8 этаж даже не шуршит....
Комсомольская, Пушкина, Савченко ау.... вы уже с водой?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
8 этаж даже не шуршит....
Комсомольская, Пушкина, Савченко ау.... вы уже с водой?
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
Савченко ни каплиМы и так уже кучу денег потратили на бутилированную воду: ребенок, собака...
Мне интересно где доставка технической воды и адреса, которую мне вчера обещали в водоАнале...
Сказали, что время доставки и адреса сообщать дополнительно.... на сайте инфы нет телефон - дозвониться невозможно...![]()
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
Водоканал все телефоны в "засаде" не отвечают или заняты....
Міська рада - в.о. заступника міського голови, директора департаменту комунального господарства на лікарняному, відправили до гарячої линії облвиконкому 0800505600, мотив у міськвиконкому нема гарячої лінії....
Заявку - скаргу на дії водоканалу - " відключення води без попередження, не дали сповіщєння про доставку(місце та час) техничної води для насалення, про відсутність будь якої інформації стосовно аварії, чи ремонту і строків усунення" прийняли, термін відповіді 14 діб.
* в кого є час, та натхнення приєднуйтесь, може подіє і наступного разу місьводоканал почне виконувати свої обов"язки...
ЗІ: новость по воде - обещают после обеда....![]()
Мне щас соседка сказала, что еще какие-то аварии на К. Маркса и Шмидта
кирова 1/9 дали около 11![]()
Правильно натасканная совесть никогда не грызёт своего хозяина
та идёт уже вода. не очкуйте
Где?
На Пушкина, 15 воды нет.
Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks