Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 188 з 333 ПершаПерша ... 88138178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198238288 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6647, показано з 3 741 по 3 760.

Тема: Крымские покращання вже сьогодня

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Уже который раз обсуждается. Крым был в нескольких часах езды от Днепра, поэтому люди ездили на выходные несколько раз за лето. Просто сели на машину, и в Крым.
    ну, ребята, я вам так скажу
    с нонешними ценами на бильзин даже без кацапскойсудетчины адин хрен уже не так популярен крым был бы(
    Востаннє редагував Андрей Рязанофф: 04.07.2015 о 20:15

Дописів
    29 157

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Я что то пропустил?

В Евросоюзе готовы рассмотреть итоги нового референдума в Крыму, если он пройдет под наблюдением ОБСЕ. Об этом агентству*РИА Новости*заявил высокопоставленный дипломатический источник в Брюсселе

«ЕС, возможно, присмотрится к результатам референдума, если все будет сделано при соблюдении международного законодательства, при наблюдении ОБСЕ», — сказал собеседник.

.http://tvrain.ru/news/ria_v_evrosojuze_sochli_vozmozhnym_novyj_referendu-390456/
    Чукча не читатель.....
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Дописів
    13 721

Типово

Якби не було кацапскойсудетчины - то ми б в криму не два рази вже б були...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Оверклокер года 2010, 2012 Аватар для MaJ0r
    Звідки Ви
    XtremeLabs.org
    Дописів
    12 346

Типово

А подскажите сейчас на Арбатской стрелке в Стрелковом нормально, рашистами оно не занято?

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Якби не було кацапскойсудетчины - то ми б в криму не два рази вже б були...
    у меня машина старая
    жрет много
    я б на поезде(

Дописів
    5 629

Типово

Цитата Допис від MaJ0r Переглянути допис
    А подскажите сейчас на Арбатской стрелке в Стрелковом нормально, рашистами оно не занято?
    шурик(гость) там сейчас. у него спросите.
    От судьбы не уйдешь, а если ушел значит не судьба.

Дописів
    46 288

Типово

И тут же опровержение

В Евросоюзе опровергли пересмотр отношения к крымскому референдуму

20:07*04 июля 2015**59**0*

Информация о том, что Евросоюз может пересмотреть отношение к референдуму в Крыму, если он пройдет повторно под наблюдением ОБСЕ, не соответствует действительности. Об этом в субботу, 4 июля, сообщает*РБК*со ссылкой на неназванного чиновника ЕС.
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    10 628

Типово

Я что то пропустил?

В Евросоюзе готовы рассмотреть итоги нового референдума в Крыму, если он пройдет под наблюдением ОБСЕ. Об этом агентству*РИА Новости*заявил высокопоставленный дипломатический источник в Брюсселе

«ЕС, возможно, присмотрится к результатам референдума, если все будет сделано при соблюдении международного законодательства, при наблюдении ОБСЕ», — сказал собеседник.

.http://tvrain.ru/news/ria_v_evrosojuze_sochli_vozmozhnym_novyj_referendu-390456/
    Прі соблюдєніі ЖБ-закона?

Дописів
    13 721

Типово

Та тільки на поїзді, поки розклад не змінили було добре. Ввечері сів, - вранці вже в сімфє
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Duke Nukem Переглянути допис
    Дурня якась. Там зараз один на одного поклепи пишуть.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від Duke Nukem Переглянути допис
    да возар опять с рашистких сайтов фигню тащит.
    уже опровергли и в ес и в рф

Дописів
    46 288

Типово

Представник окупаційної влади АР Крим визнав неготовність півострова прийняти 500 туристів з Китаю.

Псевдочиновник Олексій Черняк розповів, що зараз на анексованому півострові немає зокрема готелів належної якості, передає видання*news.liga.net.

Зараз виникло питання приїзду у вересні 500 китайських туристів, а, чесно кажучи, поклавши руку на серце, прийняти їх ідеально ми не можемо. У нас немає жодного об'єкту колективного розміщення, що пройшов класифікацію за російським законодавством, який отримав зірки. Туроператори Китаю готові везти своїх туристів тільки в офіційно зареєстровані готелі із зірками,
    — пояснив він.

Проблеми, за словами Черняка, є також з якісним харчуванням і гідами-перекладачами.

"Китайці, на відміну від європейців, раз-другий вареники поїдять, але тиждень харчуватися ними вони не будуть. У нас немає гідів-перекладачів, жодного ресторану чи кафе, яке б могло обслужити одночасно сотні китайців, теж немає. Тому роботи дуже багато", — сказав він.
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Оверклокер года 2010, 2012 Аватар для MaJ0r
    Звідки Ви
    XtremeLabs.org
    Дописів
    12 346

Типово

Цитата Допис від univer Переглянути допис
    шурик(гость) там сейчас. у него спросите.
    Спасибо, ну если Шурик там, думаю должно быть все ок, подожду, может ответит тут.

Дописів
    10 628

Типово

Представник окупаційної влади АР Крим визнав неготовність півострова прийняти 500 туристів з Китаю.

Псевдочиновник Олексій Черняк розповів, що зараз на анексованому півострові немає зокрема готелів належної якості, передає видання*news.liga.net.

Зараз виникло питання приїзду у вересні 500 китайських туристів, а, чесно кажучи, поклавши руку на серце, прийняти їх ідеально ми не можемо. У нас немає жодного об'єкту колективного розміщення, що пройшов класифікацію за російським законодавством, який отримав зірки. Туроператори Китаю готові везти своїх туристів тільки в офіційно зареєстровані готелі із зірками,
    — пояснив він.

Проблеми, за словами Черняка, є також з якісним харчуванням і гідами-перекладачами.

"Китайці, на відміну від європейців, раз-другий вареники поїдять, але тиждень харчуватися ними вони не будуть. У нас немає гідів-перекладачів, жодного ресторану чи кафе, яке б могло обслужити одночасно сотні китайців, теж немає. Тому роботи дуже багато", — сказав він.
    Китайці в ахує, єслі сєрйозно. Навіть Бєйджин для них, шо для кубаноїда СП(б). На морє Лаптєвьіх пріглашайтє.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від MaJ0r Переглянути допис
    Спасибо, ну если Шурик там, думаю должно быть все ок, подожду, может ответит тут.
    Да все ОК там.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    2 248

Типово

А вот я с жахом Крым вспоминаю, пиз...ш в этот забитый Коктебель.... Толкаешся там, сидишь без воды или ей же травишся.

Sent from my Lenovo P780 using Tapatalk

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 595

Типово

Нет ничего более быстротечного, чем вечность.

Дописів
    2 359

Типово

В Одессе нет туристов , сестра еле нашла жилье за 300 грн. с чел. (трехразовое питание), все забито. С билетами тож проблема, нема все продано!
    Ми прийдем до Нової Ери шляхом Тараса і Бандери!...
    Тож не втрачаєм марно час,почнем всі разом-водночас!

Дописів
    2 390

Типово

4 июля, Симеиз . " люди где"?

Дописів
    35 019

Типово

Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Сторінка 188 з 333 ПершаПерша ... 88138178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198238288 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті