| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Идеализируете.С преступниками не ездят на стрелки.
Их или уничтожают или сажают или нахрен распаковывают. Но не договариваются. (с)
Но почему же с преступниками не договариваются?
А если договариваться выгодно?
Идет война слабоумия с мракобесием.
Ты записался добровольцем?
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
"И тут выезжаю я, на белом коне и в белом фраке" (c) В.Балога
З подачі "джерел" медведчуківської газети "Вєсті" і бідного депутата, мережею поповзли вкиди, що я зацікавлений у конфлікті в Мукачеві.
Не бачу в цьому нічого нового. Бо по-перше, було б підозріло, якби щось відбулося на Закарпатті і при цьому ніхто не згадав про Балогу. По-друге, якби мене хвалила газета "Вєсті" і люди з сумнівним минулим - це означало би, що я неправильно живу. А якщо тебе намагаються очорнити покидьки, значить ти на правильному шляху.
Можу сказати одне. З вчорашнього дня я роблю все можливе і неможливе, щоб повернути Мукачево до нормального життя. Мій інтерес полягає в тому, щоб на вулицях нашого міста не стріляли. Мені не цікаво, хто в цій історії кому Рабінович. Але мені не подобається, що дехто хоче мене в неї вплутати лише тому, що все відбулося в Мукачеві. Нехай би вони призначали собі такі зустрічі у Львові і Одесі, і я б подивився, як в такому випадку почували би себе Садовий, чи Саакашвілі, і що тоді говорили б про них.
Але, я докладу максимум зусиль, щоб винні були покарані. Кримінальну відповідальність повинні нести усі сторони конфлікту, не залежно від того, як вони себе називають. Ті, хто постраждали, мають отримати належну допомогу, і така ситуація більше ніколи не повинна повторитися у нашому мирному краю.
Журналісти Mukachevo.net промоніторили місто
У Мукачеві все спокійно: люди обговорюють події за кавою, над містом кружляють гелікоптери
занавесНа запитання кореспондентки 112 каналу у прямому ефірі, як він відноситься до перерозподілу контрабанди губернатор Закарпаття Василь Губаль заявив, що контрабандні потоки не так з’ясовуються це з’ясовується законним шляхом.
Який законний шлях перерозподілу контрабанди бачить керівник закарпатської ОДА достовірно не відомо.![]()
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
Люди..да фиг с ним с Мукачево..Можно узнать как у нас ПС борется с бандитами? Готов прочитать весь этот огромный список
Переговори ведуться між СБУ і Дмитром Ярошем — Мустафа Найєм
https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=D-A847kE4kA
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Ах, какие страсти кипели здесь по поводу "Свободы" несколько лет назад.
И где та "Свобода" вместе с возложенными на нее надеждами ?
... и ПС там же будет, только еще быстрее.
Потом еще какой нибудь "Средний Сектор" появится как чертик из табакерки ...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks