Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 91 з 500 ПершаПерша ... 4181828384858687888990919293949596979899100101141191 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9984, показано з 1 801 по 1 820.

Тема: Крымские покращання вже сьогодня

Дописів
    1 531

Типово

Цитата Допис від harry Переглянути допис
    Для теоретика - личное дело грифованное, дома не хранится.
    А сканер да, есть.
    Я поэтому и предлагаю выписку с печатью, в Днепре, в ноябре.
    Відмітка у особовій справі: "Закінчив служити СРСР у 2010 р.".

Дописів
    8 301

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис

Граффити с изображением президента РФ Владимира Путина появилось на заброшенном общественном туалете города Керчь на аннексированном полуострове Крым. http://www.charter97.org/ru/news/2015/9/12/168689/
    хто б дописав МН-17..., і можна залишити як є

Дописів
    7 147

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    Украина настолько ссыклива, что мне даже представить себе сложно.
    Хорошо, отдали в военном плане Крым. Я могу это принять, т.к. там вопросов много.

Весь мир страдает экономически от санкций, а мы в Крым гоним электроэнергию, воду, продукты питания и все, что угодно, лишь бы у них бабло было.
    Как будто не у нас отжали, а у какой-то Австралии территорию.
    Лично мне - стыдно.
    Стыдно за мою страну, которая вот так вот делает...

Уже все потихонечку меняется, особенно пустынный крым, опять земля превращается в то что было несколько десятилетий назад, называли каких то птиц уже там невидно их, цапли тоже эмигрировали, в городах естественно этого не видно, но это есть. За еду и свет да, согласны многие, но опять же таки бизнес на высшем уровне.

ps вот вопрос напрашивается сам по себе, если параша все время кричала, что крымняш то с какого тогда подписывали аренду чм флота, ведь якобы их?

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від Netta Переглянути допис
    За еду и свет да, согласны многие, но опять же таки бизнес на высшем уровне.
    В даному випадку тут не бізнес, а пріоритет закону над політикою.
    Якби була офіційно об’явлена війна (чому цього немає – інше дуже складне питання)…
    К секторальним санкціям Україна приєдналася. А ось експорт їжі та предметів побуту до рф ніхто у світі не забороняв. Вони там самі наклали санкції там на себе. Так, звісно, ми по ідеї тут повинні бути поперед усіх.

Стосовно води - зуміли придратися до формулювання, так хто ж є покупцем. Власне швидкоруч зроблений об’єкт, який зупинив постачання води в крим, офіційно так і називається: «пункт обліку подачі води». По ідеї теж саме могли зробити і з електрикою, але в нас при цьому випаде і Маріуполь.
    Життя складна штука.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    28 619

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    А ось експорт їжі та предметів побуту до рф ніхто у світі не забороняв.
    Хм... С каких пор Крым стал РФ? Ну ладно, поставляйте жрачку в Белгородскую область, например. А в Крым нафига?

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Хм... С каких пор Крым стал РФ? Ну ладно, поставляйте жрачку в Белгородскую область, например. А в Крым нафига?
    А тим паче у свої області не заборонено.
    Так, моя б воля, то я б... Але примат закону над будь якою волею.

Ніщо виконавча влада не може в рамках Конституції зробити, якщо не буде відповідного Закону.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 236

Типово

Цитата Допис від Сухов Переглянути допис
    В доме все наоборот стало все на свои места.
    Ясно кто есть враг, кто есть предатель, где какая рыба и по чем..
    +100

Дописів
    11 211

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    Украина настолько ссыклива, что мне даже представить себе сложно.
    Хорошо, отдали в военном плане Крым. Я могу это принять, т.к. там вопросов много.

Весь мир страдает экономически от санкций, а мы в Крым гоним электроэнергию, воду, продукты питания и все, что угодно, лишь бы у них бабло было.
    Как будто не у нас отжали, а у какой-то Австралии территорию.
    Лично мне - стыдно.
    Стыдно за мою страну, которая вот так вот делает...
    Ото так ? навіть не знаю що тут казати, чи то писати , коли українець такої думки про то, або поняття " країна " потрібно читати як "влада країни, якій народ висловив довіру й надав можливість управляти державою", тоді будь ласка уточнюйте, але сам термін " ссыклівое " -ем ... якось не в'яжеться , особливо на тлі того що 23 роки влада тупо ігнорувала питання військових можливостей і модернізації, в той час як росія вважає мілітаризацію першорядним завданням . Дуже цікаво як би наші хлопці в березні 2014 захищали Крим, чим ?

Дописів
    3 090

Типово

Цитата Допис від Elf@ Переглянути допис
    Ото так ? навіть не знаю що тут казати, чи то писати , коли українець такої думки про то, або поняття " країна " потрібно читати як "влада країни, якій народ висловив довіру й надав можливість управляти державою", тоді будь ласка уточнюйте, але сам термін " ссыклівое " -ем ... якось не в'яжеться , особливо на тлі того що 23 роки влада тупо ігнорувала питання військових можливостей і модернізації, в той час як росія вважає мілітаризацію першорядним завданням . Дуже цікаво як би наші хлопці в березні 2014 захищали Крим, чим ?
    Ви досить неуважно перечитали свого спiврозмовника.Вiн сприймає те,що Крим віддали,бо там на той час була дуже складна ситуація.
    Але зараз вже минуло 1,5 року, i ми не бачимо ніяких дій влади з повернення Криму, в економічному плані в першу чергу.
    А тому що,на моє переконання , нами весь час керували та продовжують керувати не полiтики,а бiзнесмени,для котрих країна це теж товар i нам ще довго будуть пудрити мiзки всiлякими байками.

Дописів
    1 531

Типово

Цитата Допис від Nzol Переглянути допис
    Ви досить неуважно перечитали свого спiврозмовника.Вiн сприймає те,що Крим віддали,бо там на той час була дуже складна ситуація.
    Але зараз вже минуло 1,5 року, i ми не бачимо ніяких дій влади з повернення Криму, в економічному плані в першу чергу.
    А тому що,на моє переконання , нами весь час керували та продовжують керувати не полiтики,а бiзнесмени,для котрих країна це теж товар i нам ще довго будуть пудрити мiзки всiлякими байками.
    От про це я б послухала. Про економічний шлях повернення Криму.

Дописів
    14 559

Типово

"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від НатальяЯ Переглянути допис
    Мабудь йдеться про А в Украине Пенсии выше.....
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    11 211

Типово

Цитата Допис від НатальяЯ Переглянути допис
    Отже повна блокада з боку України поставок до Крима то є економічний шлях поверння Криму, от Вам як варіація, а чи буде там брак чогось, я навпаки маю думку, що та блокада стане таким собі каталізатором до розвітку логістичного напрямку - Керч - РФ : http://ru.krymr.com/content/article/27249647.html
    А тому що,на моє переконання , нами весь час керували та продовжують керувати не полiтики,а бiзнесмени,для котрих країна це теж товар i нам ще довго будуть пудрити мiзки всiлякими байками
    а може не робили й не надалі нема дій, бо владі бізнесменов нема в цьому зиску ? Тому й "блокада" Криму з боку України така собі "повія ".

Дописів
    3 090

Типово

Смысл всяких разных санкций и блокад не в том,чтобы сделать жизнь населения оккупированных территорий невыносимой,а в том,чтобы государство-агрессор платило за свою политику все большую и большую цену до тех пор пока станет совсем невмоготу или если не одумаются до полного коллапса.
    Боязнь того,что мордор вытеснит Украину с рынка Крыма алогична.Замещение рано или поздно все равно произошло бы,только в лайтварианте для мордора.Пока же многое еще завязано на Украине и этим надо пользоваться.Люди там не вымрут,но расее будут обходиться чрезвычайно дорого.
    Краснодарский край кормит не только крым,но и большую территорию расеи,таких краев у нее с подходящими условиями для с.х не так и много.
    Сейчас будут запускаться 2 басни.
    1.Сначала,что блокада даст большой подъем развитию российского хозяйства.Ну это,вы поняли,то же самое,что и мировые санкции помогут поднять расею с колен.Для этого нужны как минимум 2 условия:1)баблецо,которое почему-то коварно убегает бешеными темпами 2) уничтожение коррупции,потому как с таким КПД "корова никогда не даст молока".
    2.Потом пойдет в ход песня Ярославны о геноциде крымского народа.

Дописів
    11 211

Типово

Только вот мордора проблемы населения глубоко и далеко....
    Достаточно заглянуть в глубинку великой и могучей что-бы понять разницу жизни где-нибудь в пределах МКАДа и каких-нибудь Кучугурах, в Крыму будет так же .

Дописів
    3 090

Типово

Достаточно заглянуть в глубинку великой и могучей что-бы понять разницу жизни где-нибудь в пределах МКАДа и каких-нибудь Кучугурах, в Крыму будет так же .
    Что предлагаете? Помочь отряхнуться и подняться с колен?
    Там наши мостостроители еще на помощь не выезжали,не в курсе?

И Крым все-таки не замкадовский мухосранск.И раскошеливаться на него придется,потому как слишком много глаз за ним нынче наблюдают.
    Востаннє редагував Nzol: 16.09.2015 о 16:49

Дописів
    28 619

Типово

Глубинка не жила в нормальных условиях.

Дописів
    3 306

Типово

кстати а что там с керченским мостом? что-то ничего не слышно...
    Правда только на заборах!

Дописів
    14 559

Типово

Цитата Допис від Фдучъ Переглянути допис
    К проекту соединения Керченского полуострова с Таманским попробовали вернуться после войны. Заместитель наркома путей сообщения Илья Гоцеридзе положил на стол Сталину новый план строительства, сказав при этом: “Иосиф Виссарионович, это будет царь-мост”. По легенде, ходившей в Кремле, генералиссимус ответил: “С царем мы расправились в 1917 году”. О мосте надолго забыли.

"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Информированность года 2008, Фраза года 2008 Аватар для bobik
    Звідки Ви
    Днiпро
    Дописів
    18 858

Типово

Цитата Допис від Фдучъ Переглянути допис
    Да хватит Вам издеваться. Эта шутка уже с бородой

Сторінка 91 з 500 ПершаПерша ... 4181828384858687888990919293949596979899100101141191 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті