Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Хотите, чтобы Украина стала такой же страной, как эта Дания?

Голосували
94. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Да, хочу

55 58,51%
  • Нет, не хочу

39 41,49%
Сторінка 16 з 17 ПершаПерша ... 67891011121314151617 ОстанняОстання
Всього знайдено 333, показано з 301 по 320.

Тема: Хотели ли бы вы, чтобы Украина стала такой же страной, как Дания?

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    66 218

Типово

Цитата Допис від SuperKot Переглянути допис
    Это еще что. Ты посмотри, что у них на двигательно-моторном уровне происходит:
    И какое это имеет отношение к теме?

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    66 218

Типово

За карту , автора в топку

Модератор Аватар для Sargasss
    Звідки Ви
    Галактика М. Котов
    Дописів
    8 418

Типово

Kuvalda Еще один такой закидон в стиле НОМС - и будет бан пожизненый. Я внятно объяснил?

Звідки Ви
    12 квартал :)
    Дописів
    3 089

Типово

Я хочу, чтоб такой, как Голландия :cool-smiley-008:

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

...голландцы перестают быть толерастными ...вон, надысь, подали на утверждение закон, запрещающий мусульманкам в школах ходить в бурках (паранджах) ... ужыс ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 822

Типово

вот хорошая иллюстрация к моему высказыванию о том, что узнать что-либо можно, только перестав быть этим..
    разве может человек, написавший такое, оставаться "советским"?

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Хотели ли бы вы, чтобы Украина стала такой же страной, как Дания?
    Такою ж маленькою?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 822

Типово

Цитата Допис від Dzhmil Переглянути допис
    Такою ж маленькою?
    ні, - ось такою:
    Людмила Цвиль, замначотдела надзора за особо опасными инфекциями управления Роспотребнадзора по Москве

Вся Европа не свободна от педикулеза. Родители должны это помнить: и на модных курортах, и в образовательных летних центрах дети могут заразиться от европейских сверстников, в отелях, в дороге. В Дании, к примеру, дети чуть не поголовно завшивлены, там проводят даже специальные "вшивые" субботники по борьбе с насекомыми.

Дописів
    3 294

Типово

я так понимаю украина уже не хочет быть как монголия, хочет как дания

Дописів
    628

Типово

Цитата Допис від Дерсу-Узала Переглянути допис
    Я не хочу, что бы Украина стала такой же страной как Дания или Гвинея Папуа.
    Я хочу, что бы Украина была Украиной и жила бы по евроамериканским законам.
    Согласен с вашим искренним желанием полностью. Но с одним не могу согласиться в вашем ответе и желал бы, чтобы как можно больше умных и здравых людей тоже не соглашались с подобной самоидентификацией. И чем быстрее это дойдёт в головы самой активной головами части киевских историков, тем быстрее страна нравственно воспрянет. То что искони принадлежало нашим предкам и нам их потомкам должно с полным правом принадлежать. Мы неблагоданые наследники русов Киевской Руси Дерсу-Узала. Нужно нам сообща помочь самозванным руским найти их реальные угро-фино-тюрко-монгол-московитские корни. И тогда не будет никаких оснований этим мелким неславянским полукочевым племенам язычников и совко-атеистов носится с бредовыми идеями восстановления мифической "расейской империи" или той кровожадной совко-канибальской империи, что с 1654 года, как физически так и духовно уничтожила десятки миллионов наших соотечественников русов а не носителей оскорбительного прозвища окраинцев. Вы Дерсу-Узала
    довольно активный человек не только здесь, но по видимому и на улице тоже.
    Вы, как и очень многие и многие не знаете реальной истории нашего народа с семнадцатого века превращённого в серую толпу. Народ никто не ставил своей целью учить истинному положению вещей в исторической области. И мне удивительно, что вам (и другим небезразличным) совсем безразличен этот вопрос-вопросов. Ведь он основа и фундамент, как государственного общего дома, но ещё более важен с морально-нравственной точки зрения. Это ведь страшно ужасные и смерти подобные реалии, когда совконарод-совкотолпу совершенно не .... кто он такой?, чьи корни имеет? Нельзя о таких вещах заявлять, что нам по барабану вся эта лабуда. Нельзя предавать память своих предков. Нам они передали свои гены с жизненным опытом и менталитетом.
    Я конечно высказываю здесь своё личное мнение, и это ваше личное право согласиться со мной или проигнорировать. Последнее присуще нашим людям и как результат, только лишь в ХХ веке более пяти попыток создать здоровое и функциональное государство закончились неначавшись полным фиаском. А вы Дерсу-Узала с тёщей у кривичей-древлян, да любимой мамой-сестрой в московии никогда не потрудились задуматься о причинах постоянных неудач?
    Меня поражали всегда те люди, которые без приглашения в гости с кистенём в дома иных народов заваливаются, А ещё больше возмущает, когда они беспардонно и безосновательно набиваются в родственники. И непросто в родственники, но на роль старшего брата на самом почётном месте за богато сервированным столом. Поэтому ваше желание иметь все те действенные и уважаемые обществами Запада законы - это похвально. Это по крайней мере индикатор того, что вы не анархист.

Звідки Ви
    Зимой-Москва,летом-Днепр
    Дописів
    15 883

Типово

Цитата Допис від Dzhmil Переглянути допис
    Такою ж маленькою?
    Без вопросов,сделаем!

Звідки Ви
    12 квартал :)
    Дописів
    3 089

Типово

главное чтобы ганджубас легализовали

Звідки Ви
    Нагорка
    Дописів
    6 239

Типово

А спиды и лсд как же?
    Реальный маршрутчег...
    Даже Гай Юлий Цезарь, который мог делать несколько дел одновременно - лох на фоне водителя маршрутки

Звідки Ви
    Нагорка
    Дописів
    6 239

Типово

надо присоединяца к россии и бялорусяе и назначить одного царя...вот будет где круто
    Реальный маршрутчег...
    Даже Гай Юлий Цезарь, который мог делать несколько дел одновременно - лох на фоне водителя маршрутки

Дописів
    628

Типово

Дуже інтересна ця тема, але чомусь не мала продовження й так повільно та тихенько з'їхала собі обабіч геть з очей. От сиджу собі та й гадаю, чому вона ця тема успішної, культурної, та цивілізованої скандинавської держави Данії зовсім не приваблює до себе дискутантів города на дніпрових берегах. Мабуть вона ця тема була б приваблюючою, якби увесь загал нашого форуму асоціював себе відповідним
    чином: цебто не як учасник форуму города але як учасник рідного нам усім без винятку міста.
    Не бажають розуміти великої різниці між цими двома іменниками нашої вщент зплюндрованої спільної мови. А тепер повернусь до бажання одинаків бути як в тім гамлетовськім датськім королівстві. Не буду вдаватись до тавтології і скажу декількома словами як а ще вірніше яким чином нам усім разом спільними громадськими зусиллями збудувати подібну функціональну країну, що була би взірцем для решти світу.
    Для цього, по-перше, нам кожному потрібно докласти великих зусиль, щоб раз і назавжди позбавитись від нашого хапуго-здирницького менталітету та примітивної філософії, що мов моя хата з краю, я нічого не знаю та й знати не бажаю.
    По-друге, це не красти чужого і цим виказувати свою повагу до окремої людини та решти суспільства.
    По-третє (це мабуть найбільш головна наша спільна вада) ніколи-ніколи і нікому не заздріти. Бо в тих святих для багатьох християн книгах заздрість/заздрощі є одним із великих гріхів. Оце майже і все що потрібно для будівництва подібного датському королівства на наших теренах. Бачите які короткі базові передумови потрібні? А ще потрібно суспільному загалу не бути апатично-аполітичними а навпаки бути активними, особливо в відношенні тих осіб, що забажали стати депутатами в Раді. По совковій інерції вони вважають, що наобіцявши нам в часи виборних перегонів повну торбу обіцянок-цянок, справа їх на цілу каденцію знаходиться в файному віденьському капелюсі і про тих
    занадто довірливих небораків-виборців можна забути до наступної брехливої компанії.
    Це непристойне цивілізованої та освіченої людини-громадянина непотребство потрібно на законодавчому рівні негайно виправити і ввести
    закон про відзвання обраного слуги народу-виборця якщо він (депутат Ради, а чи депутат усіх інших рівнів не виконує своїх обіцянок своїм виборцям.
    Основний закон в вигляді Конституції держави не має підлаштовуватись під чергового політика. Закон для усіх один і без будь яких виключень. Сплинуло 17 років сидіння на двох стільцях... але ні загал в вигляді нашої совкоюрби, а ні безмежно амбіційні пройдисвіти на банкових і носом не повели, щоби в країні нашій незграбній і зкорумпованій накінець реально розмежувати судову гілку влади, законотворчу та виконавчу. В тім датскім королівстві що зазначено в цій темі, все таким чином і влаштоване і тому воно добре працює і послуговує своєму людові-виборцеві. В тому гамлетовому краю все населення сумлінно виплачує всілякі видатки державі. А оця остання щорічно сплановує всі потрібні суспільству витрати. Отже ви не можете не погодитись зі мною в тому, що щоби повноцінно мешкати не в корупційнім багні нашого совкохоружівського куреня, то для цього потрібно лишень декілька речей: поважати закони, не брехати та не красти, не практикувати здирництво, не порушавати права окремої людини ні в якому разі (в гамлетовім королівстві людина стоїть на першому місці), не допускати щоби обмежені розумово колгоспні совкодурні затикали роти як окремої людини так і особливо ЗМІ (бо в тому датському королівстві-взірцеві срави в цьому плані на відповідній висоті). А головне, що потрібно нашим вщент змосковщеним юрбам так це навчити їх позитивним основам співіснування, вміння спілкування та взаємодопомоги. Це останнє є в основі кожної з тих скандинавських демократій та конституційно-монархічних демократій. От на цьому дозволяю собі сказати вашому анонімчитачеві: маєте власні добрі мізки - то й робіть відповідні висновки. На все вам добре.
    Востаннє редагував ArtBush: 14.09.2008 о 01:03

Дописів
    4 112

Типово

Цитата Допис від SevDNDZ Переглянути допис
    Был в Дании! Не хочу! Она в несколько раз меньше, чем территория Украины.

Уровень жизни в провинциальных городках не сильно отличается от нашенского захолустья.
    Насчет уровня жизни Вы наверное пошутили??

Дописів
    628

Типово

Цитата Допис від altamont Переглянути допис
    я так понимаю украина уже не хочет быть как монголия, хочет как дания
    Не буде вона нічим хорошим до тих пір, поки не згадає накінець, що не окраїна ця земля є Але є вона єдина Київська Русь з мешканцями русами.
    Окраїнців можливо інтерпретувати як населення на краю теренів у самої межі. На цьому я постійно акцентую увагу відвідувачів-читачів та постійних членів форуму. Не чують, а чи роблять вигляд що не чують, а тому й продовжують буцім то оті папуги тиражувати непристойні глупства. Їх бачите бо ніхто не зміг навчити їхньої дійсної історії. Це в своїй багатій творчості добре відобразив непересічний поет та художник Тарас Шевченко. Від постійного повторення цього недоречного слова ви кращими, розумнішими, як і пристойною нацією ніколи не станете. Не можна оуремій людині а чи народові вцілому пишатися цим дурним назвиськом, що виникло майже на початку ХХ сторіччя. Від постійного повторення слова мед, в ваших неохайних ротах солодше ніколи не стане. Така впертість не завжди добра і корисна риса людини.
    Востаннє редагував ArtBush: 14.09.2008 о 08:19

Дописів
    628

Типово

Мовчання то вже є добний знак. А взагалі мене надзвичайно бентежить, що на цій віртуальній сторінці практично відсутня державна мова. А часу з того дня проголошення незалежності зплинуло так багато. Як там великий Кобзар колись в своїх віршах та поемах іронічно писав своїм сучасникам та майбутнім
    поколінням? А... пригадую, що він мав на увазі німецьких учителів, бо тільки вони спроможні вчити невдячно-розбещених дурнів з кріпацькою психологією.

Звідки Ви
    Рожденная в СССР!
    Дописів
    5 257

Типово

Цитата Допис від ArtBush Переглянути допис
    ..... А взагалі мене надзвичайно бентежить, що на цій віртуальній сторінці практично відсутня державна мова. А часу з того дня проголошення незалежності зплинуло так багато. ....
    О! Ще один! Та звідки ви беретесь?
    = "В реальности нет кнопки "Новая попытка". (с)RR_Kopf
    RR_Jaguar, FL,DSC. In.V.V.S Red Rodgers

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від ArtBush Переглянути допис
    Мовчання то вже є добний знак. А взагалі мене надзвичайно бентежить, що на цій віртуальній сторінці практично відсутня державна мова. А часу з того дня проголошення незалежності зплинуло так багато. Як там великий Кобзар колись в своїх віршах та поемах іронічно писав своїм сучасникам та майбутнім
    поколінням? А... пригадую, що він мав на увазі німецьких учителів, бо тільки вони спроможні вчити невдячно-розбещених дурнів з кріпацькою психологією.
    ... німецькі вчителі вже не від кутюр .. тераз по моді научителі афро-мериканського вигляду ....
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Сторінка 16 з 17 ПершаПерша ... 67891011121314151617 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті