Фига себе.
Разрываюсь между тремя темами.
"Путин и Берлускони почтили память итальянских воинов в Крыму"
http://www.rg.ru/2015/09/11/berlusconi-site.html
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Фига себе.
Разрываюсь между тремя темами.
"Путин и Берлускони почтили память итальянских воинов в Крыму"
http://www.rg.ru/2015/09/11/berlusconi-site.html
Флексо, зараз ГОЛОВНОЮ УМОВОЮ є закупка напряму. Ви взагалі розумієте різницю між головними умовами зараз і ще два-три роки тому? Тоді х-ло з єхидною посмішкою міг собі дозволити сказати "значит отключим газ" (с), а зараз вже РАША виступає з пропозиціями, а ми носом крутимо. Ви дійсно не бачите різниці? Ну то й байдуже. Головне, що рашка бачить і як вжалена бігає між Туреччиною та ЄС щодо потоків в обхід України. А те що газ рашківський, то не має надвеликого значення, бо у відношенні до нас ввн виступав більше політичним інструментом і зараз цю його функцію виключено. Доречі, там Іран розраховує також і газ постачати, і Штати скраплений, і скандинави потроху нарощують, то ж не кацапським єдиним. А от якщо зараз раша у щось упретьмя і ми відмовимось від контракту, то наявного газу нам буде впритик. І поставки до Криму заблокуються без участі татар, і чи буде дієвим шантаж раші електрикою - невідомо. А постачання з ращі газу на п-ів напряму на сьогодні так і залишилось казками на ніч. Так що зараз якраз раша зацікавлена у тому контракті. Принаймні, не менше нашого. Знову ж таки, як ви того не розумієте - байдуже. Головне, що раша розуміє.
Ведьма, вы меня утомили чессслово, я устал ржать. Кста, советую вам поупражняться в газовой арифметике на яблоках. "У газпрома было три яблока, у Словакии - х, и т.д." Может, хоть тогда дойдет, а я умываю руки)
Скажу коротко - насрать на ЕС и их хотелки. Не будет реверса - есть газ своей добычи, кизяками топить в конце концов.
По вашей логике - нас трахнули, а соучастник ( ес) стоит рядом и успокаивает - ну потерпите, ну пусть еще потрахает. А мы вам за это по головке погладим. Не надо тут демагогии! еС положил на нас болт и забил бы полностью, если б не сша.!реверс им просто выгоден. Это торговля и бабло. А мы - уроды без чувства гордости и собственного достоинства, за мифические ивропейские ништяки готовы сосатьс в десна с оккупантами. И еще придумывать себе левые оправдания.
Страна дуреет, но идёт вперёд!
Сто відсотків. Якби не штрикали в стару наїдену сраку, то вже б все на гальмах спустили. І не тільки лугандон, але й Крим (воно й зараз помітно - дадуть штати копняка - пішли згадки за анексію, не чіпають - готові санкції знімати лише за затишшя на сході). За реверс теж думаю штати підсобили, бо тоді раша намагалась давити і ці угоди були під загрозою. Гадаєте про топити кізяками, то не демагогія? У батьків у сільській місцевості їх вдень з ліхтариком не знайдеш. ( А от переоснащення наших ТЕС на буре та інші марки вугілля, то маст бі дан вже давно але ніфіга не зроблено.
То я смотрю, как у нас чувство собственного достоинства прет. В этой теме. Кто на отдых к оккупантам рулит, кто рассказывает как там клёво, кто торговать агитирует и ни дай боже прекратить, Ес в угол поставит.
Правильной дорогой идем. Я даже знаю конечный пункт.
Страна дуреет, но идёт вперёд!
Беда в том, что проблема решаема, но за счет существенного роста цен на электроэнергию. Энергетические марки угля дешевле антрацита, но не пропорционально выделяемому количеству тепла. Плюс доставка больших объемов топлива на ТЭС, значит большие расходы на транспорт. на выходе - более высокая стоимость электроэнергии.
А у нас, благодаря тому, что с марта 2014 власть практически нихрена не делала, количество людей согласных терпеть снижение жизненного уровня упало ниже 50%. Они еще не готовы активно протестовать, но протестный потенциал уже есть. Сейчас еще добавится новый НК... Будет огромное везение, если ...уйлу рот от улыбки не разорвет.
Сухов, якщо по честі, то таку мудню про важливість торгівлі з рашкою (саме капєц-капєц важливість) я чую від сракаблоку і бувших ригів (які ніякі не бувші, як на мене). Інші доволі стримані у подібній риториці. Якщо створити умови, при яких опалення кізяками, то якраз сракаблоки й вилізуть на коня. Оце їм подаруночок буде. Не треба перебувати в ілюзіях про всеохоплююче патріотичний настрій українців. Я боюсь, що й без кізяків ці гниди на місцевих у нас пролізуть, у т.ч. й у мери. І почнуть волати про автономії луганді та "уважать вібор крімчан". Ой, фу.
многие гораздо уже чем "мы" и "все".
История на знает примеров удачного воплощения идей ультрасов всех мастей . Эти идеи тупиковы . На востоке от нас сидит чудило , толкает такие де ультрас идеи про мы, нас, импортозамещения , враги кругом и все предали . Ему всеняет 86% одобряетса и ползут на экономическое кладбище .
Хотите к ним присоединятся - вперед , не тащите за своими сексуальными фантазиями страну . Это тупик![]()
\nabla \cdot \mathbf {B} =0
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks