Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 44 з 500 ПершаПерша ... 34353637383940414243444546474849505152535494144 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9984, показано з 861 по 880.

Тема: Крымские покращання вже сьогодня

Дописів
    1 531

Типово

Флексо, розумієте у чому річ. Їх ніхто не питав і тоді. Це дуже просто перевіряється. Чи забрав би х-ло півострів без кримчан-громадян України? Так, бо йому потрібні військові бази і це підтвержуєть всі його дії за останні півтора року. Чи поверне х-ло Крим, якщо раптом на вулиці вийде сила силенна населення Криму? Ні, бо срати (вибачайте) він на них хотів. Референдум провівся серед інформаційно обробленого впродовж довгих років населення. Остання "ядерна" обробка спиралась на найнижчі, найпримітивніші потреби. Весь цей окупендум лише вдала спроба відштовхнути населення материкової України (дивіться, вони з вами не хочуть) і плюс закинути цю подію у сумління кримчан (бо вони ж таки там живуть, махом всі не зникнуть і щоб за Україну ненароком не вийшли). Такі мої роздуми та висновки. Можу помилятись, звичайно.

Меломан года 2013 Аватар для свч
    Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Vedma , вы пытаетесь серьезно говорить с человеком, у которого любой довод упирается в придуманные газовые печи в крыму? О_о ))
    Напишите ему лучше про поезд правосеков, его болезненное воображение присобачит в него печи, и он успокоится на время, как получивший вожделенную дозу.))))
    Они жеш за этим сюда приходят, а не за поисками каких-то решений.
    Пустая трата времени.))

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Флeксо Переглянути допис
    Они своим недостойным поведением не заслужили Высокого звания Украинца. Писдец Ведьма, вы понимаете, что из националиста превращаетесь (или уже превратились) в сами знаете кого?
    Флексо, как вы относитесь к сомалийцам? Я думаю, что никак. Вот точно также и я отношусь к крымчанам. Мне на них плевать. И было плевать всегда, ибо рязанские переселенцы не могут считаться крымчанами.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    10 138

Типово

Цитата Допис від НатальяЯ Переглянути допис
    Флексо, розумієте у чому річ. Їх ніхто не питав і тоді. Це дуже просто перевіряється. Чи забрав би х-ло півострів без кримчан-громадян України? Так, бо йому потрібні військові бази і це підтвержуєть всі його дії за останні півтора року. Чи поверне х-ло Крим, якщо раптом на вулиці вийде сила силенна населення Криму? Ні, бо срати (вибачайте) він на них хотів. Референдум провівся серед інформаційно обробленого впродовж довгих років населення. Остання "ядерна" обробка спиралась на найнижчі, найпримітивніші потреби. Весь цей окупендум лише вдала спроба відштовхнути населення материкової України (дивітьмя, вони з вами не хочуть) і плюс закинути цю подію у сумління кримчан (бо вони ж таки там живуть, махом всі не зникнуть). Такі мої роздуми та висновки. Можу помилятись, звичайно.
    То, что вы написали выше, это очевидные вещи. Не очевидно только одно. Как будут возвращать Крым и кто это будет делать. Учитывая общемировые тенденции и стремление к демократии, т.е. к выслушиванию мнения сообщества, судьба которого решается (примеры я уже привел) совсем не факт, что для крымчан сделают исключение и вернут их против их воли. И вот своим, незаслуженным на мой взгляд, презрительным отношением, мы никак не способствуем будущему возврату территорий, которые считаем своими и людей, которых считаем своими. Но видите, к чему пришли, оказывается для некоторых украинцев крымчане перестали быть своими людьми, они теперь, как сомалийцы или как чукчи, или еще как бог знает кто. Т.е. и на возврате Крыма с таким отношением можно ставить жирную точку уже сейчас, не дожидаясь будущего.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 099

Типово

о смотрю Флексыч уже детьми прикрывается... все как учил великий ху.йло...
    ЗЫ сначала Возар упал ниже плинтуса со своим уплотнителем, ща вот Флексыч... тяжелые времена пошли для сладкой ваты..
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    10 138

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ЗЫ сначала Возар упал ниже плинтуса со своим уплотнителем, ща вот Флексыч... тяжелые времена пошли для сладкой ваты..
    Назови их крыссиянами, пожелай камней с неба, умереть в рашке и тебе полегчает. Наверное.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 099

Типово

Назови их крыссиянами, пожелай камней с неба, умереть в рашке и тебе полегчает. Наверное.
    зачем? мне Крым абсолютно фиолетово... но от этого они менее предателями не станут... и для России тоже..

Дописів
    5 629

Типово

Вы с глобусом не далеко от них ушли.
    От судьбы не уйдешь, а если ушел значит не судьба.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 099

Типово

Цитата Допис від univer Переглянути допис
    Вы с глобусом не далеко от них ушли.
    то ли еще будет

Дописів
    10 138

Типово

зачем? мне Крым абсолютно фиолетово... но от этого они менее предателями не станут... и для России тоже..
    Очередной полудурок патриот пришел на смену Ведьме и понеслось все по новому кругу. Крымчане его предали тем, что не пошли на БТРы и танки с голыми руками, и теперь он, сидя в семейках на диване, поплевывает на них свысока. И при этом считает себя вполне адекватным человеком. Ничего нового, хотя нет. Новое есть, Ведьме было пофиг на крымчан, а этому персонажу уже пофик и на Крым. Это очень патриотично, да )

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 099

Типово

Очередной полудурок патриот пришел на смену Ведьме и понеслось все по новому кругу. Крымчане его предали тем, что не пошли на БТРы и танки с голыми руками, и теперь он, сидя в семейках на диване, поплевывает на них свысока. И при этом считает себя вполне адекватным человеком. Ничего нового, хотя нет. Новое есть, Ведьме было пофиг на крымчан, а этому персонажу уже пофик и на Крым. Это очень патриотично, да )
    нет бл.ядь, я их буду в жопки целовать и упрашивать, что бы они вернулись..
    ЗЫ Крым будет либо украинским либо безлюдным (с) Корчинский, и я с ним полностью согласен... так что никуда оно не денется...
    ЗЫ ЗЫ по поводу БТРов... когда нужно было, я к Облраде ходил...

Дописів
    1 531

Типово

То, что вы написали выше, это очевидные вещи. Не очевидно только одно. Как будут возвращать Крым и кто это будет делать. Учитывая общемировые тенденции и стремление к демократии, т.е. к выслушиванию мнения сообщества, судьба которого решается (примеры я уже привел) совсем не факт, что для крымчан сделают исключение и вернут их против их воли. И вот своим, незаслуженным на мой взгляд, презрительным отношением, мы никак не способствуем будущему возврату территорий, которые считаем своими и людей, которых считаем своими. Но видите, к чему пришли, оказывается для некоторых украинцев крымчане перестали быть своими людьми, они теперь, как сомалийцы или как чукчи, или еще как бог знает кто. Т.е. и на возврате Крыма с таким отношением можно ставить жирную точку уже сейчас, не дожидаясь будущего.
    По ПЕРШОМУ. а)повертать будуть так само як і забирали. Х-ло проведе разокупендум і визнає "волю" кримчан (пізніше, десь за рік, у інтерв'ю розповість, що не мав іншого вибору). Або ще простіше - перевизнає результати окупендума - знову випливе число 30% прийнявших участь. Повірте, це чмо знайде як повернути все взад. б)Ваші приклади не підходять - там розлад між територіями з релігійних відмінностей. Туди ж і Північний Кіпр (там взагалі весело: турки вже хочуть взад, бо ж.па, але греки проти). Ці приклади були б гарні, якщо б типу кримські татари зареференд[PHP][/PHP]или до Турції (аж ніяк не раші), або самостійність саме з релігійним підгрунтям. По ДРУГОМУ. Це буде мати значення ПІСЛЯ повернення Криму. Зараз - жодного. Ще одну ремарку собі дозволю. Саме таке презирливе, відразливе ставлення до кримчан має за підгрунтя пости з севастопольського, сімферопольского та інших кримських форумів. Я добре пам'ятаю торічний шок у будь-кого, хто то читав. Не кожен буде розмірковувати про відсоток дописувачів.

Дописів
    10 138

Типово

Крым будет либо украинским либо безлюдным (с) Корчинский, и я с ним полностью согласен... так что никуда оно не денется...
    И чем ты сейчас от ватника отличаешься?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 099

Типово

И чем ты сейчас от ватника отличаешься?
    наверное тем, что не кричу "Рассея приди"
    ЗЫ крымчане свои ошибки сделали... теперь они будут полностью выгребать за них... даже если ты меня ху.йвенбином обозвешь, для них ни фига не изменится... они изгои... и это надолго...

Дописів
    10 138

Типово

По ПЕРШОМУ. а)повертать будуть так само як і забирали. Х-ло проведе разокупендум
    Вы вот это откуда знаете? Я еще раз спрашиваю. К вашему сведению, в России нет законов, позволяющих каким то регионам отделяться куда либо по собственной воле. И по моему мнению, это все будет решаться на международном уровне.

По ДРУГОМУ. Це буде мати значення ПІСЛЯ повернення Криму. Зараз - жодного.
    т.е. можно смело и дальше плевать на крымчан. Я вас понял)

Саме таке презирливе, відразливе ставлення до кримчан має за підгрунтя пости з севастопольського, сімферопольского та інших кримських форумів.
    Вот тут интересно. Это попытка оправдать себя в своих глазах за плевки в сторону крымчан? "Они плюют на нас там, а мы будем плевать на них здесь." Вы это сейчас серьезно говорите?

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Вы вот это откуда знаете? Я еще раз спрашиваю. К вашему сведению, в России нет законов, позволяющих каким то регионам отделяться куда либо по собственной воле. И по моему мнению, это все будет решаться на международном уровне.
    А раша придерживается каких-то законов?

Дописів
    10 138

Типово

наверное тем, что не кричу "Рассея приди"
    ЗЫ крымчане свои ошибки сделали... теперь они будут полностью выгребать за них... даже если ты меня ху.йвенбином обозвешь, для них ни фига не изменится... они изгои... и это надолго...
    Дада, ты с Корчинским пойдешь и убьешь всех крымчан, которые против, остальных присоединишь насильно. Я это уже слышал, поэтому не нужно повторяться.

Дописів
    10 628

Типово

Так, історія знає таки випадки. З тих, що найбільш корелюються із Кримом - Судети у другу світову. Ніхто нікого не питав. І так, я за Сімферопольський район Херсонської області з усіма надбаннями децентралізації, звичайно.
    Акмесджитський район. І Ак'ярська сільрада в його складі.

Дописів
    1 531

Типово

т.е. можно смело и дальше плевать на крымчан. Я вас понял)

Вот тут интересно. Это попытка оправдать себя в своих глазах за плевки в сторону крымчан? "Они плюют на нас там, а мы будем плевать на них здесь." Вы это сейчас серьезно говорите?
    То просто відкатають назад. Я знаю це так само, як минулого року розуміла неважливість вибору кримчан і усміхалась тим, хто говорив "Та мо ж більшість Україну вибере." Ні, ну давайте логічно. Кримчани голоснули за Україну і х-ло такий раз, і забрав усіх зелених чоловічків. Що серйозно? Бугагашечка. З приводу плювати. Їх так само можна зараз і облизувати, як кицька кошенят - відсутня різниця. Росіяни на них так само плюють і за хохлів зажершихся мають, знов таки судячи з інтернетиків. Та ще мені виправдовувати когось не вистачало. ))) Просто ремарка. Флексо, ви виходити з того, що кримчани щось вирішують. То хибна думка. Останній раз вони виріщували на, якщо не помиляюсь, вибори до попереднього складу ВР (може якісь ще місцеві були). Всьо! І я не пам'ятаю у тій ВР представників русскихблоков, партій "вперед,врашу". Чи не так? І це вибори були без військових, істерії і т.п.

Дописів
    10 138

Типово

Флексо, ви виходити з того, що кримчани щось вирішують. То хибна думка.
    Вы где то доказали обратное? Почему вы выдаете свои фантазии и предположения за непреложный факт, можете объяснить?

З приводу плювати. Їх так само можна зараз і облизувати, як кицька кошенят - відсутня різниця. Росіяни на них так само плюють і за хохлів зажершихся мають, знов таки судячи з інтернетиків. Та ще мені виправдовувати когось не вистачало. )))
    Причем здесь россияне? Я говорю про вот эту тему, в которой мы беседуем. А вам не приходит в голову, что когда вы плюетесь в крымчан и желаете им от всей души всего наилучшего, то делаете это и в отношении моей семьи, которая вам лично, ничего плохого не сделала? Они у вас ничего не просят и даже не знают о вашем существовании, однако... Это, по вашему мнению, проявление патриотизма? Эти действия каким то образом, приближают наше светлое будущее? В чем сакральный смысл плевков и пожеланий?

Сторінка 44 з 500 ПершаПерша ... 34353637383940414243444546474849505152535494144 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті