| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мені подобається як зараз стоять поруч палатки обох. )) агітниці воркують між собою ))) газетки люди беруть. У укропа )))
.. 250 грн плотют за наклейку на авто "за Филатова" ... плюс, обещают еще столько жа в пятницу, если наклейку не снимешь ... правильно ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
І?
А ти чув по радіо як зараз вілкул свої месиджи шле? В мене таке враження що йому диктував їх кернес. Як добкіну. Наголоси один в одину тебя скучное лицо тощо
![]()
а у Монтян есть партия?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
и себе шоле партию замутить с блекджеком и шлюхами?
כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל
Все беды в этой жизни от пенсионеров )))
По радио мелодия через каждые 30 мин говорят "Титановый Джексон разбил машину порше каен стоимостью .... От пробы на алкоголь отказался. В машине нашли .... мильйнов? гривен" Это кто ж проплатил такую рекламу?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks