Воно настало і те добре
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Воно настало і те добре
С праздником, ребята! Всем мира над головой и в душе!
У меня все так, как я хочу!
— Я могу сделать один звонок и вашей карьере конец.
— Впечатляет. Я по телефону только пиццу заказываю
Пам“ятаємо.
Дід Павло і бабуся Валя. Пройшли всю війну. Діду 17 було, бабусі 16. Форсували Дніпро. Дід мав орден Червоної Зірки. А потім при радянській владі в тюрмі отсидів за те що хлібні колоски після війни збирав для дружини і 5 дітей
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
Только что в мамской флудилке ссылку дали на отрывок из книги... Нельзя спокойно читать... (((((
вчора економно купила по 15 пекинську капусту. в сільпо по 40, на ринку 22)))). а півтора тижні тому по 50 була...
а ще відправила своїх в село, і сама собі зробила святковий салат: пекинка, авокадо (по 21), тунець у влас соку, помідор, минез, мммммммммммммм
Вытрясите меня из пижамки кто-нибудь![]()
У меня все так, как я хочу!
— Я могу сделать один звонок и вашей карьере конец.
— Впечатляет. Я по телефону только пиццу заказываю
Трясу
В дочках і синочках, 50% розпродаж. Черга аж надворі
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
Всем мира над головой и в голове!
Всё что ни делается - всё к лучшему. Следовательно - лучшее неизбежно!
приветики!
вчера у кошака закончился корм, зашла в МастерЗоо - а там Проплан для котят 2 по цене 1! (400 г)
что ж, я экономная, взяла (скидка, скидка!!!), и оказалось, что мой балованный кот очень даже ест Проплан (а то все суперпремиум и суперпремиум ему))
так что кому интересно, советую
всіх зі святом.
а ми зранку сходили до пам'ятника на бульварі, поклали квіти. Дощ? Та то таке ))
сумно якось..
з 26.01.2012 живу новим життям...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks