И это, коль он зазывает народ на демонтаж, я так понимаю: пусть огласит организаторов сего действа, кто т.с. оплачивать "банкет" будет. От какого он мандатного округа?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
И это, коль он зазывает народ на демонтаж, я так понимаю: пусть огласит организаторов сего действа, кто т.с. оплачивать "банкет" будет. От какого он мандатного округа?
Жадность и мудрость несовместимы
А взагалі цікаву думку підкинули совкофіли! Продати чавунного Петровського на брухт, а гроші витратити на доведення привокзальної площі до ладу. Тонн 10 він важить, по 2000 грн/т не такі вже й гроші, проте все ж гроші. Треба голосовалку...
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Сам я розривався між першим і останнім варіантами.![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
О! Шо таке? Тему знов відкрили...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
ch2000: скажите откровенно. Неужели вам настолько рвёт грудь экзистенциальная тоска по тому, что вы ничего не делаете для страны?
Такой грандиозный ритуал как разлом памятника успокоит её лишь ненадолго.
Востаннє редагував habubabur: 20.04.2015 о 18:38
Не всюди іллічі зникають безслідно http://gordonua.com/news/society/V-G...ATO-64093.html
Головна проблема що місцева влада не хоче виконувати закони. Леніних та інших наказав прибрати ще Ющенко понад десять років тому. От як би місцева влада власноруч прибрала це сміття, не довелося б людям це робити. І порядку у здачі брухту було б більше.
Народ, а слабо вместо памятников посносить аварийные деревья? Могу десятка четыре показать не напрягаясь. Это те, которые реально опасны. Даже пару ножовок презентовать могу. Ну а что - Ленина всего распилили на сувениры за один день, неужто деревья не осилите? А чтоб мотивированнее пилилось, каждому дереву имя присвоим, ну там дерево имени Косиора, Дзержинского.....
Кстати, после распила последнего дерева я сам лично приду и приведу человек 30 в помощь сноса памятника Петровскому, ну или кому хотите.
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
Нажаль через таке відношення до негативних моментів на Сході війна. Багато людей головою живе в СРСР, шахтарі мріють про повернення елітності їх праці, звичайні люди вважають що їм все має робити держава і нічого не хочуть робити власноруч. І наявність радянських назв та істуканів один із чинників, що заважає радянським людям думати по новому. Ніколи не буде ковбаси по 2.20 ре, ніколи не буде першотравневих маршів з прапорцями та кульками у руках, у тата на шиї, ніколи не буде "уравніловкі" в оплаті праці і т.д.
Чехи, поляки, прибалти недарма спочатку розібралися з радянським минулим і історією. Змінили ментальність і по факту живуть краще нас.
Це незаконно, тому ми з сусідами у дворі скинулися на спеців які спиляли стару акацію що загрожувала життю мешканців. (Вони зробили це вночі як ми у випадку з леніном)
ЗІ Питання до вас, а вам слабо домогтися від відповідних служб виконання їх обов'язків(спилювання старих дерев). Я наприклад не зміг, там бюрократи і потвори, тому ми з сусідами зробили це незаконно.
Ось багато хто каже, що грошей немає, не пам'ятниками займатися слід зараз, а в декого грошей багато... Цікаво комуняки вже допомогли всім ветеранам, інвалідам, самотнім пенсіонерам які і є кістяком їх електорату?
У Запорізькій обл. відновили раніше знесений пам'ятник Леніну
http://ua.112.ua/suspilstvo/U-Zapori...nu-222734.html
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks