| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
качайте с сайте ГНИ, все же по всем смыслам правильный источник
БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
Сдам отчеты за Вас!
девочки-мальчики, опрос по предоствалению услуГкто как делает:
грн/код или послуга???
p.s. я серьезно, если шо
Сдам отчеты за Вас!
Можно я здесь покричу? Просто нет сил.
Поехала я в облстат взять вроде бы отмененную справку, т.к. на таможне без нее не аккредитируют. В понедельник поехала, мне не к спеху, оплатила за трехдневную. Сегодня приезжаю, а эта курица сидит так вальяжно на стуле качается и говорит : "Вы рано пришли, приходите после обеда или в понедельник, у меня еще не готово." Я говорю типа уже ж пятый день, а я за три заплатила, а она мне: "Надо внимательно читать, написано 3 дня и более, вас же никто не заставлял платить 11 грн вместо 22." Та ладно, если б рядом этот облстат был и не на пятый этаж пешкарусом бегать. В общем, выдала она мне справку, но все это так лениво, не торопясь. Блин, ну 5 этажей дармоедов сидит, в носу ковыряются целыми днями, так еще и важность строят, повбивала б.![]()
Чем больше в человеке хорошего, тем меньше плохого он видит в других.
Подскажите, как в реестре НН показывали не плательщиков ндс: я поставили ИНН 100000000000, ПНЕ 02, в результате пришла квитанция1 з зауваженням: Помилка-розділ 1, гр.6 стр.7 №з/п7: ІПН 100000000000 не був платником ПДВ в січні 2015. Может надо еще какой-то код ставить![]()
,,,
Востаннє редагував leanto: 13.02.2015 о 15:10 Причина: напутала...
Чем больше в человеке хорошего, тем меньше плохого он видит в других.
большое всем спасибо, пойдем за толпой следом![]()
Сдам отчеты за Вас!
Всем привет!
Сейчас я внесу разброд и посею панику в наших рядах
Наткнулась сегодня на такое уже в нескольких местах:
Звертайте увагу при заповнені платіжки на сплату ЄСВ!
У полі «Отримувач» платіжного доручення під час сплати платежів до бюджету зазначають: найменування (повне або скорочене) відповідної установи, на ім’я якої відкрито рахунки для зарахування надходжень до державного та/або місцевих бюджетів (указується відповідний орган Казначейства), найменування території та код бюджетної класифікації. Такі вимоги містять Указівки щодо заповнення реквізитів розрахункових документів, наведені в додатку 8 до Інструкції про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті, затвердженої постановою НБУ від 21.01.2004 р. № 22.
Тобто в полі «Отримувач» має бути вказано, наприклад: «УДКСУ в Голосіївському районі ГУ ДКСУ в м. Києві; 11011000». А в полі «Код отримувача» - зазначається ідентифікаційний код отримувача за Єдиним державним реєстром підприємств та організацій України(ЄДРПОУ), тобто код ЄДРПОУ відповідного органу Казначейства.
Про це згадувалося у матеріалі «Заповнюємо платіжку на сплату військового збору».
Проте, у платіжці на ЄСВ у полі «Код отримувача» зазначається код ЄДРПОУ відповідного органу ДФС. Саме на ім’я органів ДФС відкриватимуть рахунки для зарахування ЄСВ, адже ЄСВ зараховують на небюджетні рахунки.
На виконання урядових постанов (постанова КМУ від 06.08.2014 р. № 311) у процесі реорганізації створюються нові юридичні особи — відповідні Державні податкові інспекції в районах Головних управління ДФС у областях замість відповідних податкових органів Міндоходів.
Тож змінюються їх коди ЄДРПОУ після проведення відповідних реєстраційних дій в ході реорганізації.
А це означає, що необхідно в платіжці на сплату ЄСВ у полі «Код отримувача» вказувати актуальний код ЄДРПОУ відповідного фіскального органу.
При цьому рахунки для сплати ЄСВ у 2015 році залишилися тими, що й були раніше.
Позвонила я по нескольким налоговым с вопросом какой код ЕГРПОУ налоговой (старый или новый) указывать в платежке.
Ответы:
АНД - код ЕГПРОУ не меняем
Красногвардейка - не меняем
Ленинка - конечно нужно указывать новый код! На вопрос, а что делать, если уже заплатили, ответ: "Ничего страшного, деньги все равно заходят"![]()
Девочки, подскажите телефон Жовтневая гни отдел учета? приемная ж 7767160?не поменялся?,весь день занято
И еще один повод для паники
Насколько я помню, мы все всегда были уверены, что отчет по ЕСВ, если послан повторно, "перекрывает" предыдущий.
Вчера я была на семинаре Мойсеенко, она обратила внимание на то, что при повторной отправке отчета ЕСВ задваивается таблица 1!!!
(не задваивается 6-я, та, которая попадает в Пенсионный). Сказала, что у нее несколько предприятий судятся по этому поводу.
Я вот теперь в глубоких раздумьях, у меня было пару случаев, когда я ЕСВ повторно отправляла. И куда теперь податься, чтобы свериться? В отдел ЕСВ или в отдел учета?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks