Дуже погано!!!!!
За неимением ничего по Днепрогазу я и этому была бы ооочень рада ))))
Сегодня перезаключила договор, ура )) Добби получил носок, Добби теперь свободен!! )))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А кому-то удалось отстоять свою правду по апрельским долгам?
Так. Запрацював. Правда коряво по фінансам
з 26.01.2012 живу новим життям...
невалидная ссылка стала валидной...
значит там че то наладилось, но я пока еще не знаю че именноВаші дані обробляються. Протягом доби ми надішлемо на Вашу електронну адресу лист з паролем і посиланням на Ваш персональний кабінет на нашому сайті.
апд
дали пароль, после 4 ошибок 503 с пятой попытки увидела страницу, черт меня дернул ее обновить... опять ошибка 503
апд2
увидела таки.... шоб вам в горлі пір'я поросло
Історія платежів - это и фсё?елки-палки, я свои платежи и без вашего сайта знаю... чего ради я там регистрировалась? где балансы то?
ПОТОЧНИЙ БАЛАНС /грн/ -52.85... ПОТОЧНИЙ на когда? на сегодня? на вчера? на завтра? на дату какую? и это не баланс, это сальдо.
благо дело в ЛК днепрогаза все правильно, все видно, и начислено как и сколько, и оплаты, и субсидии, и прогнозное сальдо на конец месяца
Востаннє редагував СераяМышь: 10.11.2015 о 23:31
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
наконец то и я смог зарегиться в новой версии без ИНН.
только, блин. текущий баланс есть, а как начислено по месяцам - нету.
т.к. счетчика нету, я вижу только текущий баланс (который я вижу в приват24 и на комплатеж) и последнюю оплату (которую, собственно, вводил при регистрации).
очень информативно.![]()
офигет, т.е. как на мегабиллинге для света сделано - это плохо? там тоже есть история платежей, графики расхода, графики оплат и т.д.
тем более, меня не столько платежи интересуют, сколько начисления.
я, во первых, не очень помню, по какой я месяц под ноль заплатил, а во-вторых, мне обломно брать историю изменений тарифов и считать это все с калькулятором.
раз уж квитанции не носят, имею ли я право узнать историю начислений по месяцам хоть в личном кабинете?
Так. Відкласти шухер. Враховуючи що з ранку взагалі нічого не було і зараз по трішки все зявляється, то гадаю все буде через певний час. Інакше б його взагалі не запускали.. ігов он з своєю більшою командою також не все зразу запустив
з 26.01.2012 живу новим життям...
по идее - имеете право
но в ЛК газсбута этого тупо нетузначит не имеете право
мегабиллинг - вообще впереди планеты всей, его еще никто не смог переплюнуть
я хочу видеть 3 года (срок исковой давности)
данные помесячно...
сальдо на начало месяца
начислено сколько кубов на какую сумму
оплачено (если там несколько платежей, то даты и суммы всех)
субсидия (если там несколько платежей, то периоды и суммы всех)
сальдо на конец месяца
ничего сверхестественного я не хочу
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
Кабинет, кабинет...Есть более интересное....
Суд визнав незаконною постанову НКРЕКУ про підвищення цін на газ для населення
Вівторок, 10 листопада 2015, 20:04 Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконною постанову Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики №583 від 3 березня 2015 року про встановлення нових роздрібних цін на газ для населення.
Про це йдеться в рішенні суду від 3 листопада, розміщеному в Єдиному держреєстрі.
"Зобов'язати НКРЕКУ здійснити невідкладну (від дня набуття чинності цієї постанови) публікацію результативної частини цього судового рішення у виданні, в якому було офіційно оприлюднено оскаржуване рішення", - йдеться в рішенні суду.
Згідно з висновками суду, закон не передбачає посаду виконувача обов'язків голови НКРЕКУ, в якій значився Дмитро Вовк на момент підписання постанови №583.
На думку суду, у нього не було необхідних повноважень, а керувати комісією мав старий голова до призначення повноцінного нового.
Як повідомлялося, голова Чугуївської правозахисної групи (Харківська обл.) Роман Лихачов звернувся в Окружний адміністративний суд Києва з позовом до Нацкомісії з врегулювання енергетики та комунальних послуг, в якому вимагає скасувати підвищення тарифів на газ для населення.
3 березня Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, підвищила мінімальний тариф для населення на газ, що використовується для опалення, в 3,3 разу (на 1791 гривень за 1 тисячу кубометрів) - до 3600 грн за 1 тисячу кубометрів. Така ціна діятиме на об'єм до 200 кубометрів на місяць і тільки в опалювальний сезон (з 1 жовтня до 30 квітня).
Об’єм понад 200 кубометрів на місяць, а також не спожитий в опалювальний сезон, газ оплачуватиметься за ціною 7188 грн за 1 тисячу кубометрів.
Ціна газу, який використовує населення для приготування їжі та підігріву води, зросте з 1182 грн за тисячу кубометрів до 7188 грн за 1 тисячу кубометрів.
За відсутності лічильників населення платитиме за газ єдину ціну 7188 грн за 1 тисячу кубометрів.
У середньому ціна на газ для населення підвищилася на 285%, що відповідає положенням меморандуму між Кабінетом Міністрів України з Міжнародним валютним фондом.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks