Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 102 з 410 ПершаПерша ... 2529293949596979899100101102103104105106107108109110111112152202 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 8182, показано з 2 021 по 2 040.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Kotov
    Guest

Типово

Цитата Допис від Korrrsar!!! Переглянути допис
    Мне кажется, или на фото он основательно упоротый?
    А вообще да, поистаскался сильно - вот что тяжесть новоросских скреп с говорящими собачками делает.
    Всегда. Что взять с ШТОсапиенса?

on-off
    Guest

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    миротворці не вмирають. ратифікували угоду, знач готові не вмиратти.
    Записал : миротворцы не умирают

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

U.S. and allies discuss new sanctions on Russia over Ukraine: Kerry

LONDON Sat Feb 21, 2015
    США и союзники обсуждают новые санкции в отношении России на Украине: Керри
    http://www.reuters.com/article/2015/...0LP0JW20150221
    Соединенные Штаты и их союзники обсуждают введение новых санкций против России за подрыв при посредничестве Европы, перемирие в Восточной Украине , госсекретарь США Джон Керри заявил в субботу.
    " Россия занимается абсолютно наглым и циничным процессом в эти последние дни ", сказал госсекретарь.
    "Мы говорим о дополнительных санкциях, о дополнительных усилиях, и я уверен, в ближайшие дни будет видно, что мы не собираемся играть в эту игру," добавил он.

"Мы не собираемся просто сидеть и наблюдать за чрезвычайно трусливым поведением за счет суверенитета и целостности нации".
    Роло, особисто для вас

Що це означає іншому словами не буду розповідати.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 489

Типово

Цитата Допис від Пролісок Переглянути допис
    Цей відомий пи...абол перекроїв карту світу, світову історію, створив одну з найпотужніших ідеологій. Знищив багато корисного і перспективного. Пройшовся і по нашій історії. Тому не варто показувати свою зверхність таким чином, як це зробили ви. Я його не захищаю, але з пісні слів не викинеш.

Щодо нападок на Глобуса, то, як я зрозуміла, багатьох дратують його прогнози на майбутнє. Повинна сказати, що, незалежно від нього, я теж не бачу нічого доброго в нашому мйбутньому і вважаю, що до тих пір, поки Україна нарешті не змінить щось кардинально в своїй зовнішній та внутрішній політиці, з кожним днем буде гірше. Після здачі Де бальцево особисто я зробила висновок, що таким чином будуть здаватися усі населені пункти, які будуть потрібні уйлу. Дніпро це не омине, з таким АТО.
    Ще одна "ванга"

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Пролісок Переглянути допис
    Цей відомий пи...абол перекроїв карту світу, світову історію, створив одну з найпотужніших ідеологій. Знищив багато корисного і перспективного. Пройшовся і по нашій історії. Тому не варто показувати свою зверхність таким чином, як це зробили ви. Я його не захищаю, але з пісні слів не викинеш.

Щодо нападок на Глобуса, то, як я зрозуміла, багатьох дратують його прогнози на майбутнє. Повинна сказати, що, незалежно від нього, я теж не бачу нічого доброго в нашому мйбутньому і вважаю, що до тих пір, поки Україна нарешті не змінить щось кардинально в своїй зовнішній та внутрішній політиці, з кожним днем буде гірше. Після здачі Де бальцево особисто я зробила висновок, що таким чином будуть здаватися усі населені пункти, які будуть потрібні уйлу. Дніпро це не омине, з таким АТО.
    Дякую, мені потрібно збільшувати можливі ризики, щоб достукатися до свідомості.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Ще одна "ванга"
    Вважаєш що буде краще?
    В мене немає слів.

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

чует моя селезенка что заставят пороха признать уход крыма

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Interceptor Переглянути допис
    Вважаю, що це вже є пунктом мирного плану.

Дописів
    39 400

Типово

Польсько- литовська бригада з'явилась якщо мені не відмовляє пам'ять в середині прошлого року, навіщо таскати баяни, заспокоюючи необізнаних?

Поперше ВИ пропустили "ще", подруге ВИ лише підкреслили бездіяльність першого, уряду та ВР з цього питання, про що я писав ще пів року тому, але ж Дещиця коли був призначений? А в Літві мінявся голова діпкорпусу? Так отож. Витягається ініціативи прошлорічні іноземців з шухляди як нинішні здобутки. Тьху, шерсть(с)

шановне пановство, будь ласка, підскажіть , що саме я пропустила? в розмові з Циником написала, що балачки про бригаду закінчилися, процитувала статтю щодо ратифікацію від 20 лютого, саме після ратифікаціі угода набуває.

навчання НАТО від 1 квітня 2014 - другоє.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Ще одна "ванга"
    ванга не ванга,а сейчас войска атакующие де бальцево возвращаются в донецк и идет массированная разведка песок и близлежащих районов.
    походу они будут следующие.
    вот и посмотрим есть ли укрепрайоны,как говорил порох,сумеем ли мы удержать.
    и будет ли оружие и санкции от союзников или опять глубокая озабоченность.

пы.сы а так же противник кучкуется в направлении мариуполя и станицы-луганской

Дописів
    39 400

Типово

навряд, що це відбудеться за часи пороха.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

+100

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від on-off Переглянути допис
    Записал : миротворцы не умирают
    наступного разу, коли захочеш шось ще об мене запитати - сразу бєрі олівець.

Kotov
    Guest

Типово

шановне пановство, будь ласка, підскажіть , що саме я пропустила? в розмові з Циником написала, що балачки про бригаду закінчилися, процитувала статтю щодо ратифікацію від 20 лютого, саме після ратифікаціі угода набуває.

Вы забыли написать, что порох слил и предал. Только так вы можете рассчитывать на положительную реакцию пациента.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Хвора?
    http://portal39.eu/worldnews/624-ukr...azdelenie.html

Дописів
    80 948

Типово

угу.
    имхо, но Донбасс, который ему и даром не нужен, из-за этого в том числе и затевался.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Kotov Переглянути допис
    Вы забыли написать, что порох слил и предал. Только так вы можете рассчитывать на положительную реакцию пациента.
    Пацієнт той хто в танчиках доказує могутність української зброї.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    +100
    за пороха - ні.
    після того , як всі війни, соціалка, економіка випотрошат населення, почнеться демілітарізація - подадуть визнання Криму через полегшення.

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від Korrrsar!!! Переглянути допис
    угу.
    имхо, но Донбасс, который ему и даром не нужен, из-за этого в том числе и затевался.
    об этом Чичваркин еще год назад писал

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

навряд, що це відбудеться за часи пороха.
    В нотатки. Роло, якщо спільно з презом обісретесь та в черговий раз макнете Україну у гімно, підете каятися на Майдан?

Сторінка 102 з 410 ПершаПерша ... 2529293949596979899100101102103104105106107108109110111112152202 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті