Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 319 з 665 ПершаПерша ... 219269309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329369419 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 13288, показано з 6 361 по 6 380.

Тема: Поступление в Украине. Новости, изменения, нюансы и, конечно, волнения. Сезон-2017

Дописів
    10 237

Типово

Цитата Допис від Ksushik Переглянути допис
    Так волн же теперь нет... есть приоритеты и здесь уже шансы наверное никак не рассчитаешь - разве что по рейтингам прошлых лет...
    А мне кажется, что шансы рассчитать как раз есть и даже еще бОльшие, чем ранее.Потому что тут будет чистый арифметический подсчет и будет отсутствовать человеческий фактор «ой, а отнесу-ка я документы туда, ой, нет, сюда, ой, опять передумала, ой, 10 минут до закрытия осталось, побегу в другую сторону».
    Будет присутствовать небольшой момент в, так называемой, второй волне, но он ничтожно мал.

Дописів
    2 390

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Мене більше напружило з "молоти" і "ловити"
    Я так і не зрозуміла поки що, чому "мелють", а не "ловлять"
    Дієслова І дієвідміни мають у 3 особі множини закінчення -уть, -ють , а в 2 особі - еш, -єш ( ти кажеш). ІІ дієв. - -ать, -ять, і відповідно -иш, їш у 2 особі ( ти спиш) Отож, коли виникають сумніви у написанні закінчення у 3-ій особі, перевіряти можна у 2 .
    Наприклад, мелють, бо мелЕш, кажуть, бо кажЕш.

Порівняйте дієслова з тесту:
    солити- солять, солИш,
    бігти- біжАть, біжИш,
    ловити, ловлЯть, бо ловИш,
    молоти- мелють, бо мелЕш

Дописів
    10 237

Типово

tanyavv, Ирчик вроде проходила тести он-лайн, а там в этом задании ошибка

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від tanyavv Переглянути допис
    Дієслова І дієвідміни мають у 3 особі множини закінчення -уть, -ють , а в 2 особі - еш, -єш ( ти кажеш). ІІ дієв. - -ать, -ять, і відповідно -иш, їш у 2 особі ( ти спиш) Отож, коли виникають сумніви у написанні закінчення у 3-ій особі, перевіряти можна у 2 .
    Наприклад, мелють, бо мелЕш, кажуть, бо кажЕш.

Порівняйте дієслова з тесту:
    солити- солять, солИш,
    бігти- біжАть, біжИш,
    ловити, ловлЯть, бо ловИш,
    молоти- мелють, бо мелЕш
    та я це знаю)))

таки дійсно помилка в онлайн версії.

Дописів
    399

Типово

Цитата Допис від Конфетка Переглянути допис
    Если в 2-х словах, то абитуриент на этапе подачи документов должен определить для себя приоритетность. Т.е. на специальность, куда он хочет попасть больше всего, - ставить приоритетность № 1. В случае, если он не попадает на специальность № 1, он согласен учиться на другой специальности – туда ставит № 2. В случае, если не попадает на 1 и 2, то следующей в его списке стоИт специальность № 3. И так далее. В принципе тоже самое, что было в прошлых годах, только вот этот момент окончательного выбора специальности переносится на начальный этап. Поменять приоритетности в ходе течения вступительной компании нельзя.

Спасибо за ответ. Приоритеты абитуриент расставляет в каждом из ВУЗов или среди все вариантов?

Интересный расклад, любопытствую как мама второкурсницы

Дописів
    10 237

Типово

среди всех вариантов

Дописів
    399

Типово

Цитата Допис від Конфетка Переглянути допис
    среди всех вариантов
    Тогда для расчета варианта поступления действительно неплохие шансы.
    Сайт КРР будет очень полезным

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    11 055
    Приватні уроки з математики: шкільної і вищої. Заняття і консультації онлайн (через відеозв’язок).http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=228729

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

наша пісня гарна й нова

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

Сподобалось)
    Але претензій,як профільний вчитель, до тесту не маю(текст має двоякі враження)
    Так, важко.
    Так,непередбачувані завдання.
    Найкраща учениця допустила 6 помилок(робила поглиблений рівень) , три з яких- у тексті....
    Але це перевірка не останнього року "зубріння" з репетиторами, а всієї середньої школи.
    Знайшли декілька помилок у відомого всім Авраменка, досить не коректно інформацію в своїх посібниках передає.
    Думаю, що комісія прийме рішення такого плану:всім додати 3-4 бали до тесту. Бо навіть авторка тексту доволі бурхливі коментарі виклала на своїй сторінці.
    Долучення 1748547

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від maxxis_86 Переглянути допис
    Сподобалось)
    Так, важко.
    Найкраща учениця допустила 6 помилок(робила поглиблений рівень) , три з яких- у тексті....
    Але це перевірка не останнього року "зубріння" з репетиторами, а всієї середньої школи.
    Знайшли декілька помилок у відомого всім Авраменка, досить не коректно інформацію в своїх посібниках передає.
    Думаю, що комісія прийме рішення такого плану:всім додати 3-4 бали до тесту. Бо навіть авторка тексту доволі бурхливі коментарі виклала на своїй сторінці.
    авторка тексту явно руками мам абітурієнтів вирішила нагнути і вжарити Міносвіти і УЦОЯО, до яких має "ніжні" почуття
    Спершу в неї претензій до змісту не було, потім скумекала)

Дописів
    170

Типово

Цитата Допис від maxxis_86 Переглянути допис
    Сподобалось)
    Так, важко.
    Долучення 1748547
    А я надеюсь, что ничего не будут менять. У кого меньше 3 правильных ответов из пяти, все за справедливость. А у кого больше? Мне бы не хотелось, что бы у ребенка сняли очень трудно полученные баллы потому, что не умеющих думать детей окажется больше.
    И может прав Ликарчук, что проблему нагнетают репетиторы, которые обещали своим ученикам 200 баллов,и не сумевшие отработать свои гонорары.
    Востаннє редагував MAMAvrednaja: 29.04.2015 о 07:59

Дописів
    2 390

Типово

Цитата Допис від MAMAvrednaja Переглянути допис
    А я надеюсь, что ничего не будут менять. У кого меньше 3 правильных ответов из пяти, все за справедливость. А у кого больше? Мне бы не хотелось, что бы у ребенка сняли очень трудно полученные баллы потому, что не умеющих думать детей окажется больше.
    И может прав Ликарчук, что проблему нагнетают репетиторы, которые обещали своим ученикам 200 баллов,и не сумевшие отработать свои гонорары.
    +1000
    Я пыталась это писать в ФБ. Все были в равных условиях. У кого-то хватило таланта и ума понять текст, а кто-то не додумался. Почему надо уравнивать, мне не понятно..
    Востаннє редагував tanyavv: 29.04.2015 о 11:30

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

Так а хіба я пишу, що я за те, щоб додали всім бали??навпаки,всі, хто працював- отримав гарні бали. Але не зможе Лікарчук втримати натиск....занадто багато шуму!там он діти вже на майдан збираються!

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Як Ви можете, Таня, писати і на ФБ і тут?))))
    (соррі, не втрималась, день сумний, треба додати фарб)

Дуже прикро, що наші люди зрозуміли, що "горлом" можна продавлювати будь-що Користуються цим часто не в шляхетних цілях.

Дописів
    2 390

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Як Ви можете, Таня, писати і на ФБ і тут?))))
    (соррі, не втрималась, день сумний, треба додати фарб)

Дуже прикро, що наші люди зрозуміли, що "горлом" можна продавлювати будь-що Користуються цим часто не в шляхетних цілях.
    Я навіть слова MAMAvrednaja там процитувала (на ФБ) без ее разрешения
    Нехай вчителі та репетитори почитають

Года 3 назад была такая же ситуация с математикой. Правда там решение было легкое, но не все поняли задание. И Интернет разрывался от "некорректно сформулированного задания".... Будет плохо, если пойдут на поводу у толпы..

Дописів
    170

Типово

Я не против. Только что такое ФБ?

Дописів
    11 665

Типово

Я не против. Только что такое ФБ?
    Фейсбук https://www.facebook.com/igor.likarchuk.9?fref=ts

Если ты не зарегистрирован-не попадешь, я не помню?

Дописів
    7 793

Типово

А я считаю, что все-таки нужно корректнее подходить к выбору заданий.

То что пишут по поводу репетиторов - это чушь. Думать надо о тех детях, кто вообще с репетиторами не занимался! И таких тоже немало.

Потом некоторые дети учатся в гуманитарных классах и там укр языка 4 часа в неделю, кто-то учится в медицинских классах, кто- то в технических классах и у них укр языка 1 час в неделю, а речь идет об уровне СРЕДНЕГО образования.

Вот задание с прямой речью, вообще, не соответствует школьной программе (по словам филологов ДНУ)

Сторінка 319 з 665 ПершаПерша ... 219269309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329369419 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті