Голос Америки. Вот только сегодня Парубий таки доехал до Америки. Начинает переговоры с официальными лицами по оружию. Пока - не с Обамой.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Голос Америки. Вот только сегодня Парубий таки доехал до Америки. Начинает переговоры с официальными лицами по оружию. Пока - не с Обамой.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
в Канаді.
ложкін змі пише
Андрій Парубій добавил 6 новых фото.
5 ч. ·
В Канаді провів зустріч з спікером нижньої палати Канадського парламенту, з міністром закордонних справ, міністром ветеранів і багатьма сенаторами і депутатами. Разом з Євромайданом Оттави вшанували пам'ять загиблих за Україну на Майдані і на фронті . Основне моє повідомлення канадським колегам: українці сьогодні захищають весь цивілізований світ. Путіна можна зупинити тільки силою. Україні потрібна сучасна високоточна зброя! І, звичайно ж, подякував за ту величезну підтримку, яку надає нам Канада ! Відлітаю у Вашингтон .
Андрій Парубій
Вчера, в 18:22 ·
Зустрівся з паном Джейсом Безаном ,парламентським секретарем міністра оборони.Українець за походженням.Великий прихильник України.Канада готова нас підтримати
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks