| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
та ти знаєш я задоволений. мене більше низ бентежив.. але коли зібрав то навіть я заліз попригавдосить все добре.. єдине сітку нижнього рядку обірвала. бо вже як підросла почала в ньому валятись по периметру )))) правда зараз вже не дуже на ньому вишива.. скоріше тікає в нього коли "Лера пішли кушать"
але на вулиці на таких не проситься.. знову ж таки економія ггг
огризатись не буде бо ну "здається щось (С)". може 650.. бо в голові чогось ці дві суми крутяться
а ну значить таки 650 он як підказує "вікіпедія"![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
Та я цих вуличних батутчиків би порозривалаПриперлися до майданчика, на якому ми гуляємо: вони приходять, нам треба тікати
Ну не здатна моя дитина поки що зрозуміти, що таке черга, зайнято і обмежений час
І, дивлячись як хутко збирають манаття з майданчика мами наших ровесників, не тільки моя така
![]()
6ля загуглив на свою голову батут![]()
яку приблуду притулити щоб убрати це лайно?
ну моя якось вже до них не дуже... вона більше хниче коли всі качельки зайняті)))
учора з нею погавкались на дворі.. прийшли додому.. кажу Лера. сегодня какой день? - четверг. -ті помнішь что ми договаривались в суботу покупать яічко? -да. - так от грю. за такое поведение ми не будем покупать в суботу яічко.. -да? ммммм.. а давай тогдка купим завтра?![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
а я любила в детстве бумажных кукол) рисовать платтюшки намного проще, чем шить![]()
Верю в смерть после жизни, любовь после секса, крем после бритья
Таки не надо делать мне, как лучше!Оставьте мне как хорошо
МЕДОВУХА
КОФЕ СВЕЖЕОБЖАРЕННЫЙ качества Premium и Specialty
Ничто так не греет душу, как холодное пиво.
Ну вот как-то так))), а Норт сказочник)))))))))))
Мой, вроде, и понимает, но каждый день просится на те батуты (они у нас на площадке не убираются вообще все лето). Грязнючие, стоят на самом солнцепеке и деньги дерут втридорога. Но у нас выход, канеш, есть - тайм-аут под боком, но я как-то на целый день не могу туда идти. А малого ж не вытащу, потому как у него страх, что мы если на обед домой уйдем, то не вернемся туда больше. Не понимает, что мама жадина-говядина и после обеда по-любому потащу его "отбить" заплаченные за весь день деньги
.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks