я тоже хотел спросить - отделения в субботу работают? хотел депозит пополнить через кассу ( через терминал слишком долго будет)...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я тоже хотел спросить - отделения в субботу работают? хотел депозит пополнить через кассу ( через терминал слишком долго будет)...
Приватбанк. наприклад є кредит 10000 на 1 число. відповідно обов'язковий платіж 7% рівно 700 грн. я 1го числа оплачую ці 700 грн.
2го чи 3го числа нараховуються відсотки по ньому і заганяються заднім числом в загальну суму. тобто тіло кредиту буде вже більше 10000 і 7% автоматично стають більшими. а я оплатив менше. питання. це вже іде як просрочка платежу з витікаючими "плюшками" чи я погасив обов'язковий платіж?
зрозуміло що в ідеалі почекати поки спишуться відсотки і оплатити від загальної суми 7%. але бува що потрібно платити 1го.. як пройде ця ситуація?
з 26.01.2012 живу новим життям...
Если речь про кредитки, то там 5% обязательный платеж и платить 5% надо от суммы с учетом % по кредиту.
Починаючи з місяця, наступного за здійсненням першої операції, Вам необхідно вносити на картку обов'язкові щомісячні платежі, які включають в себе як частину кредиту, так і нараховані відсотки. Погашення заборгованості при внесенні коштів на картковий рахунок проводиться в наступному порядку: штрафи, пені, прострочені комісії, прострочені відсотки, прострочений кредит, нараховані комісії, нараховані відсотки, заборгованість за кредитним лімітом.
Востаннє редагував Dnepr: 24.10.2015 о 15:21
eu33, здравствуйте.
Ознакомиться с графиком работы отделений Вы можете по ссылке: https://privatbank.ua/ru/map/.
С уважением, ПриватБанк.
NortonCommander, доброго дня.
Хочемо зазначити, що обов'язковий платіж за картою "Універсальна" складає 5% від суми заборгованості.
У приведеному прикладі на 01.11.2015 заборгованість складає 10000грн., Клієнт сплачує суму у розмірі 500грн, після чого заборгованість складає 9500грн. Надалі, банком списується комісія за користування кредитним лімітом у розмірі 3,6%, що складає 360грн, після чого загальна заборгованість складає 9860грн.
Зазначена ситуація дійсна у разі, якщо комісія за користування кредитним лімітом списується не перший місяць. У разі, якщо карта виходить з пільгового періода, банком списується комісія за користування кредитним лімітом за останні 2 місяці.
З повагою, ПриватБанк.
Кстати, MASTERCARD REWARDS сдох насовсем?
смски уже часа 4 не приходят.
Кому вообще пришло в голову коды смс-ками расылать, если все равно "счет" на мыло приходит? нельзя там же было коды указать?
Я с рождения абсолютно уверен, что совершенно замечателен сам по себе и никакая дурная репутация мне не повредит!
Приватбанк, пожалуйста исправьте ошибку в мобильном приложении и методичках работников чата, при оплате на расчетный счет, что приложение, что работники чата уверены что должно быть 14 цифр в счете и не меньше. Хотя на самом деле:
у меня, например 11 цифр и клиенты не могут произвести мне оплату на расчетный счет (2600ХХХХХХХ), а в чате доказывают что 14 должно быть и все тут:Довжина номера рахунку не є фіксованою. Максимальна довжина номера рахунку становить 14 цифр, мінімальна - 5 цифр.
П.С. Я не ваш клиент, бог миловал, мне ваши клиенты не могут оплатить за услуги.20:54
Вы
Это проблема общая. У вас не работает нормально мобильный приват 24, а именно на расчетные счета меньше 14 цифр не проходят оплаты. Вы можете зафиксировать это и передать в службу, которая занимается мобильным приложением?
Борисов Євген
в данный момент не наблюдается серьезных технических трудностей в Приват24
поэтому я бы порекомендовал отправителю также перезапустить Приват24
и все же также обратиться к нам в чат
Dn-Cars, добрый день!
Программа MasterCard Rewards https://rewards.privatbank.ua/ работает в стандартном режиме.
Уточните, пожалуйста, какие действия Вы совершаете?
С уважением, ПриватБанк.
т.к. мой вопрос по выпуску карты VISA так и не решился
заказал её в другом банке)
А как насчет платежей в мобильном приложении? Возможно убрать ограничение на минимальное количество цифр в номере счета? С чего вообще в привате взяли что номер счета должно быть 14 цифр и не меньше, кассиры кстати в привате тоже часто тупят и не принимают счет к оплате из-за того что в номере счета 11 цифр. Постанову НБУ скинуть где указанно от 5 ДО 14 цифр?
Шо, в очередной раз ПБ обещают падение? Звонят тут "конкуренты", говорят шо все пропало. Вытягивайте все, что можно.
Sergey B., здравствуйте.
Хотим заметить, что в Приват24 возможно пополнить счет с номер от 5 до 14 цифр. Для этого достаточно после ввода номера счета скрыть клавиатуру, либо кликнуть на любую другую часть экрана отличную от поля ввода счета, после чего происходит переход на экран ввода реквизитов получателя.
С уважением, ПриватБанк.
Это сказали те же, кто по Акте дал инфу вовремя.
Есть еще слушок-Приват валюту активно скупает. Что ли опять рефинанс получил
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks