції, пропоную провести Всеукраїнський з’їзд НВР ПС в кінці січня 2016 року. Роботи дуже багато і її треба зробити мудро, виважено і ефективно, тоді вона дасть результат для української нації.

Я щиро вдячний активу та прихильникам Правого Сектору за ту підтримку, яку ви всі надали мені у цей непростий час. Я зворушений підтримкою і довірою бойових батальйонів, наших славних «Госпітальєрів», Штабу Добровольчого українського корпусу «Правий сектор»…

Коли ми тільки починали воювати проти російсько-терористичних військ, то я сказав, що ми пройдемо весь цей шлях разом, а ця війна, на жаль, ще далеко не завершена, тому я з вдячністю приймаю цю пропозицію і заявляю про те, що беру на себе командування Штабом Корпусу, 5-им, 8-им батальйонами та батальйоном «Госпітальєри». Нарада щодо подальшої діяльності Корпусу буде проведена у найближчий час. Інформацію про це доведу додатково…
    Слава Українській Національній Революції!
    Хай живе Українська Самостійна Соборна Держава!
    Дмитро Ярош

Дописів
    10 138

Типово

Кажуть, що гроши вкрав:

Журналисты разместили в сети детали переписки нардепа от партии УКРОП Андрея Денисенко, в которой он защищает лидера Правого сектора Дмитрия Яроша от обвинений в краже. Фото переписки по телефону опубликованы в группе "Депутаты. Фотоликс" в Facebook.
    "Теперь точно понятно, что произошло в "Правом секторе". Интересные детали. УКРОП Денисенко защищает честь экс-лидера ПС Яроша ("Ястреба"), обвиняя его экс-заместителей в ДУК Андрея Тарасенко ("Пилипась"), Андрея Стемпицкого ("Летун") и других в криминале", — прокомментировали переписку в группе.
    При этом в самой переписке Денисенко утверждает, что запасные батальоны ДУКа "на самом деле мародеры, но и партия тоже занимается мародерством".

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Кажуть, що гроши вкрав:

Странный вывод

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Нынешняя власть - правительство Керенского (ИМХО). Так что для человека со стержнем и авторитетом всегда найдется место в истории.
    Так шо, таки скоро революция 17 года опять? Надеюсь Ярош в Ленина играть не будет?

Дописів
    1 066

Типово

Цитата Допис від gmsalex Переглянути допис
    Так шо, таки скоро революция 17 года опять? Надеюсь Ярош в Ленина играть не будет?
    Бревно по Красной площади таскать на субботнике?

Сторінка 73 з 84 ПершаПерша ... 23636465666768697071727374757677787980818283 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті