Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я просто ввёл номер телефона и нажал "пидтвердити" и в новом окне вылезла квитанция =))
не обязательно номер договора!
Хочу интернета - верните телефонный кабель
Справедливость - это когда всем достается поровну, а тебе - чуть больше.
У 1986 році наша сім'я стала клієнтом телефонної мережі ДФ ПАТ "Укртелеком". До вересня 2013 року було всього чотири заявки на ремонт. Проте далі з якістю телефонного зв'язку стало творитися щось неймовірне. Кількість заявок на ремонт в окремі місяці перевищувала дві, а тривалість відновних робіт постійно розтягувалася на декілька тижнів і навіть місяців. Додатково хочу відмітити, що довжина телефонних дротів від домашньої розетки до розподільної коробки стояка підземного кабелю на нашій вулиці складає всього 180 метрів, а самі телефонні дроти у кінці 2014 року відновили ремонтники ДФ ПАТ "Укртелеком" за наш рахунок: було сплачено телефоністам готівкою 350,00 (триста п'ятдесят) грн.
10 березня 2015 року міський телефон і ADSL-модем припинили роботу унаслідок повної відсутності зв'язку з АТС, і того ж дня ми дали заявку на ремонт. 16 березня 2015 року перевірили стан справ. Нам сказали, що майстер отримав завдання і повинен проінформувати нас впродовж дня, але ніякої інформації так і не поступило. На моє прохання професійний телефоніст перевірив лінію і зробив наступний висновок:
- Старий підземний кабель практично погнив. Усіх абонентів вже перемкнули на нову надземну кабельну лінію. І тільки одна Ваша телефонна лінія підключена до старого підземного кабелю. Звідси усі неприємності з якістю телефонного зв'язку.
20 березня 2015 року було надіслано лист на ім'я директора ПАТ "Укртелеком" пана Курмаза Ю.П. з приводу проблем з виконанням ремонту згідно звернення №30993625. Телефонний зв'язок було відновлено по старому підземному кабелю, але лише на один тиждень. У квітні 2015 року було подано ще дві заявки: на відсутність телефонного зв'язку з номерами за межами дніпропетровської АТС-761 і на відсутність послуги Інтернет. Проте це було несуттєвим порівняно з іншим волаючим фактом. Телефоністи проводили якісь роботи на нашій вулиці і заразом вибили на стовпах з посадочних місць усі кріпильні ізолятори наших телефонних дротів. У результаті під тяжкістю ізоляторів наші телефонні дроти провисли практично до землі і були порвані на шматки вантажним автомобілем, що розвертався. Про це розповіли сусіди.
У наслідок вищезгаданих подій 11 травня 2015 року було подано нову заявку №32397663 на відновлення телефонного зв'язку, яку досі не виконано. Не допомогло повторне письмове звернення від 29 травня 2015 року на ім'я директора ПАТ "Укртелеком" пана Курмаза Ю.П.
Тобто, є факти, що ДФ ПАТ "Укртелеком" не виконує зобов'язання по забезпеченню якісним телефонним зв'язком, а також завдає умисного матеріального і морального збитку своїм клієнтам.
Я отримую невелику пенсію, а вартість переходу на послуги альтернативних провайдерів в середньому складає від трьох до восьми тисяч гривен. Окрім нас, заручниками ДФ ПАТ "Укртелеком" виявилися сотні абонентів пенсійного віку в передмісті Дніпропетровська, які уважно стежать за розвитком подій і готові подати свої заяви. Склалася думка, що ДФ ПАТ "Укртелеком" умисне позбавляє пенсіонерів послуг зв'язку з метою спекулятивного перепродажу їх абонентських номерів багатим потенційним клієнтам.
Востаннє редагував Smolenkov_BN: 08.07.2015 о 19:34
Та ну, это нереально. Наоборот у укртелекома сейчас много свободных номеров, потому что в наш век мобильной связи и кабельного интернета от укртелекома многие отключились. Нам даже блокиратора отключили. Укртелеком просто тугой на подъём в плане починки своих линий. Если что-то с кабелем, то чинят по 3 месяца![]()
С мая месяца кабель обрезан - это ЗДЕЦ полный
Справедливость - это когда всем достается поровну, а тебе - чуть больше.
тсю
у нас тоже. а оптима так еще с октября!!!
Укртелеком? Хватит уже насиловать труп.
Кому сейчас вообще городские нужны?
Мне лично нужен городской номер.
Конкретно в моём доме очень плохая связь любого из представленных на рынке операторов "сотовой" связи. Банально с мамой только по городскому удобно было говорить. К тому же в тариф Укртелеком включены бесплатные минуты для звонков на городские по Украине, мне тоже это было удобно. На данный момент телефон от Укртелеком больше месяца не работает и это большая печаль для меня. Альтернативы конечно есть, но они не так удобны...
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks