Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну хоч би щось своє!
хоч би вже яке-небудь імпортозамєщєниє показали
Роза Моисеевна @ANAKOYHER 14 sep.
ИЗ СУНДУКА ИРЫ ПАНИНОЙ
Почтовая открытка Вермахта. Внизу надпись - "Париж наш".![]()
И что можно взять со страны перенесшей за короткий период сразу 2 трансмутации в 1917 и 1991 году?! Морального урода,у которого все ценности смешались в кучу и противоречат и конфликтуют друг с другом.
я смотрю Флексыч уже даже не прячется...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Хотя зачем ждать??
Давай. Сканер есть? Затри в фотошопе хфамилию "героя" и личный номер и публику тут..
Страна дуреет, но идёт вперёд!
Граффити с изображением президента РФ Владимира Путина появилось на заброшенном общественном туалете города Керчь на аннексированном полуострове Крым. http://www.charter97.org/ru/news/2015/9/12/168689/
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Еммм, прям ого-го! От тільки питаннячко. Вони на всіляких там построєніях у відповідь продовжували кричати " служу советскому союзу"?Бо воно якось дивнувато - присягати одній державі, а потім заявляти про служивість державі з іншою назвою, іншим прапором, іншими кордонами... Як дивитись зі сторони, то воно б краще переприсягнути, бо якась дурня виходить...
![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks