| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
з Примаком не вийшло, заплющуємо очі на союз Коломойського з регіоналами у "Відродженні" і "о, боги", Олійник )
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Головою Дніпропетровської міської організації політичної партії "Відродження" став Анатолій Крупський.- регіонал
Владимир Куцин возглавил список партии “Відродження” на выборах в Днепропетровский облсовет -регіонал
Віктор Бондар "У Верховнії Раді Бондар разом з іншими самовисуванцями Хмельниччини вступив у фракцію «Партії регіонів»", робив на митниці за часи януковича
Мер Харкова Геннадій Кернес очолив список партії «Відродження» на виборах до Харківської міської ради, а також балотується на посаду міського голови
---------------------
так Оліник вже не має відношення Коломойського, так? )і всі інші персонажі з обійми І.В. у Відродженні - "єто нє то, што ві подумалі", так?)
вот какой молодєц, так? головне , що тепер у слові Пєтя будуть буквьі Б є н я. з різницею, що слово Бєня має контрольованого сепарата кернеса . Кернес та Бєня -дві області, і що Бєня зробить теж саме з територією, що і регіонали з донбасом , захищаючи своє право смоктати бюджет.
так, зовсім не шутка, є Україна і є феодальні округи, Коломойський робить теж саме, що і регіонали -Ахметов цементував Донбас за регіоналами, І.В.- дві області за собою і завжди, підкреслюю, завжди Бєня клуб закладав в інфо простір, що домовляться з захарченками. а піпл вболіває за Бєню в боротьбі с Пєтєй.
Ды уж, имела честь сегодня с бабушками пообщаться в коммунальных учреждениях. В "электросетях" чуть не скушали за попытку взять бланк чтобы не терять время. Мою бабушку, из-за которой я вношу изменения, чуть не побили (попыталась объяснить, что проклинать меня не за что, и их очередь никто нарушать не будет). Под конец очень хотелось взять чей-нить костыль, и отправить шоблу на улицу... Ох, и злые же сейчас люди то! Еще одна красотка в достопочтенном возрасте, заперлась с фразой я Ща морды буду бить гадам! Они мне 2 тыЩи ни за что насчитали... Я к чему? Тут ни выборов уже не надо, ни титушек. Вы просто давно не заходили в подобные заведения (избави меня Господи еще тудЫ зайти). Люди очень изменились(
Востаннє редагував Yalochka: 15.10.2015 о 19:18
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
зрозумійте, не Пєтя так хтось інший дістане олігархів. не подобається нашим олєгархам перспектива втратити інснуючий контроль на митниці, в портах, в частках державних підприємств, які олєгархі стабільно роблять збитковими і при цьому за діючими законними схемами виводять гроші. шкода, що і.В. пішов на домовленості , які залишать Україну в феодалізме і взагалі, не факт, що Україна залишиться за таким розкладом. Бєня буде домовлятися з ким завгодно і на що завгодно за поточної ситуаціі. краще б він просував зміну та заміну відносин олєгарх держава на бізнесмен + захист інвестора, ну як краще. звісно що краще зберегти заробітки на державі.
я розумію... але мені пох проблеми Пєті... він не виправдав надій... й буде викинутий на узбіччя історію.... це вже питання лише часу... його вже ніхто не підртимує, а "олігархи" навідь об"єдналися проти нього... чекаємо іншого...
ЗІ не хвилюйтесь, Бєня в політику вже не полізе... в нього для цього є спеціально навчені люди...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
... и это великие проффесионалы из рэгионалов.в нього для цього є спеціально навчені люди...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks