| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
тим часом, я наприклад знаю що група правосєків кривого рогу збирається терміново їхати сюди
і ось така заявочка є
Андрій Тарасенко
Розпорядження всім партійним осередкам Правого сектору: негайно розпочати безстрокові акції протесту під місцевими адміністраціями та главками міліції з вимогами, описаними у Зверненні Проводу ВПР ПС!
Отакое,для полноты картины
Pawlo Motornyj
1 ч ·
Тамара Довгич пише:
Михайло Ланьо.це судимий бандит гвалтівник з я нуківської банди.Михайло Ланьо належав до членів злочинних угруповань. Мав кличку «Блюк». На початку 2000-х прийшов у місцеву владу Закарпаття. За повідомленням ЗМІ, раніше був судимий за статтею 117 КК України («згвалтування»), очолював найпотужніше в регіоні організоване злочинне угруповання. За даними ЗМІ, Михайло Ланьо, зокрема, мав відношення до місцевої наркоіндустрії: виробництво «первинтину», завезення з-за кордону кокаїну і «екстазі», нелегальних поставок алкоголю та інш. У 1998 році був затриманий за підозрою у вбивстві кримінального авторитета Івана Вінера, якого знайшли застреленим у власному автомобілі. Проте по закінченню трьох місяців Михайла Ланьо випустили. До звільнення реального підозрюваного, як повідомляється у ЗМІ, мав відношення, на той час начальник Мукачівського міського відділення міліції Віктор Іванович Чепак, кум Віктора Балоги, і сам Віктор Балога, на той час Глава Секретаріату президента України В. Ющенка.Михайло Ланьо – соратник Медведчука, колишній регіонал, нині депутат Верховної Ради. У кримінальних колах відомий як «Блюк». У 1998 році Ланьо зі своїм шефом, кримінальним авторитетом Іваном Вінером («Козі»), поїхав у справах, а невдовзі Вінера знайшли убитим. Ланьо тримали під арештом три місяці, але зусиллями кримінальних кіл його звільнили. Долею Ланьо переймався особисто начальник Макачевськогї міліції Віктор Чепак, який за цю послугу став начальником УМВС Закарпаття. В умовах постреволюційної України Чепак балотувався на голову Антикорупційного бюро.
На сьогодні Ланьо очолює найбільшу кримінальну банду Закарпаття, яка під прикриттям міліції займалася не лише контрабандою та іншими злочинами, але й ґрунтовно готувалася до створення «Закарпатської народної республіки». Проводилися вишколи бойовиків, завозилася зброя. Це - штрихи до портрету.
Собсно,у меня несколько вопросов (мысли вслух)
Что делает в ВР этот Ланьо(если то что он ранее судимый правда) и что делал ПС с гранатометом у Ланьо,и почему вообще у ПС был гранатомет...
Антон Геращенко
Только что ·
Ситуация в Мукачево стабилизирована и находится под контролем.
На меня по телефону вышел командир группы заблокированных в Мукачево бойцов с позывным "Летун" с просьбой связать его с руководством Антитерористического Центра СБУ для переговоров о прекращении вооруженного противостояния, предоставлении помощи раненым бойцам, что я и сделал.
Думаю, что в течении нескольких часов ситуация будет полностью разрешена мирным путем.
Kostyantyn Kholodov
50 хв · Змінено ·
Щодо подій у Мукачеві, чи деінде…
Дорогою з АТО зупинився у одному кафе. Зайшли шестеро чоловіків різного віку. Старші були схожі на партфунціонерів, а молодші на тігіпконовалюка. Не привітались. Я ів борщ. Вони замовили. Двоє пересіли пошептатись.
- Вот деньги здесь - у мене за спиною щось зашелестіло.
- Так когда?
- Сейчас не нада никаких проводить акций. Я потом все скажу.
Доівши борщ, я вилетів з того кафе. На вулиці стояло три авто: Толік, джип АН та джип АА.
Не знаю що конкретно вібувається, не можу дати оцінку, боюсь помилитися. У Путінга діла на фронті не дуже, тому п'ята колона буде робити все для дестабілізаціі. Повторюю - все для дестабілізаціі. Провокаціі у тому числі.
Бабло вже зайшло.
Дописане. Це ще одна помилка влади із зволіканням проведення негайноі люстраціі ригів та реформування силового блоку. На них вся ставка.
Повторяю вопрос вопрос - " кто первый открыл огонь?" .... ну вы же штамп " беспредельщики" уже выпустили, почему же не ответить на вопрос ....
З.Ы. не удивлюсь, если это история из разряда тех, которая была с б-м "Торнадо", которые всковырнули системную денежную тему конторы и ментов ...
Здесь ничего хорошего уже не случится …
Ну надо же.Дописане. Це ще одна помилка влади із зволіканням проведення негайноі люстраціі ригів та реформування силового блоку. На них вся ставка.
Люстрация - и все проблемы с вооруженными бандитами тут же решатся.
Да, и кроме как в придорожном кафе, бабло передавать негде ... ага ...
)))))))))))))))))
Может скрывали все ?
)))))))))))))))))
Да ясно же о чём. Слишком рьяно взялись не за те ниточки, видимо хотят реально прикрыть, что скорее всего (или под себя наладить - но вряд ли, молоды ещё на такие цели) трафик. Концы идут наверх, всё слишком очевидно и завзятым патриотам прозрачно намекают что так не пойдёт дело: можете с лозунгами там или бабушек с семечками гонять - но тут запретная зона. Вот на переговорах это будут объяснять пытаться. Войдут в положение, проявят понимание - срастутся с кодлом, поделят влияние и забудут. Не войдут и продолжат - ну, тут только перекреститься останется. Имъхо канеш.![]()
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
Начало перестрелки. Появилось первым на сми новососии
Совпадение? Не думау
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks