Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
мне сказали что сегодня большой праздник.
День пингвина.
так чта никаких уборок
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
какой чудесный праздник!
а можно и работу отменить? у меня сегодня какой-то наплыв посетителей, по приколу даже считать начала, на 49-м открытии двери скисла....(но некторые по 3-4-10 раз )
если что, я не кассир и не кондуктор)). мне людей столько не положено))
и я одна в кабинете
з 26.01.2012 живу новим життям...
C++
-=Ремонт и обслуживание лазерных принтеров=- -=Заправка и ремонт картриджей=- 095 7О 5О 444
Качественные расходники, низкие цены, выезд
бгг зайшов в пивбір, питаю ради інтересу яка в мене знижка по карті? 6%..буде 7% коли буде сума 3000.. та кажу. то в майбутньому житті.. ну чому.. у вас вже 22006ля звідки? Я там беру коли не коли і то по 0,5.. О_0 боюсь навіть питати яка тоді сума в "морі пива"
![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
тепер ти знаєш, куди поділися гроші))
мене так здивував Летуаль
та ще й чоловік був присутній (котрий і уявлення не має про ціни на пудрочки-помадки, я намагаюся не травмувати його психіку такими речами))
а в славному магазині Антошка в кожному чеку вказують накопичену суму ( оскільки моїй дитинці 9 і я всі 9 років там буваю, сума виглядає фантастично, ми стільки наче і не заробляємо))
У меня в Антошке все сгорает и обнуляется. Не те суммы там трачу видимо.
Всё что ни делается - всё к лучшему. Следовательно - лучшее неизбежно!
блин а мне никак не ощутить экономию на спиртном)))
не покупаю и все мне мало![]()
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks