| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
соколята 6льо![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
Всем привет!)))
Я смотрю, собрались на природу))). Я не смогу.
ИМХО, хуже, когда ничего не запрещают. Мне гинеколог все повторяла, что стремительно набираемые мною кг - ваааще не страшно при таком дефиците веса. "Кушай, деточка, кушай"(с), а аппетит же был ого-го))). Результат в 24 набранных кг по итогу меня вообще не радовал....
Ну, ані повчання лікарки, ані яблука, які я благополучно віддавала "білому другу" мене від +20 кг не врятували
Все ж, вважаю, в даному випадку головне дослухатись не до лікарів, а до власного організмувін краще знає, що хоче.
Між іншим, попри те, що на момент вагітності я вже була вегетаріанкою, час від часу мені хотілось печінки і навіть іноді м'яса))
Это да, полностью согласна)))).
Я точно помню, что мне дико хотелось шоколада. Чет вспомнила, как на 8 месяце беременности у нас в доме сломался лифт, муж был в командировке надолго (то есть запасы мне сделал, но шоколад весь был съеден за пару дней
). Пошла же в магазин за шоколадом)))). Если что - я сладкое-шоколад-мороженое-торты вообще не люблю, а уж идти за ними куда-то при неработающем лифте в нормальном состоянии не стала бы
.
Ребятки, гляньте че нашла
те кто на работе - спрячьте монитор))))
http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=376196
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks