| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ви щось поплутали. Якраз прибічникам Майдану потрібні у владі нові обличчя (без прізвищ конкретних). Те, що ви описали, більше підходить якраз "застабільщикам". І я зрозуміла причину цієї постійної "плутанини". Олександре, Майдан 2014 не вимагав Пороха чи кого іншого у прези. То у 2004 році звучало "Ющенко так!". Цього разу і ті, що зараз при владі були і освистані, і поштовхані і обматюкані. З цього починається ваше хибне переконання, наче прибічники Майдану схвалюють всі дії влади. Це омана.
понятно... тут кому то хочется реального мордобоя... просто прикрываются красивыми терминами...
ЗЫ не волнуйтесь никуда этот реальный мордобой не денется.... будет... гарантия 100%.... при том вы не только его увидите, но и поучаствуете.... наслаждайтесь последними мирными деньками...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Зайшла, власне, для цього.У Криму видали підручник "Міста Новоросії"http://espreso.tv/news/2015/10/02/fo...novorosiyiquot
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks