| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Я из своего лагеря- украинцев. У меня есть своя точка зрения и я ее вам озвучивала. Мне плевать на фамилию временного чиновника-президента, я не отстаиваю личности , в отличие от вас, я ни на чьей стороне. Я просто считаю, что крики: зрада и всепропало, не конструктивны и не соответсвуют реальности. И ситуация у нас не хорошая и не плохая, а объективная.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
военное положение не вводится против кого то, оно вводится для защиты территориальной целостности и независимости)
Метою введення воєнного стану є створення умов для здійснення
органами державної влади, військовим командуванням, органами
місцевого самоврядування, підприємствами, установами та
організаціями наданих їм повноважень у разі збройної агресії чи
загрози нападу, небезпеки державній незалежності України, її
територіальній цілісності.
Ведьма. Ну пацаны же вас будут разводить на терминологию о военном положении и прочую лабуду. Чего вы ведетесь? Они же жиденько съезжают с главного вопроса - как они собираются рашку побеждать? Военным положением?
ЗЫ Не напомните - как называется состояние взрослого человека рассуждающего на уровне семилетнего ребенка? ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks