Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 235 з 410 ПершаПерша ... 135185225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245285335 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 8182, показано з 4 681 по 4 700.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Звідки Ви
    центр + Кировское рулят :)
    Дописів
    9 525

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    добре, що зібралися. скоріш все закінчиться.

питання про умови життя та своєчасної зарплатні у еліти зброєних сил зараз виникло? раніше, до війни на Киів не ходили?
    до війни таких затримок мабуть не було та за зарплатню у 100 баксів ніхто життям не ризикував ... 100 баксів? саме так ... ніякої тисячи гривен в день немає ... Вам хіба не сказали? сумно ... в середньому з бойовими надбавками зарплата виходе 3-6 тісячи гривень ... з поточним курсом це ризик життя за 100 долларів у місяць ... ну рік тому це була б сумма в 800 гривень в місяць .... дивно!!!! сам не розумію - а чим вони не задоволені? тільки смуту сіють ... дітей їм треба годувати, родину ... дибільні відмазки ... чи не так? ... пі314дуйте назад у котел, дибіли? )))))))))
    Цитата Допис від Климентина Переглянути допис
    кто? не, ну серьёзно, кто?

вопрос риторический.
    21 ноября 2013 тоже все выглядело мелко ... не переживайте ... найдутся ...
    военная администрация ... как я понимаю, почва уже готовиться ... судя по накалу страстей в воздухе ещё с августа, которые особо никто не думает тушить, то основные цели 2 будут - ГШ и АП ... если те, кто там сидят будут сильно против, то дело для них может кончиться печально и им устроят киевский котёл ... или институтский, ну короче где-то там ... остальные пока могут спать спокойно ... пока ... основные претензии пока именно туда
    Цитата Допис від Я! Переглянути допис
    По тсн показали видео как раз после обстрела. Якась хня, а не перемирие.
    а там не показали, что сепары из бетона укрепление строят и наверняка прилетел от туда снаряд "миномётного перемирия"? Там не показали, что ребята мягко говоря возмущены тем, что:
    1) им нельзя препятствовать строительству и укреплению позиций сепаров
    2) нельзя отвечать
    3) можно оплакивать погибших во время "перемирия"?
    говорят шоколадный барон обещал приехать и сказать, что там стрельбы никакой не было, было перемирие и организованные совместные мирные учения с сепараторами ... просто не предупредили почему- то ... но кто-то обязательно получит медаль ... так что все ок

Пара года (Тортуга) 2012
    Любимец публики 2013
    Секс символ 2013
    Проза года 2013
    Флудер года 2013
    Дописів
    8 729

Типово

спитайте у своєї дружини все, що вас цікавить про родіть ребенка.
    Понятно. Вы здесь по делу.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від почти татарин Переглянути допис
    Призвали, что ли ?
    Власть поменять не могу, хоть так выипнусь)))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    1 507

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Ребята заипались от шоколада, собрались выходные провести в Киеве, а виноват Глобус, ну сука, совсем не смешко.
    Где я сказал что "глобус" виноват? Образ собирательный, и бойцам неизвестный. И да, нифига не смешно. Согласен.
    "Нужны ли мы нам?" (с) Стругацкие.

Пара года (Тортуга) 2012
    Любимец публики 2013
    Секс символ 2013
    Проза года 2013
    Флудер года 2013
    Дописів
    8 729

Типово

Ты уже забыл как это))
    Та ты отрасти побрей, вот тогда сможем улыбаться на равных))
    Ой. Всё.
    я полгода назад полгода не стригся. Фигня якась. Состриг с облегчением

Пара года (Тортуга) 2012
    Любимец публики 2013
    Секс символ 2013
    Проза года 2013
    Флудер года 2013
    Дописів
    8 729

Типово

Власть поменять не могу, хоть так выипнусь)))
    Понятно. Побрился от бессилия.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від ToXa_911 Переглянути допис
    до війни таких затримок мабуть не було та за зарплатню у 100 баксів ніхто життям не ризикував ... 100 баксів?
    були затримкми і у контрактників теж.
    саме так ... ніякої тисячи гривен в день немає ... Вам хіба не сказали?
    ви або зі мною розмовляйте, або з своєю уявою. ніякої тисячі нікому не платять, бо ще не затвердили
    сумно ... в середньому з бойовими надбавками зарплата виходе 3-6 тісячи гривень ... з поточним курсом це ризик життя за 100 долларів у місяць ... ну рік тому це була б сумма в 800 гривень в місяць .... дивно!!!! сам не розумію - а чим вони не задоволені? тільки смуту сіють ... дітей їм треба годувати, родину ... дибільні відмазки ... чи не так? ... пі314дуйте назад у котел, дибіли? )))))))))
    справедливо незадоволені. мають право і підстави вимагати

при цьому питання чому справедливісті до стану арміі та еліти раніше не вимагали, чому не ходили на Киів за своїм нікуди не поділося.
    Востаннє редагував Rоlа: 28.02.2015 о 22:27

Moderator
    Киноман года 2013
    Дописів
    49 184

Типово

Рола . Вы ещё в состоянии родить ребёнка ?
    о.О
    ты претендуешь на яйцеклетки Ролы? не, я тебя понимаю, от Ролы стОит хотеть детей, но можно было попретендовать в лс.

Звідки Ви
    Дописів
    9 525

Типово

Вот сука. Как тут не плюсануть.
    да я чё? я ничё ... я только просуммировал
    не знаю для чого ви насочиняли опус беняпровелпоставил з 5 пунктів. нє, ну може всі 5 пунктів правда, вам видніше.
    в моєму пості було про енергобізнес григоришина- коломойського і чому львовські депутати разволновалісь.
    може тому, що я не спочатку і не згадував про Комолойського та Грігорішіна? Може тому, що мій пост стосувався конкретно економічних втрат України від рук ПАРАШенко та його світи з дибілів?
    Цитата Допис від svetlannag Переглянути допис
    ну вы определитесь, с оружием или все забрали
    как маленький ... ей богу ... все забрали, но если очень надо, то найдут ...

Дописів
    39 400

Типово

Понятно.
    Вы здесь по делу.
    так. за шоколадку. всі мої пости солоденьки.

Дописів
    39 400

Типово

може тому, що я не спочатку і не згадував про Комолойського та Грігорішіна? Може тому, що мій пост стосувався конкретно економічних втрат України від рук ПАРАШенко та його світи з дибілів?

..
    може тому, що вишєнку на торт ви поставили, а торт виявився коломойсько-григоришиним, а не куплєтом з вашої пєстні про ПАРАШенко.
    може б хтось і схавав торт "львовских депутатов" і вашу вишню.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Понятно. Побрился от бессилия.
    Ну хоть Шото менять надо))
    Если не можешь изменить окружающий мир - меняй себя (с) уверен кто то это сказал до меня))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    1 507

Типово

були затримкми і у контрактни ків теж.

ви або зі мною розмовляйте, або з своєю уявою. ніякої тисячі нікоме не платять, бо ще не затвердили

при цьому питання чому справедливісті до стану арміі та еліти раніше не вимагали, чому не ходили на Киів за своєм нікуди не поділося.
    Повода проявлять "елитность" не было (слава Богу). А уже год как есть. Я не призываю - просто факт. Служба, субординация, а 25 марта начинается дембель. И люди там ох какие разные.
    "Нужны ли мы нам?" (с) Стругацкие.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Kot Переглянути допис
    Повода проявлять "елитность" не было (слава Богу). А уже год как есть. Я не призываю - просто факт. Служба, субординация, а 25 марта начинается дембель. И люди там ох какие разные.
    приводу вимагати покращити стан арміі та умов теж не було.

Циник
    Guest

Типово

Рола, а причём беня к схеме с расийским электричеством?))) Методичка предписывает замазывать бредом неудобные посты?

Звідки Ви
    Дописів
    9 525

Типово

були затримкми і у контрактни ків теж.

ви або зі мною розмовляйте, або з своєю уявою. ніякої тисячі нікоме не платять, бо ще не затвердили

не затвердили? та що Ви кажете? чому ж так? затвердять коли курс буде 50? Чи ще почекають?
    високоточну зброю теж не затвердили, або такої у світі не існує ще? )))))))))))))
    при цьому питання чому справедливісті до стану арміі та еліти раніше не вимагали, чому не ходили на Киів за своєм нікуди не поділося.
    вибачайте за тупу відповідь у стилі Одесси, але ризикувати життям чи не ризикувати життям є різниця? Ну хоч маленька? ))))
    чому за 6 місяців з Іловайська нічого не змінилось?
    а чому бандити з ПіаРастів не сидять у тюрмах, а досі у зРаді по квоті БПП?
    Чому на тендерах в армії ворують ті, кого назначив вже БПП?
    Чому виникають нові котли та трагедії по типу ДАП та Іловайська?
    Чому верховні не поважають загиблих воїнів та земншують втрати у армії?
    Може тому, що минуло багато часу з попереднього перемирия, які можна було витратити на роботу над помилками, але нічого не змінилось? ну це так ... лише мої здогади ...

Завтра історична дата для України ... рік тому попили усі кресла і рік тому ліліПутін дозволив використовувати армію у нас у країні, закінчилась "революція гідності" ... і що ж ми бачимо? Де гідність?

P.S. коли все тільки починалось, то шла річ, що якщо не буде змін позитивних хоча б у реформах у країні, якщо винні у хабарництві будуть і далі сидіти у Мерседесах, то воїни почнуть ставити запитання ... скоро ці запитання будуть ставити не поодинокі люди ...

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    Рола, а причём беня к схеме с расийским электричеством?))) Методичка предписывает замазыфвавть бредолм неудобные посты?
    мій комент був до вішєнки. твій бред тобі очі заліпив?

Чернігівобленерго Костянтин Григоришин 36,5% Ігор Коломойський 36,5%

і бєня российский алігарх? суркісам та ахметову страшно на бєню тявкать, підняли хай на григоришина

Около 96% облэнерго контролируют структуры предпринимателей Игоря Коломойского и Константина Григоришина.

выступающие в энергетике как партнеры Коломойский и Григоришин, отдали господину Суркису свои пакеты акций в «Львовоблэнерго» и «Прикарпатьеоблэнерго». В свою очередь, Григорий Михайлович пожаловал бывшим оппонентам свои пакеты акций в «Черниговоблэнерго», «Полтаваоблэнерго» и «Сумыоблэнерго».
    В итоге энергетический тандем Григоришин-Коломойский получил контроль над 96% «Черниговоблэнерго», 72% «Полтаваоблэнерго» и 72% «Сумыоблэнерго», а Суркис стал счастливым обладателем 94% «Львовоблэнерго» и 70% «Прикарпатьеоблэнерго».
    ----------------------------
    http://delo.ua/business/milliardnaja...new=1425145369
    Деякими обленерго Ігор Коломойський і Костянтин Григоришин володіють через спільні офшорні компанії, тому ми розділяли їхні активи у співвідношенні 50/50.

Приватная реприватизация: Приват оспаривает продажу трех компаний
    24 февраля 2015

Группа Приват подала иски в суд о признании незаконными Западэнерго, Донецкоблэнерго и Закарпатьеоблэнерго

Группа Приват, подконтрольная Игорю Коломойскому и Геннадию Боголюбову, пытается отменить приватизационные конкурсы, на которых во время правления Януковича были проданы крупнейшие энергообъекты страны. В судах уже находятся три иска с требованием отменить приватизацию Западэнерго, Донецкоблэнерго и Закарпатьеоблэнерго. Если суд станет на сторону Привата, то правительству будет очень сложно приватизировать что-либо в ближайшие годы.
    ЛІГАБізнесІнформ проанализировала, насколько реальны шансы Привата добиться отмены приватизации.

Інфографіка: кому належить українська енергетика
    http://www.theinsider.ua/business/52d550ee60af5/

Львівобленерго Ігор Суркіс 89,1%
    Прикарпаттяобленерго Ігор Суркіс 88,0%
    так. методичка не дозволяє істи все, що подають.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    2 821

Типово

БППапа старается как может, а коротко:

- вписались покупать электрику по 85 копеек у паРаши
    - обязались перепродавать её (внимание!) по 72 в Крым
    - контракт подписан нашей стороной и там указано "Крымским федеральным округом РФ"
    Кстати напомню: контракт подписывал Яценюк! В свое время были разборки по вопросу этого подписания с форумлировкой "Крымским федеральным округом РФ"

У нас сейчас президентско-парламетская система?

Дописів
    39 400

Типово

не затвердили? та що Ви кажете? чому ж так? затвердять коли курс буде 50? Чи ще почекають?
    високоточну зброю теж не затвердили, або такої у світі не існує ще? )))))))))))))
    я незнаю коли затвердять. для чого ви сочіняєте про неіснування зброі - теж не знаю.

вибачайте за тупу відповідь у стилі Одесси, але ризикувати життям чи не ризикувати життям є різниця? Ну хоч маленька? ))))
    у кожного своя робота. у військової еліти -теж і вона включає ризики війни. питання чому справедливісті до стану арміі та еліти раніше не вимагали, чому не ходили на Киів за своєм нікуди не поділося.
    чому за 6 місяців з Іловайська нічого не змінилось?
    змінилося. зняли Гелетея і тепер за Д****ьцево до Полторака питань немає при тих самих фунціональних.

а чому бандити з ПіаРастів не сидять у тюрмах, а досі у зРаді по квоті БПП?
    Чому на тендерах в армії ворують ті, кого назначив вже БПП?
    Чому виникають нові котли та трагедії по типу ДАП та Іловайська?
    Чому верховні не поважають загиблих воїнів та земншують втрати у армії?
    Може тому, що минуло багато часу з попереднього перемирия, які можна було витратити на роботу над помилками, але нічого не змінилось? ну це так ... лише мої здогади ...

Завтра історична дата для України ... рік тому попили усі кресла і рік тому ліліПутін дозволив використовувати армію у нас у країні, закінчилась "революція гідності" ... і що ж ми бачимо? Де гідність?

P.S. коли все тільки починалось, то шла річ, що якщо не буде змін позитивних хоча б у реформах у країні, якщо винні у хабарництві будуть і далі сидіти у Мерседесах, то воїни почнуть ставити запитання ... скоро ці запитання будуть ставити не поодинокі люди ...
    у мене такі самі питання і до висновків і до корупціі.

Звідки Ви
    Дописів
    9 525

Типово

може тому, що вишєнку на торт ви поставили, а торт виявився коломойсько-григоришиним, а не куплєтом з вашої пєстні про ПАРАШенко.
    може б хтось і схавав торт "львовских депутатов" і вашу вишню.
    Ви фамілії не плутаєте? Може акцентував увагу на Демчішині, як тому, хто підписав контракт з страною-агрессором, де втрачаємо гроши замість того, щоб заробляти?

Що для Вас саме не зрозуміло? Підчеркніть будь ласка ...
    1) те що ми втрачаємо гроши?
    2) те що закупаємо мегавати у страни-агрессора і самі ж дотуємо війну?
    3) те що по контракту ми визнаємо Крим территорією РФ?
    4) те що цей контракт не всплине десь у міжнародних судах потім з підписом нашої офіційної особи, як і слова іншого дибіла "ми не воюємо з російською регуляркою"?
    5) те що Демчишин працював в одній структурі з Гонтаревою?
    6) те що Демчишин прийшов по квоті БПП?

А тепер знайдіть тут чи у статті слово про Коломойського ... чи 50 стиралок від ПАРАШенко (подарував, коли пройшло майже 9 місяців його президентства) ... чи 50 мільйонів долларів, які Коломойський витратив на батальони (більшість ще весною) ... мені цікаво - як так дивно працює Ваш мозок? )))))

Сторінка 235 з 410 ПершаПерша ... 135185225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245285335 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті