...хороший мальчик ... надо больше коррупционных тендеров, а то жрать уже нечего мля ... с вашим мля достоинством и анти-коррупцией скоро патриотически сдохнем с голоду нах ...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
...хороший мальчик ... надо больше коррупционных тендеров, а то жрать уже нечего мля ... с вашим мля достоинством и анти-коррупцией скоро патриотически сдохнем с голоду нах ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
http://liveam.tv/rada.html
год прошел. щас протянут нового генпрокурора. и тогда. огого. всех убийц найдут и посадят. три.два.один -проданопринято
... а что у нас там с министром, не побоюсь этого слова, культуры?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Слава союзу партии Пети и рыгов, благодаря их усилиям мы теперь с новым генпрокурором!!!!
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Дежавю.
Скоро спираль истории начнет новый виток и премьером станет какой-нибудь Вилкул или Добкин.
Потом опять премьер-Яценюк (и как раз случится крыза).
После чего президентские выборы, на которых разочаровавший Порошенко получит 5%, а презом станет Вилкул (Добкин).
Через 3 года Майдан.
Повторить.
Ігор Мосійчук
1 ч. ·
Я не вірю. Я не вірю, але кажуть, що за позитивне голосування по генпрокурору Шокіну представники фракції Народного Фронту отримують посаду двох його заступників. Я не вірю, але кажуть, що фракція Батьківщини отримує посаду одного заступника Шокіна. Я не вірю, але злі язики кажуть, що Свобода взяла за позитивне голосування гроші і недоторканність для своїх колишніх міністрів, які прокрались на посадах. Я не вірю, але кажуть, що Опозиційний блок своїм позитивним голосуванням за Шокіна купив собі недоторканність. А найбільше я не вірю, і не хочу вірити, що голосування за Шокіна і його призначення на посаду Генерального прокурора є частиною завтрашніх домовленостей з Путіним. Путін вимагав гарантій недоторканності Злодійського блоку - і він їх отримав. Не виключено, що завтра може бути найчорнішим днем в сучасній історії України. — с Олександром Довгим и еще 4.
---------------------------
побачимо.
Ярема пішов, бо через тиждень річниця і тре звітувати за справами майдану. а так, нове табло "рєбята, я нє в кугсє".
Востаннє редагував Rоlа: 10.02.2015 о 18:55
срань господня, .ні очі.
КИЇВ. 10 лютого. УНН. Колишній Генеральний прокурор України Святослав Піскун вважає, що у новопризначеного Генпрокурора Віктора Шокіна є шанс нормально працювати на посаді, якщо він не йтиме на поводу у політичних замовлень. Про це С.Піскун розповів у коментарі УНН.
“Я був нормальним Генеральним прокурором, якщо мій заступник Віктор Шокін став Генеральним прокурором. У нього є хороший досвід слідчої роботи”, — зазначив С.Піскун.
“Те, що ми зробили, не зробив ніхто. Наприклад, перша реакція на сепаратистів у Сєвєродонецьку. У 2005 році були арештовані організатори того з’їзду: Віктор Тихонов, харківський губернатор Євген Кушнарьов та Борис Колесников”, — розповів С.Піскун.
------------------------
Мурзік Васильович о "проффесионалах, которые нужны при любой власти"
Нащот системи і не тільки.
Написав Вчоний кіт
10 лют.
Базові постулати:
Люба замкнута бюрократична система має властивість самовідтворюватися подібно до дощового хробака, водяної гідри чи інших істот, які мають високий потенціал регенерації. Тоїсть якщо ви навіть усунете з ключових посад всіх одіозних коррупціонєрів, система почті не напружуючись виростить таких самих в найкоротший термін. Систему неможливо перемогти не міняючі правил функціонування самої системи. Систему неможливо змінити знаходячись в координатах самої системи. Систему можна змінити тільки ззовні при наявності політичної волі та достатньої кількості незаангажованих виконавців.
Тепер нащот прокуратури:
Прокуратура сталінського зразка, яка у нас функціонує на даний момент є рудиментом совєцької каральної системи, яка була покликана захищати існуючий режим від народу і аж ніяк не блюсті законність. Якщо уважно придивитися то становицця очевидним шо прокуратура або дублює або ж підміняє собою міліцію, хотя за логікою повинна бути контролюючим органом. Громадяни які мали гіркий досвід спілкування з цією системою харашо знають шо люба скарга подана на любу посадову особу державного апарату будь куди і будь яким способом проходить сім кругів бюрократичного пекла і повертається на розгляд саме тій особі на яку ви поскаржилися, і якраз прокуратура в цій замкнутій системі грає ключову роль.
За задумкою вусатого архітєктора сирисири прокуратура должна була бути інструментом классовой борьби з чуждим елємєнтом чим вона в принципі і занімалася усі роки развітого і не дуже сосіалізьма.
Не треба бути особенно продвинутим політолухом чи недайбоже шанованим в узкіх кругах ікспердом, шоби усвідомити той сумний факт шо наша прокуратура, міліція та і судова система в тому вигляді в якому вони існують зараз, успадковані від нєзабвєнного совка і просто не здатні виконувати свої функції в демократичному суспільстві за наявності базових системних помилок в своїй структурі.
В сухому залишку: для елементу системи заточеної на захист правлячої верхівки від народу, абсолютно не важлива особистість її керівника, який при любих розкладах буде мотивований тільки політично, тоїсть буде боротися тільки з тими на кого йому вкажуть пальцем з кабінету президента і не більше.
Тому коли ви звинувачуєте прокуратуру в бездіяльності ви гавтоматично переходите в категорію антидержавного елементу.
Будьмо уважні.
(с) http://repka.club/blogs/vsyake-razne...emy-i-ne-tilky
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks