| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ch2000 писав "Ось і маємо в місті смітник, а пам'ятники упирям замість влади доводиться зносити людям."
То може ті люди спачатку смітник приберуть. А пам*ятники хай постоять, бо нового сміття не створюють та інфекційний стан міста не погіршують.
Ото розмовляли між собою - то багато знайомих того пам*ятника не помічають, а молодь й не знає де він знаходиться.
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Історичне сміття краще не прибирати ( по темі) - щоб не забувати. Бо граблі ніколи не скінчаться...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Ніякого протиріччя. Стоіть собі пам*ятник то хай і далі стоіть. Не смітить, не воняє, не мішає.
Якщо у вас сверблячка то займіть руки чимось іншим, созідайте щось...
ch2000, это за что же забанили человека ? За его мнение ????Цитата Сообщение от ch2000 Посмотреть сообщение
Так для мене істукан вбивці це перша проблема.
Strannik-57
В Ивано-Франковске памятник С.Бандере уже сокрушили кувалдой?
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Та нічого знову не почалося. Все продовжується, одне й те саме. В краіні суцільна руіна. Руйнуйте далі. Созідати ви невзмозі.
Не кормите троляку, днепропетровцы! С ним все предельно ясно.![]()
Капитан, не парьтесь!Сейчас Вам ответят -этапутинвинават и истуканы, а вы все рашковани-совковани .Все с этим пользователем ясно.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks