Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 36 з 141 ПершаПерша ... 26272829303132333435363738394041424344454686136 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 2818, показано з 701 по 720.

Тема: Что там в Мукачево?

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від каратель Переглянути допис
    качнуть кровью - это додавить януковских чмырей, с которыми успешно так договаривается "Киев " ?
    Нет. Это положить кучку пацанов тупо под спецназ в Мукачево. Таким как вы нужны мученики герои. Вам их дадут.
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    26 616

Типово

Цитата Допис від Флeксо Переглянути допис
    Забей в гугле "рейдерство правый сектор". И еще одно замечание, если не хочешь выглядеть глупо, как прочие курочки в этой теме, то не строй из Яроша во первых политика, а во вторых, самостоятельного политика.

считай про глупо в отношении себя я пропустил. прощаю.
    ...
    в гугле и порнуха есть , и детские сказки , да ты и сам можешь туда всунуть что хочешь..
    ты давай отсебятину. тебе я поверю охотнее чем гуглю..
    хм!(c)

Дописів
    11 410

Типово

С преступниками не ездят на стрелки.
    Их или уничтожают или сажают или нахрен распаковывают. Но не договариваются.
    (с)
    Идеализируете.
    Но почему же с преступниками не договариваются?
    А если договариваться выгодно?
    Идет война слабоумия с мракобесием.
    Ты записался добровольцем?

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Нет. Это положить кучку пацанов тупо под спецназ в Мукачево. Таким как вы нужны мученики герои. Вам их дадут.
    ну что же вы наговариваете на нашего "президента-мира" ...он же сторонник исключительно "договоренностей" )
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Дописів
    11 410

Типово

Цитата Допис від ТаньТань Переглянути допис

Никто не вправе силой оружия творить справедливость.
    Один пытался творить справедливость с помощью любви и проповеди.
    Чего-то его распяли за это. А на крови его спекулируют и поныне.
    Вопрос встает.
    Имеет ли значение, в праве или не вправе, если в жизни решает сила?
    Идет война слабоумия с мракобесием.
    Ты записался добровольцем?

Дописів
    46 288

Типово

ну что же вы наговариваете на нашего "президента-мира" ...он же сторонник исключительно "договоренностей" )
    Буду надеется что не понял....

Те кто волну поднимает и пацанов с Утесом послал на стрелку - положит этих пацанов под пули спецназа, не даст приказ сложить оружие. Таким как ты для возбуждения. Простейший приём в текущей ситуации.

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

"И тут выезжаю я, на белом коне и в белом фраке" (c) В.Балога

З подачі "джерел" медведчуківської газети "Вєсті" і бідного депутата, мережею поповзли вкиди, що я зацікавлений у конфлікті в Мукачеві.

Не бачу в цьому нічого нового. Бо по-перше, було б підозріло, якби щось відбулося на Закарпатті і при цьому ніхто не згадав про Балогу. По-друге, якби мене хвалила газета "Вєсті" і люди з сумнівним минулим - це означало би, що я неправильно живу. А якщо тебе намагаються очорнити покидьки, значить ти на правильному шляху.

Можу сказати одне. З вчорашнього дня я роблю все можливе і неможливе, щоб повернути Мукачево до нормального життя. Мій інтерес полягає в тому, щоб на вулицях нашого міста не стріляли. Мені не цікаво, хто в цій історії кому Рабінович. Але мені не подобається, що дехто хоче мене в неї вплутати лише тому, що все відбулося в Мукачеві. Нехай би вони призначали собі такі зустрічі у Львові і Одесі, і я б подивився, як в такому випадку почували би себе Садовий, чи Саакашвілі, і що тоді говорили б про них.

Але, я докладу максимум зусиль, щоб винні були покарані. Кримінальну відповідальність повинні нести усі сторони конфлікту, не залежно від того, як вони себе називають. Ті, хто постраждали, мають отримати належну допомогу, і така ситуація більше ніколи не повинна повторитися у нашому мирному краю.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    4 826

Типово

Те кто волну поднимает и пацанов с Утесом послал на стрелку - положит этих пацанов под пули спецназа, не даст приказ сложить оружие. Таким как ты для возбуждения. Простейший приём в текущей ситуации.
    Того самого, который майдан валил? Браво!

Дописів
    12 402

Типово

а вот и "крокодильчик" появился ...

http://anons.uz.ua/news/social/21857...let-mi-24.html
    Журналісти Mukachevo.net промоніторили місто

У Мукачеві все спокійно: люди обговорюють події за кавою, над містом кружляють гелікоптери

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

или таки тех, кто послал спецназ под пули Утеса, не разобравшись ? недовозбужденній ...мля
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Меломан года 2013 Аватар для свч
    Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Цитата Допис від mann Переглянути допис
    "И тут выезжаю я, на белом коне и в белом фраке" (c) В.Балога

З подачі "джерел" медведчуківської газети "Вєсті" і бідного депутата, мережею поповзли вкиди, що я зацікавлений у конфлікті в Мукачеві.

Не бачу в цьому нічого нового. Бо по-перше, було б підозріло, якби щось відбулося на Закарпатті і при цьому ніхто не згадав про Балогу. По-друге, якби мене хвалила газета "Вєсті" і люди з сумнівним минулим - це означало би, що я неправильно живу. А якщо тебе намагаються очорнити покидьки, значить ти на правильному шляху.

Можу сказати одне. З вчорашнього дня я роблю все можливе і неможливе, щоб повернути Мукачево до нормального життя. Мій інтерес полягає в тому, щоб на вулицях нашого міста не стріляли. Мені не цікаво, хто в цій історії кому Рабінович. Але мені не подобається, що дехто хоче мене в неї вплутати лише тому, що все відбулося в Мукачеві. Нехай би вони призначали собі такі зустрічі у Львові і Одесі, і я б подивився, як в такому випадку почували би себе Садовий, чи Саакашвілі, і що тоді говорили б про них.

Але, я докладу максимум зусиль, щоб винні були покарані. Кримінальну відповідальність повинні нести усі сторони конфлікту, не залежно від того, як вони себе називають. Ті, хто постраждали, мають отримати належну допомогу, і така ситуація більше ніколи не повинна повторитися у нашому мирному краю.
    ахаха)))) и коммент под этим- "Віктор Іванович віримо в Вас як у Бога ! Всьо місто впевнено у Вас получиться навести порядок ! З великою пошаною до Вас !"

Оказывается там был порядок,Карл!)))))
    Востаннє редагував свч: 12.07.2015 о 16:24

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

Цитата Допис від свч Переглянути допис
    ахаха)))) и коммент под этим- "Віктор Іванович віримо в Вас як у Бога ! Всьо місто впевнено у Вас получиться навести порядок ! З великою пошаною до Вас !"
    Ви наш цар, наш Бог, наш Саакашвілі)

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

На запитання кореспондентки 112 каналу у прямому ефірі, як він відноситься до перерозподілу контрабанди губернатор Закарпаття Василь Губаль заявив, що контрабандні потоки не так з’ясовуються це з’ясовується законним шляхом.
    Який законний шлях перерозподілу контрабанди бачить керівник закарпатської ОДА достовірно не відомо.
    занавес
    Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Ви наш цар, наш Бог, наш Саакашвілі)
    Саакашвили тут явно лишний, но если следовать этой логике, то ряд нужно продолжить аж до Обамы

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

Цитата Допис від свч Переглянути допис
    Саакашвили тут явно лишний, но если следовать этой логике, то ряд нужно продолжить аж до Обамы
    Как же лишний? Упование следует по нарастающей, не в обиду Михаилу Николозовичу будет сказано)

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Как же лишний? Упование следует по нарастающей)
    ну они как бэ разным занимаются, я об этом

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від СераяМышь Переглянути допис
    занавес
    В связи с повышенной посещаемостью топика повторю - это фейк!

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

Люди..да фиг с ним с Мукачево..Можно узнать как у нас ПС борется с бандитами? Готов прочитать весь этот огромный список

Дописів
    46 288

Типово

Переговори ведуться між СБУ і Дмитром Ярошем — Мустафа Найєм

https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=D-A847kE4kA

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Ах, какие страсти кипели здесь по поводу "Свободы" несколько лет назад.
    И где та "Свобода" вместе с возложенными на нее надеждами ?

... и ПС там же будет, только еще быстрее.
    Потом еще какой нибудь "Средний Сектор" появится как чертик из табакерки ...

Сторінка 36 з 141 ПершаПерша ... 26272829303132333435363738394041424344454686136 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті