| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вы "за" что? Нападумать.
Сегодня мы видим конфликт Игоря Коломойского уже с новым президентом — Петром Порошенко. Особой остроты этот конфликт достиг в марте 2015 года, когда Коломойский был отправлен в отставку с поста губернатора Днепропетровской ОГА. Однако это противостояние далеко не исчерпано и будет играть одну из определяющих ролей в финальном кризисе Второй Украинской республики. В этом тексте мы разберем основные мотивы, которые толкают Коломойского на клинч с Порошенко.
Читать тут
http://sprotyv.info/ru/news/harkov/k...trovskiy-front
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
А вообще, считаю, что Госдеп красавцы, помимо принуждения словами и деньгами, жестко вносят дисбаланс в нашу олигархическую систему, веной заставили Петю кинуть Фирташа, укрнафтой заставили Сеню кинуть Беню, блокадой Донбасса власть кинула Ренат Леонидовича, Саакашвили перекроет кислород иванющенко. Похоже большинство междусобоев власти с олигархами будут переформатированы. Будет сто пудов интересно чем все закончится))
Зы. Шурик, я не утверждал, что Беня будет презом, я писал, что у него отличная поддержка у республиканцев и вероятность их победы на выборах делает вероятным увеличение его влияния в Украине. Очень надеюсь (хотя конечно вряд ли) к тому времени парламентской республике.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Шок від Шокіна
Екс-замгенпрокурора Даниленко, якого голова СБУ Наливайченко звинуватив у "кришуванні" "БРСМ-нафти", втік з країни. Це підтвердили прикордонники.
Раніше, нагадаю, Генеральна прокуратура викликала Наливайченка на допит саме в зв'язку із вказаною вище заявою. Втеча Даниленка - чітке свідчення того, що Наливайченко говорив правду. А його виклик в ГПУ - банальна помста за жорстку проукраїнську позицію і боротьбу з корупцією.
У притомних людей ще лишились якісь сентименти щодо Шокіна?.. Цей недобиток системи, яка 24 роки знищувала країну, сприяв втечі Клюєва, чинить репресії проти патріотів, Наливайченка хоче "збити" за правду про злочини ГПУ, ще покриває злочинців з "БРСМ", через яких на Київщині трапилась екологічна катастрофа і загинули Герої-пожежники, чимало інших отримали травми.
Хто не знає - в суботу, перед поїздкою в Маріуполь, Олег Ляшко, Ігор Мосійчук, Serhii Skuratovskyi і ваш покірний слуга поставили перші підписи під Постановою ВР про відставку Генерального прокурора Шокіна. Хто з колег-депутатів хоче підтримати нашу ініціативу і поставити підпис - напишіть, будь ласка, у коментарях до цього посту або підійдіть до мене завтра в сесійному залі.
АПДЕЙТ: за інформацією від прикордонників, Даниленка, який вилетів до Німеччини, терміново чартерним рейсом повернули в Україну, давши гарантії безпеки і свободи, за умови, що буде "мочити" Наливайченка. Переліт зайняв всього 2 години - і Даниленко вже на 5 каналі
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Мне интересно, что такого сделал (или не сделал) Наливайченко, что за него впряглись и команда ИВК, и Ляшко, и ПС?Депутати з групи "УДАРу" не голосуватимуть за відставку Наливайченка, якщо її ініціюють у парламенті
В шум из-за Даниленко не верю. Лещенко, например, писал про него ещё осенью 14-ого (там какое-то журналистское расследование было, помнится, не только его). Но почему от СБУ оно появилось только сейчас?
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks