| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував Vozar: 27.02.2015 о 20:18
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
«Ми чітко заявили, що ми не може допустити, щоб українська армія розвалилася під тиском. На цей момент ми вирішили не надавати українській армії летальної зброї, але ми зберігаємо право переглянути це рішення, якщо ситуація зміниться», – сказав голова МЗС Британії.
«Наразі Росія не виконує свої зобов’язання, взяті у Мінську. Це правда, що упродовж останніх кількох днів кількість обстрілів скоротилася і ми вітаємо це. Але ми бачимо, що сепаратисти перегруповують свої сили, озброєння та поповнюють запаси. Ми не бачимо знаків, що сепаратисти планують надовго припинити бої. Ми мусимо бути підготовлені до можливого подальшого наступу», – зазначив Гаммонд у п’ятницю, 27 лютого, під час прес-конференції у Будапешті.
http://www.radiosvoboda.mobi/a/26873308.html
Україна підписала договір про постачання французьких безпілотників і засобів радіоелектронної боротьби.
Про це пише*"Український тиждень".
Про це під час брифінгу заявив перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський.
Гладковський підкреслив, що договори про постачання укладені на сотні мільйонів доларів з багатьма країнами і по експорту, і по імпорту, однак не уточнив деталі.
мы потом узнаем, что купили дорого, а продали дёшево.Гладковський підкреслив, що договори про постачання укладені на сотні мільйонів доларів з багатьма країнами і по експорту, і по імпорту, однак не уточнив деталі.
Твиттер
Й. Регенсбрехт, рук раб группы по Украине МИД Германии: Россия в Минске хотела в документах термина "автономия". Добивалась федерализации.
Камрад Котов мы не соседями жили ??
Или курицу варят на суп, саму куру потом достают и в морозилку, заканчивают доедать суп = кура + макароны по флотски без масла
Или я вспоминаю луковые котлеты с тех луковиц что вырастили в поле под Синельниково (раздавали наделы нашару) и долго перли на кравчучке к электричке..
Не хочу такого своей малой, старший то совершеннолетний почти, поймет , а вот как *нечегокушать-давайспиуже* 4-х летней доце обьяснить..а ведь было такое
Папа а ты будешь кушать - не не не я на работе поел (((
Перетянул на пар уже 3 человека
Национальный банк (НБУ) предоставил контролируемому Игорю Коломойскому Приватбанку (Днепропетровск) очередную часть стабилизационного кредита на 0,7 млрд грн, сообщила пресс-служба Нацбанка.
Соответствующее решение закреплено постановлением НБУ от 27 февраля.
Отметим, что стабкредит был выделен под залог железнодорожного подвижного состава. "В качестве обеспечения по кредиту рефинансирования НБУ предоставлено движимое имущество в виде железнодорожного подвижного состава и поручительство владельца существенного участия в ПАО КБ Приватбанк. Оценку залога произвела одна из ведущих международных аудиторских компаний", - говорится в сообщении.
Кредитные средства Приватбанку предоставляются сроком на два года.
Напомним, в*январе Национальный банк Украины предоставил принадлежащему Игорю Коломойскому ПриватБанку (Днепропетровск)*стабилизационные кредиты на 2,38 млрд грн.
Ранее*Нацбанк Украины раскрыл информацию о том,*какие банки получили рефансирование*в прошлом году. Около 40% денег досталось двум банкам - крупнейшему по объему Приватбанку (19 млрд грн), подконтрольному губернатору Днепропетровской области Игорю Коломойскому, а также государственному Ощадбанку (24,16 млрд грн), которым сейчас руководит близкий соратник премьера Арсения Яценюка Андрей Пышный.
http://nv.ua/business/economics/bank...grn-36687.html
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks