| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
чует моя селезенка что заставят пороха признать уход крыма
Польсько- литовська бригада з'явилась якщо мені не відмовляє пам'ять в середині прошлого року, навіщо таскати баяни, заспокоюючи необізнаних?
Поперше ВИ пропустили "ще", подруге ВИ лише підкреслили бездіяльність першого, уряду та ВР з цього питання, про що я писав ще пів року тому, але ж Дещиця коли був призначений? А в Літві мінявся голова діпкорпусу? Так отож. Витягається ініціативи прошлорічні іноземців з шухляди як нинішні здобутки. Тьху, шерсть(с)
шановне пановство, будь ласка, підскажіть , що саме я пропустила? в розмові з Циником написала, що балачки про бригаду закінчилися, процитувала статтю щодо ратифікацію від 20 лютого, саме після ратифікаціі угода набуває.
навчання НАТО від 1 квітня 2014 - другоє.
ванга не ванга,а сейчас войска атакующие де бальцево возвращаются в донецк и идет массированная разведка песок и близлежащих районов.
походу они будут следующие.
вот и посмотрим есть ли укрепрайоны,как говорил порох,сумеем ли мы удержать.
и будет ли оружие и санкции от союзников или опять глубокая озабоченность.
пы.сы а так же противник кучкуется в направлении мариуполя и станицы-луганской
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks