| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував Андрей Рязанофф: 04.07.2015 о 20:15
Якби не було кацапскойсудетчины - то ми б в криму не два рази вже б були...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
А подскажите сейчас на Арбатской стрелке в Стрелковом нормально, рашистами оно не занято?
И тут же опровержение
В Евросоюзе опровергли пересмотр отношения к крымскому референдуму
20:07*04 июля 2015**59**0*
Информация о том, что Евросоюз может пересмотреть отношение к референдуму в Крыму, если он пройдет повторно под наблюдением ОБСЕ, не соответствует действительности. Об этом в субботу, 4 июля, сообщает*РБК*со ссылкой на неназванного чиновника ЕС.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Та тільки на поїзді, поки розклад не змінили було добре. Ввечері сів, - вранці вже в сімфє
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Представник окупаційної влади АР Крим визнав неготовність півострова прийняти 500 туристів з Китаю.
Псевдочиновник Олексій Черняк розповів, що зараз на анексованому півострові немає зокрема готелів належної якості, передає видання*news.liga.net.
Зараз виникло питання приїзду у вересні 500 китайських туристів, а, чесно кажучи, поклавши руку на серце, прийняти їх ідеально ми не можемо. У нас немає жодного об'єкту колективного розміщення, що пройшов класифікацію за російським законодавством, який отримав зірки. Туроператори Китаю готові везти своїх туристів тільки в офіційно зареєстровані готелі із зірками,
— пояснив він.
Проблеми, за словами Черняка, є також з якісним харчуванням і гідами-перекладачами.
"Китайці, на відміну від європейців, раз-другий вареники поїдять, але тиждень харчуватися ними вони не будуть. У нас немає гідів-перекладачів, жодного ресторану чи кафе, яке б могло обслужити одночасно сотні китайців, теж немає. Тому роботи дуже багато", — сказав він.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
А вот я с жахом Крым вспоминаю, пиз...ш в этот забитый Коктебель.... Толкаешся там, сидишь без воды или ей же травишся.
Sent from my Lenovo P780 using Tapatalk
Нет ничего более быстротечного, чем вечность.
В Одессе нет туристов , сестра еле нашла жилье за 300 грн. с чел. (трехразовое питание), все забито. С билетами тож проблема, нема все продано!
Ми прийдем до Нової Ери шляхом Тараса і Бандери!...
Тож не втрачаєм марно час,почнем всі разом-водночас!
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks