| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Будку на зиму может фольгой вовнутрь перебить , или я чего-то недосмотрел?
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
"...Практично всі добровольчі з'єднання - як "нелегальний" ДУК ПС, так і легалізовані "Азов", "Донбас" та інші - усунуті з лінії зіткнення і прорватися туди не можуть - усі шляхи на передову охороняють надійні блокпости, часто з колишніх "беркутівців". По всій країні арешти добровольців - поки що не масові, але тенденцію видно чітко.
Неймовірно активізувалася ВСП - військова служба правопорядку. Вони контролюють буквально все, а головне - щоб на передовій не було добровольців"
Оце у сусідній темі...
Може хтось, хто ТАМ буває, пояснить?
Якщо не можна, то ...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Четыре дня назад за стрельбу по беспилотнику с РПК и ПК лишены премий от комбрига до взводного. Р-н Горловки. Не надо про беспилотники. Перемирие.
Игорь очень много АК74, АКС74, АКС74У,РПК 74 выдавались именно 1 категории. 1984-1990 годов выпуска. Нульцевые и настрелов за год не так и много.
Это моральные обмылки! (с) ПТ.
Микадо,шо там у вас чутЫ?
Войне конец,чи шо???
А то я уже нихрена не понимаю...![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks