| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
мужчина в трико.остановившийся полюбопытствовать-А чё это вы тут делаете.а? рассмешил![]()
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
Словаччина збільшила кількість патрулів та спорядження для поліцейських і прикордонників після стрілянини в Мукачевому.
Про це повідомляє Deutsche Welle з посиланням на відповідь речника міністерства закордонних справ Словаччини Петера Стано на запит.
Окрім того, поліція Словаччини слідкує за ситуацією біля ділянки кордону, де стався інцидент, та залучена до постійного обміну інформацією з українською стороною.
Як зазначає Стано, у випадку необхідності, поліція та прикордонники Словаччини вживатимуть подальших заходів.
Водночас речник словацького МЗС додає, що інцидент у Мукачевому не має вплинути на питання візового режиму з Україною.
За його словами, це окремий процес, у якому ЄС заявив про плани щодо введення безвізового режиму, коли Україна відповідатиме необхідним технічним та законодавчим критеріям.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
Мукачево и виртуальный путч штабистов Правого сектора
http://hvylya.net/analytics/politics...o-sektora.html
Потому что образ, все таки, скорее собирательный. Я живо представил себе нашего Колю "Тайсона", куратора батальона Кривбасс и что будет, если Коля захочет вдруг наводить порядки у нас в городе мукачевским способом.
Поэтому я давно говорил, что махновщина до добра не доведет и закончится плохо. Я понимаю, почему Порох не мог этого сделать раньше. Образы Героев, Визитка Яроша, при виде которой белеет Путин, мечты пересичных украинцев о Козаке, который придет и вилами разгонит тучи над Ненькой. Хотя, с вилами то другой козак))) Короче, целиком и полностью поддерживаю хоть и запоздалое решение Пороха разоружить добробаты, не входящие в какие-либо государственные силовые структуры. Лучше поздно, чем никогда. И заодно решается вопрос с Беней, тем более, что по словам Ролы он уже и сам наигрался в воеводу.
Паствы не так уж и много, десяток или полтора, а думающие люди сделают однозначные выводы относительно способности генерала выдавать джинсу за некий анализ от Ведущего Эксперта. Признаюсь, я испытал культурный шок, когда прочитал эти его "вопросы и решения" ))))И второй - какое отношение термин "мозги" имеет к пастве генерала? ))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks