Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 239 з 267 ПершаПерша ... 139189229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5330, показано з 4 761 по 4 780.

Тема: Книги для наших детей... которые читаем им мы... которые читают они сами...

Дописів
    969

Типово

-
    Я якось обирала подарунок для знайомої дівчинки, і гортала книжку оповідань про Франца мовою оригіналу. Не купила, тому що книга починається з того, як у першому розділі Франц демонстративно знімає надворі труси, щоб довести комусь, що він не дівчинка.
    -
    Читала в електронному вигляді тільки про канікули, там все пристойно начебто, дитині планую просто вільний переказ розповісти
    А я тоді ще подумала: "Добре, що я книжку погортала, а не замовила через інтернет." Навіть не знаю, чи були б задоволені батьки дівчинки таким подарунком від "доброї тьоті"

Дописів
    969

Типово

Вчора прочитали "Матійків чарівний поїзд".

У книзі ідеться про те, як дитина долає своє надмірне відчуття власності. Не всі сучасні батьки погодяться з тим, що дитину варто навчати ділитися своїми іграшками, але ця книжка навчає саме цьому.
    Спочатку хлопчик, якому дідусь подарував поїзд, взяв його у дитячий садочок, щоб показати дітям. Але нікому не дозволив до нього навіть доторкнутися. За це діти його навіть трошки потовкли і почали ігнорувати. Тоді Матійко зрозумів, що щось він зробив не так. Події звичайного денного життя хлопчика перемежаються казковими подорожами з чарівним поїздом уві сні. В кінці книжки Матійко зрозумів, що проїхатися поїздом з друзями у звичайних цирк, може бути більш захопливо, ніж кататися уві сні самому по казковим світам.

Відчувається, що книжку було написано у соціалістичному суспільстві, де засуджували королів, принцес і скупарів.
    Але якщо ви бажаєте навчити дитину ділитися, то ця книжка стане вам у пригоді.

Почитати можна тут - http://chytanka.com.ua/ebooks/index....iew&url_id=899

Дописів
    969

Типово

А сьогодні читали "Оповідання про скляну ниточку"

39 сторінок абсолютного задоволення! Дуже доступно і дотепно розповідається для старших дошкільнят і молодших школярів про винайдення скла і перші речі, які люди навчилися з нього виробляти. Про келихи і мозаїки, про те, як зробили першу шибку, і як люди жили до цього без вікон, про двох хлопчаків, які випадково створили першу в світі підзорну трубу, про створення мікроскопа, про склотканину і корпуси сучасних кораблів. А головне, що дитину книжка захопила.

Почитати книжку можна на "Читанці" - http://chytanka.com.ua/ebooks/index....ew&url_id=1531

Звідки Ви
    Лев-3
    Дописів
    9 961

Типово

Цитата Допис від Maryna22 Переглянути допис
    А сьогодні читали "Оповідання про скляну ниточку"

39 сторінок абсолютного задоволення! Дуже доступно і дотепно розповідається для старших дошкільнят і молодших школярів про винайдення скла і перші речі, які люди навчилися з нього виробляти. Про келихи і мозаїки, про те, як зробили першу шибку, і як люди жили до цього без вікон, про двох хлопчаків, які випадково створили першу в світі підзорну трубу, про створення мікроскопа, про склотканину і корпуси сучасних кораблів. А головне, що дитину книжка захопила.

Почитати книжку можна на "Читанці" - http://chytanka.com.ua/ebooks/index....ew&url_id=1531
    Ще можна почитати історію фарфорової чашки http://chytanka.com.ua/ebooks/index....iew&url_id=649 Свого часу вона мені сподобалася.

Дописів
    969

Типово

Цитата Допис від inni Переглянути допис
    Ще можна почитати історію фарфорової чашки http://chytanka.com.ua/ebooks/index....iew&url_id=649 Свого часу вона мені сподобалася.
    І мені вона подобається. Ми її раніше читали - гарна книжка, з подробицями. Там і історія фарфору і оповідання про скляну ниточку під однією обкладинкою.

Востаннє редагував Maryna22: 28.07.2015 о 09:26

Дописів
    2 657

Типово

Поделюсь нашими "достижениями" ))) Потому что, как только мама перестала активно читать ребенку, то читаем реже и меньше ) Но вот эти книги пошли отлично:

Дружба и приключения ) Сейчас дочь читает сама "Дом на дереве" и надеюсь, что успеем прочитать еще парочку. Приобрела "Гарри и попугай" , "Баранкін, будь людиною" и "Приключения Карика и Вали" .

п.с. Возраст 8,5 лет, 2й класс. )

В общем, лето посвятили теме дружбы и приключений ))

Дописів
    7

Типово

Хочу и своей любительнице почитать обновить библиотеку)) поделитесь где вы покупаете книги в нашем городе? Раньше заказывала через интернет, теперь хочу посмотреть, пощупать)

Звідки Ви
    Титова
    Дописів
    4 294

Типово

Дiвчата, як тут цiкаво у вас. Почитала з задоволенням декiлька сторiнок розмов.

Звідки Ви
    Днепр(UA)-Trento(IT)
    Дописів
    7 758

Типово

Цитата Допис від Leonorka Переглянути допис
    Поделюсь нашими "достижениями" )))
    Супер! Дочка умничка

Цитата Допис від Kate&Leo Переглянути допис
    Хочу и своей любительнице почитать обновить библиотеку)) поделитесь где вы покупаете книги в нашем городе? Раньше заказывала через интернет, теперь хочу посмотреть, пощупать)
    Магазин на Фрунзе хорош!

Цитата Допис від Maryna22 Переглянути допис
    Може така?
    Мы ее нашли и прочитали. Очень понравилась! Сын теперь во всю интересуется, кто в какой год родился.
    Настоящее чудо это не то, что поражает воображение, а то, что преображает нашу душу

Дописів
    969

Типово

На Фрунзе гарні ціни, але я зараз частіше через інтернет замовляю, тому що у них багато з українських видавництв зовсім не представлені.

Дописів
    4 389

Типово

а мы сейчас читаем Нестайко "Чарівні окуляри". Смотрю, что в 1-м посте темы эту книгу советуют как для средней школы, но моей семилетке очень интересно. И мне тоже . Многим известна "Лісова школа" В. Нестайка, а про "Чарівні окуляри" отзывов мало. Добрые, поучительные, захватывающие приключения двух школьников.

Дописів
    66

Типово

Добрый вечер! Возник вопрос, подскажите, пожалуйста, куда можно отдать/отвезти б/у книги (в т.ч. подростковые приключенческие).
    Посмотрела в теме благотворительность, но похоже книги там не особо нужны...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 605

Типово

Цитата Допис від mirina22 Переглянути допис
    Добрый вечер! Возник вопрос, подскажите, пожалуйста, куда можно отдать/отвезти б/у книги (в т.ч. подростковые приключенческие).
    Посмотрела в теме благотворительность, но похоже книги там не особо нужны...
    А почему бы не создать свой книжный фонд ? У нас тут много родителей. Может что-то придумаем ? Например детям переселенцев можно было бы подарить. Или просто сделать обменный пункт прямо тут на форуме. Пишем список книг в виде общего фонда в топе, а потом только меняемся и отмечаем у кого книга на данный момент. Такая будет себе форумская библиотека.
    "Ты потерял рай. Бог дал тебе небо." Иоанн Златоуст.
    http://forum.gorod.dp.ua/album.php?albumid=672

Звідки Ви
    Победа-6
    Дописів
    1 327

Типово

Какая замечательная темка, жаль, что раньше не наткнулась) девочки, спасибо, что делитесь интересностями!

Моя старшая (ей 11 скоро) сейчас увлеклась детскими детективами после прочтения книги "Дело о таинственном шефе" Н. Кузнецовой. Младшая любит приключения муми-троллей, серию "Волшебный лес" Валько, а недавно открыли для всей семьи (нашли в местной библиотеке на Победе) замечательную книгу "Физика вокруг, или Вовкины открытия" А.Харунжева 1996-го года издания - девочки, рекомендую ее всем - особенно мамам школьников младших классов (доступно о законах физики+задачи и вопросы)

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  1505908.jpg
Переглядів: 16
Розмір:  31,5 КБ
ID:	1810204

если пощупать, то рекомендую книжный склад на Фрунзе, 8, работают по будням с 9 до 18, в субботу с 9 до 16, вых. - вс. По телефону можно узнать о наличии книг: 721-93-29. Там выбор очень большой, ездим периодически с детьми, муж знает, что в такие дни нас лучше не ждать, зависаем там часа на полтора.)) + там магазин канцтоваров - хорошие цены.

Звідки Ви
    Лев-3
    Дописів
    9 961

Типово

Цитата Допис від helendov Переглянути допис
    если пощупать, то рекомендую книжный склад на Фрунзе, 8, работают по будням с 9 до 18, в субботу с 9 до 16, вых. - вс. По телефону можно узнать о наличии книг: 721-93-29. Там выбор очень большой, ездим периодически с детьми, муж знает, что в такие дни нас лучше не ждать, зависаем там часа на полтора.)) + там магазин канцтоваров - хорошие цены.
    На фрунзе книжный уже больше года и по воскресеньям работает.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 605

Типово

Какая замечательная темка, жаль, что раньше не наткнулась) девочки, спасибо, что делитесь интересностями!..

..если пощупать, то рекомендую книжный склад на Фрунзе, 8, работают по будням с 9 до 18, в субботу с 9 до 16, вых. - вс. По телефону можно узнать о наличии книг: 721-93-29. Там выбор очень большой, ездим периодически с детьми, муж знает, что в такие дни нас лучше не ждать, зависаем там часа на полтора.)) + там магазин канцтоваров - хорошие цены.
    Темка хорошая, но, видимо, Вы в первый пост темы не заглянули. Там про склад на Фрунзе указано. Там ещё и список книг есть))))))) и не один!

Звідки Ви
    Победа-6
    Дописів
    1 327

Типово

Цитата Допис від Влад Малько Переглянути допис
    Темка хорошая, но, видимо, Вы в первый пост темы не заглянули. Там про склад на Фрунзе указано. Там ещё и список книг есть))))))) и не один!
    просмотреть всю тему не было времени, увы, спасибо за наводку на первый пост
    а насчет адреса - я просто ответила на вопрос форумчанки, никакой рекламы)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 605

Типово

просмотреть всю тему не было времени, увы, спасибо за наводку на первый пост
    а насчет адреса - я просто ответила на вопрос форумчанки, никакой рекламы)
    Так Вас никто и не подозревает в этом. Мы здесь делимся ресурсами, точками продаж спокойно. Просто в первом посте ссылка на этот магазин уже есть).

Звідки Ви
    Днепр(UA)-Trento(IT)
    Дописів
    7 758

Типово

Цитата Допис від mirina22 Переглянути допис
    Добрый вечер! Возник вопрос, подскажите, пожалуйста, куда можно отдать/отвезти б/у книги (в т.ч. подростковые приключенческие). Посмотрела в теме благотворительность, но похоже книги там не особо нужны...
    Я в свое время относила в ближайшую к дому библиотеку. Книги с радостью приняли
    Цитата Допис від Влад Малько Переглянути допис
    А почему бы не создать свой книжный фонд ? У нас тут много родителей. Может что-то придумаем ? Например детям переселенцев можно было бы подарить. Или просто сделать обменный пункт прямо тут на форуме. Пишем список книг в виде общего фонда в топе, а потом только меняемся и отмечаем у кого книга на данный момент. Такая будет себе форумская библиотека.
    Вариант! Даже темка есть http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=229048
    Настоящее чудо это не то, что поражает воображение, а то, что преображает нашу душу

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 605

Типово

Цитата Допис від Franya Переглянути допис
    Вариант! Даже темка есть http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=229048
    Да, точно! Забыл о ней. Но одно другому не мешает и может даже дополнить)

Сторінка 239 з 267 ПершаПерша ... 139189229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті