Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
хорошо вам советы советовать
а мне теперь жоппа с сылками и цЫтаткаме
так шо теперь то я вася, то я не вася....
но кацапов на кацапоресурсах гнобим как можем!
sic!
можно. только прошивки не предустановленные сразу будут глючные.
реально надо быть программистом что бы понять на какой дивайс какой андроид они вкрячивали для коробки)
я с НТС намучался изрядно пока не йобнул его до экрана смерти на свой страх и не поставил выборку сервисов. он кстати и греться перестал тогда
Самсунг как бы полегче андроид воспринимает но все равно говнище в итоге получается.
...
с 4s не имел проблем и с макбуком . и фоточьки там получше уже не говоря за такие простые вещи как микрофоны и динамики.
..
заказал 5 гейфон. 200 баксов не греши отдай. жду пока украдут не коцаный )
хм!(c)
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
така петиція з"явилася
https://petition.president.gov.ua/petition/9981ЕЛЕКТРОННІ ПЕТИЦІЇ
Офіційне інтернет-представництво Президента України
СУТЬ ЗВЕРНЕННЯ:
Перейменувати Автономну Республіку Крим на Кримськотатарську Автономну Республіку
давно треба було це зробити, я щітаю
Несколько м-цев уже терроризируют...![]()
У каждого своя рифма на слово "звезда"
https://developers.google.com/android/nexus/images - тут корпорація гугл (що випускає андроїд) викладає найсвіжіші прошивки на свої флагманські пристрої (Nexus), які через кілька місяців стають прошивками для інших виробників...
Анонс прошивки версії 6, наскільки мені відомо, заплановано на кінець 2015 року.
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks