Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 301 з 333 ПершаПерша ... 201251291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6647, показано з 6 001 по 6 020.

Тема: Крымские покращання вже сьогодня

Дописів
    369

Типово

Цитата Допис від Vincente Переглянути допис
    это на какой таможне? Чонгар или Армянск?
    Блин... так шо.. ящик пива для себя я не провезу что ли?(((
    И опять же.. чуток хавкой затарюсь.. но опять же.. для себя.. не для ппродажи... хых
    Можно брать 3 литра алкоголя на человека.

Звідки Ви
    DNIPRO
    Дописів
    8 577

Типово

Цитата Допис від user_name Переглянути допис
    Можно брать 3 литра алкоголя на человека.
    пиво - как я понимаю, тоже алкоголь..)
    вот такие то дела, малята....

Дописів
    8 490

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    Хохлы украденный газ в море вывели,чтоб царь-батюшка мост не построил?
    Вот бандеровцы
    гірше - "Бермудський трикутник" натягли на Кримнаш)

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

MIX
    Guest

Типово

Цитата Допис від Vincente Переглянути допис
    пиво - как я понимаю, тоже алкоголь..)
    у нас уже да

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    гірше - "Бермудський трикутник" натягли на Кримнаш)
    воистину народ.
    то выкопали черное море.
    то бермудский треугольник пееместили

Дописів
    29 157

Типово

На Кабміні розгорілась баталія через КПП на межі з Кримом

Середа, 05 серпня 2015, 13:46

На засіданні Кабміну розгорілась палка суперечка між прем'єром, міністрами, головою прикордонної служби та губернатором Херсонської області.
    Глава Херсонської ОДА Андрій Путилов, доповідаючи на Кабміні, розповів, що на адмінкордоні з тимчасово окупованим Кримом досі не побудували жодної інфраструктури навколо пропускних пунктів.
    На це глава Прикордонної служби Віктор Назаренко заявив, що облаштування інфраструктури – це обов'язок Мінінфраструктури та місцевої влади.
    "Є два конкретних відповідальних, які мають нести навантаження щодо облаштування контрольних постів в'їзду-виїзду. На сьогодні ви (прем'єр Яценюк – ред.) та президент надали три доручення щодо облаштування даних КПП. Треба провести аналіз виконання і стане ясно, чому ваші особисті розпорядження не виконуються", - заявив Назаренко.
    Він розповів, що нещодавно відвідав пункт Чонгар, і там справді немає жодних умов для перебування людей.
    "Починаючи від відсутності місця знаходження там на спеці. Цей пункт за останній місяць перетнуло 30 тисяч тільки дітей. І їм треба створювати умови. І за це є два конкретних відповідальних: Мініфраструктури і ОДА", - заявив Назаренко.
    Міністр юстиції Павло Петренко також включився в цю дискусію і розповів, що активісти, журналісти та Меджліс також скаржаться, що пункти пропуску не обладнані і працюють дуже погано.
    "Там товари туди (в Крим –ред.) проходять дуже швидко, є підозра, що за якимись схемами. А люди мусять чекати на цих пунктах у кращому разі години, а то й добу", - розповів Петренко.
    Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що український пункт пропуску схожий на смітник.
    "Росіяни облаштували ідеальний пункт пропуску, там все для людей є. Наші переходять кордон а у нас навіть тенту немає, навісів немає, води немає, туалетів немає. Суцільний смітник", - заявив Аваков.
    На це глава Мінінфраструктури Андрій Пивоварський заявив, що здивований, що його колеги та інші чиновники не прийшли до нього з цим питанням. Інакше воно було б давно вирішене.
    "Я здивований скоординованими діями моїх колег. Я був би вдячним ,якби вони так само скоординовано говорили зі мною", - заявив Пивоварський.
    На це прем'єр Арсеній Яценюк закликав Пивоварського разом із відповідальними людьми надати терміново розрахунки, скільки грошей треба для облаштування пунктів пропуску.
    "Мене не цікавлять мільярди. Мене цікавить туалет на пункті пропуску, щоб була вода, щоб був тент. Сядьте в машину з Назаренком, з главою ОДА поїдьте і розберіться, що треба зробити. Щоб був схематичний проект, скільки треба грошей. Невідкладно, наступного тижня виїдьте. І до зими щоб ми облаштували ці пункти", - сказав Яценюк.
    "Якби я знав про це, то вже давно б було зроблено. Я дам команду завтра туди поїхати. Просто прошу колег говорити зі мною і не чекати по 8 місяців", - заявив Пивоварський.
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 461

Типово

интересно долго наше стадо будут кормить баснями что Крым - временно оккупированная территория, а фуры с кормом и электричество газ продолжать туда гнать
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис
    На Кабміні розгорілась баталія через КПП на межі з Кримом

Середа, 05 серпня 2015, 13:46

На засіданні Кабміну розгорілась палка суперечка між прем'єром, міністрами, головою прикордонної служби та губернатором Херсонської області.
    Глава Херсонської ОДА Андрій Путилов, доповідаючи на Кабміні, розповів, що на адмінкордоні з тимчасово окупованим Кримом досі не побудували жодної інфраструктури навколо пропускних пунктів.
    На це глава Прикордонної служби Віктор Назаренко заявив, що облаштування інфраструктури – це обов'язок Мінінфраструктури та місцевої влади.
    "Є два конкретних відповідальних, які мають нести навантаження щодо облаштування контрольних постів в'їзду-виїзду. На сьогодні ви (прем'єр Яценюк – ред.) та президент надали три доручення щодо облаштування даних КПП. Треба провести аналіз виконання і стане ясно, чому ваші особисті розпорядження не виконуються", - заявив Назаренко.
    Він розповів, що нещодавно відвідав пункт Чонгар, і там справді немає жодних умов для перебування людей.
    "Починаючи від відсутності місця знаходження там на спеці. Цей пункт за останній місяць перетнуло 30 тисяч тільки дітей. І їм треба створювати умови. І за це є два конкретних відповідальних: Мініфраструктури і ОДА", - заявив Назаренко.
    Міністр юстиції Павло Петренко також включився в цю дискусію і розповів, що активісти, журналісти та Меджліс також скаржаться, що пункти пропуску не обладнані і працюють дуже погано.
    "Там товари туди (в Крим –ред.) проходять дуже швидко, є підозра, що за якимись схемами. А люди мусять чекати на цих пунктах у кращому разі години, а то й добу", - розповів Петренко.
    Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що український пункт пропуску схожий на смітник.
    "Росіяни облаштували ідеальний пункт пропуску, там все для людей є. Наші переходять кордон а у нас навіть тенту немає, навісів немає, води немає, туалетів немає. Суцільний смітник", - заявив Аваков.
    На це глава Мінінфраструктури Андрій Пивоварський заявив, що здивований, що його колеги та інші чиновники не прийшли до нього з цим питанням. Інакше воно було б давно вирішене.
    "Я здивований скоординованими діями моїх колег. Я був би вдячним ,якби вони так само скоординовано говорили зі мною", - заявив Пивоварський.
    На це прем'єр Арсеній Яценюк закликав Пивоварського разом із відповідальними людьми надати терміново розрахунки, скільки грошей треба для облаштування пунктів пропуску.
    "Мене не цікавлять мільярди. Мене цікавить туалет на пункті пропуску, щоб була вода, щоб був тент. Сядьте в машину з Назаренком, з главою ОДА поїдьте і розберіться, що треба зробити. Щоб був схематичний проект, скільки треба грошей. Невідкладно, наступного тижня виїдьте. І до зими щоб ми облаштували ці пункти", - сказав Яценюк.
    "Якби я знав про це, то вже давно б було зроблено. Я дам команду завтра туди поїхати. Просто прошу колег говорити зі мною і не чекати по 8 місяців", - заявив Пивоварський.
    кто-то кому то денег не доложил?))
    особенно порадовало
    это как народ за стадо держат,что такой бред говорят

Дописів
    11 299

Типово

Ну тут двоякое мнение.

как крымского: да кушать чёт хоцца всегда, так что кагбэ фуры особо и не мешают.

и как хомячка с дивана:
    Spoiler Spoiler: А кто это сделал 

Дописів
    7 147

Типово

Дописів
    29 157

Типово

3 или 4?
    Первый закон глупости

Дописів
    7 147

Типово

3 или 4?
    Это в смысле уже 3-й или 4-й раз выкладывают? Тогда простите, и отдохнуть пару дней нельзя, тапками не бросайте за боян

ps пляжи https://www.youtube.com/channel/UCUo...OTTfqNA/videos

Дописів
    14 559

Типово

Обиделся (с)

Соцсети буквально заполонили критические замечания в адрес крымского руководства, а никаких реальных предложений относительно того, как усовершенствовать работу органов власти и систему управления не поступает.
    «Конечно, легче критиковать, сидя за булочкой и чашкой кофе возле интернета, и писать всякие гадости. При этом самим палец о палец не ударив. <...> Все, что может нам помочь, я обещаю – будет принято и внедрено. Но, как правило, большинство "писателей" ни одного реального предложения не внесли», – заявил Аксенов. По его словам, неприлично «писать гадости в отношении должностных лиц, которые сидят на работе с утра до ночи».
    "Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

MIX
    Guest

Типово

«писать гадости в отношении должностных лиц, которые сидят на работе с утра до ночи».
    так вот где собака порылась
    не сидеть нада а работать)

Дописів
    29 157

Типово

Пора шото делать...
    "Укренерго" фіксує перевищення Кримом ліміту споживання електроенергії

Середа, 5 серпня 2015, 17:32 У вечірні пікові години 4 серпня кримська енергосистема споживала 950 мегават потужності при встановленому ліміті у 850 мегават.
    Про це повідомляє прес-служба "Укренерго".
    У компанії повідомили, що вимоги диспетчера ДП "НЕК "Укренерго" до диспетчера Кримської енергосистеми вкластись у встановлені ліміти були проігноровані.

Також наголошується, що відключення енергоживлення Криму не планувалось і не проводилось.
    "Вчора, 4 серпня на підстанції 330 кВ "Каховська" з-за прогресуючого дефекту контактних з'єднань на трансформаторі струму в комірці 330 кВ "Островська" о 12:03 було відключено в ремонт повітряну лінію 330 кВ Каховська-Островська, по якій надходить електроенергія до АР Крим. Після усунення пошкодження 5 серпня лінія включена в роботу", - йдеться у повідомленні.
    Первый закон глупости

Дописів
    1 531

Типово

А я вот против траты денег на обустройство там чего бы то ни было. Ато следующий подобный шкандаль будет по поводу "Нашим людям приходится чемодан на колесиках 800 метров тащить. Акакжидети 30 тыщ?!"
    Нефик шастать!

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 461

Типово

Пора шото делать...
    Покупать свечи, карасин, светодиодные фонарики и всегда держать заряженными все аккумуляторы, имеющиеся в доме.

ЗЫ: главное чтобы поставки электричества не прекращались в ДНР ЛНР и в Крым
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Дописів
    29 157

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Покупать свечи, карасин, светодиодные фонарики и всегда держать заряженными все аккумуляторы, имеющиеся в доме.

ЗЫ: главное чтобы поставки электричества не прекращались в ДНР ЛНР и в Крым
    Я уже купиль фонарик светодиодный на 5 суток..
    Прекращать туда низзя, а то фабрику арестуют....
    Первый закон глупости

Дописів
    11 299

Типово

Какой еще прекращать? Совсем обурели, подпиндосники?
    Мы чО, тут должны в жаре сидеть и без холодильников?
    Даже гречу не будет где сварить!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від НатальяЯ Переглянути допис
    А я вот против траты денег на обустройство там чего бы то ни было. Ато следующий подобный шкандаль будет по поводу "Нашим людям приходится чемодан на колесиках 800 метров тащить. Акакжидети 30 тыщ?!"
    Нефик шастать!
    Нафига бп,если собрались крым вощвращать?
    Пока терр. Под оккупацией то должны быть проблемы и неудобства.
    Пока не вернут.

Хотя тут новость о том,что кто-то кому-то не доложил денег по контрабанде

Сторінка 301 з 333 ПершаПерша ... 201251291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті