| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Леночка, нема слів(( просто не віриться( тримайтеся будь-ласка! хоча це дуже важко, але тримайтеся разом обов'язково! дуже співчуваю!
)))
Подготовка к родам, Доула. Консультант по ГВ 093-44-68-996
Прозрачные сумки для вещей и Готовые сумки в роддом - жми!
Всем доброго утра!!!
Вчера собиралась с силами написать что то,но так и не смогла.....Ком в горле......Леночка,солнышко,знаю что ни какие слова сейчас тебе не помогут,но все же знай,ты не одна.....мы все с тобой переживаем эту боль.... вы с мужем сильные...вы боролись до конца... у вас все наладится... не забудется,нет...но боль утихнет и даст Бог через годик ты увидишь красивые две полосочки на тестике и через 9 месяцев вы с мужем станете счестливыми родителями....А Левушка на всегда будет с вами,вашим маленьким ангелочком.....ты только не замыкайся в себе...поплач...выговорись...
привіт дівчата!
вівторкових з тижденьками!
Віка, дуже вітаю тебе з народженням донечки! Великі @@@@@@@@@@@@ вам!
нацитувала і все пропало. буду по пам'яті )
Фуфочка, дуже гарне фото )) бачила у Олі в інсті, хотіла написати що впізнала вас, але посоромилася ))) в тебе і донечки волосся однакового кольору так класно)
Віка Случайно, дякую за турботу) Улька 4 дні температурила, 3 ночі 39, 4 38, а сьогодні не міряла, бо спалаале встала нормальна і темпи не було)
а сама я два дні пролежала, дуже погано, ломило усе, кашляю так що жовч у горлі((( сьогодні краще вже )
Міра, як твої аналізи?
Інга, треба запастися терпінням, бо такі поради будуть весь час і не тільки від родичів чи знайомих)))) правда я оточуючих так настрашила що вони бояться давати поради, а ось незнайомі
Маша, дуже дякую а такий детальний звіт)
Лена, синочку і чоловіку одужання!
додайте і мене будь ласочка у вайбер ) 06сім 99один 7чотири 11, правда телефона в мене пока нема, тільки з ноута поки )
Дарочка і Катюша, вам @@@@@@@
Котік, що трапилося? @@@@@@
я минулу ніч не спала зовсім, а цю заснула у 1-30, а прокинулася в 6
https://www.instagram.com/aleksandrovanewborn/ фотографирую самых маленьких малышей от 5 до 14 дней
Девочки, а кто знает список тем в Антошке?
Завтра в 11 первая лекция вроде - на какую темку?
И куда там заходить, если что?
Тут про советы родственников обсуждали недавно, я хотела тоже рассказать прикол. Когда родила старшего, и головка его была не очень ровная, свекровь предложила распарить его в ванной и поровнять руками, на полном серьезе- так ее мать делала)).
Спасибо всем за поздравления!
Оля, котята лапочки, я бы их всех к себе забрала
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks