Цитата Допис від leanto Переглянути допис
Задумалась я совсем не о том. А о том, нафига нам врут, что там все погано и кто эти люди? А ехать туда ни за что не поеду, как бы не расписывали, что ни в какое сравнение с Кирилловкой не идет.
Просто читаю и вижу по ТВ одно, некоторые пытаются сказать, что там все нормально, на них сразу все нападают и я в том числе раньше. А оказывается, что все иначе.
Я ни в коей мере не поддерживаю анексию и крымняшей, предателей. Че-то задумалась, что перерыть надо перешеек и пусть крым будет расиянским островом, реально закрыть туда все сообщение всего и хай радуются, а параша пусть выплатит Украине немалую сумму компенсации. Правда, я не представляю, как можно компенсировать тысячи жизней.
Пробачте, а хто вам бреше? По якому саме ТВ каналу? Я останнім часом натикалась лише на інфо про політичні утиски, про закриття тих нещасних декількох українських шкіл, про те, що і українська мова, і кримсько-татарська витиснута з шкільної програми. Про заборону масових зібрань, про полювання ментів за тими, хто квіти до Шевченка приніс. А ви про що бачили? Були сюжети про помераючих з голоду прямо на тротуарі? Що для вас є уособленням понятть "плоха/харашо"? Якщо хочете розумі як там насправді (і то не факт, що вибірка буде релевантною), то ходіть до місцевих форумів і аналізуйте проблеми, які там обговорюють, а не спирайтесь на думку однієї відпочиваючої (нехай і мами) або на ТВ. Те ж ТВ раші звітує про бєшений "сєзон". Саме бєшений, що є брехня по суті.