| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А если пойдет открытая агресия территорию и людей терять перестанем? Ну такое говорите что чертичто.
Китаю вообщето ИМХО выгодно чтоб россия развалилась. Тогда дальний восток с большой вероятностью или станет лояльным (подконтрольным) Китаю государством, или вобще частью Китая. Чисто ИМХО. Но таки да, им выгодно чтоб Россия не прекратила войну. Чтоб подольше воевали и побольше ресурсов растратила. Чем больше будет писец в момент распада, тем больше вероятность полного вхождения. И бОльшие территории.Вообще-то , от всей этой возни больше всего выигрывает Китай.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Це ж не виступ в ООН?
Окремі військовослужбовці можуть заблукати, поїхати у відпустку. Він же не каже, що там, наприклад, воює якась конкретна танкова бригада армії РФ у повному складі, і ось вам документ.
Всі розуміють, що відбувається, можливо, і документи є, і їх використають, але папізже(с)
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
http://korrespondent.net/ukraine/347...lnyk-henshtabaУкраинская армия на сегодняшний день не воюет с регулярным частями Российской Федерации
Мы должны быть благодарны Богу, что он создал мир так, что все простое — правда, а все сложное — неправда. Григорий Сковорода
Усложнять просто, упрощать сложно. Закон Мейера
не каже, тільки посилається на докази.
папізжє? вже ясно, що хло не зупиниться. можливо, його плани на донбас та новососіі не співпали з реальністю, але ж він не зупиняється і тулить в нові санкціі.Санкції щодо РФ не можуть замінити мирний план для України - канцлер Австрії
КИЇВ. 29 січня. УНН. Санкції щодо РФ не можуть замінити мирний план для України. Про це у Брюсселі, де проходить засідання Ради ЄС на рівні голів МЗС щодо України, заявив канцлер Австрії Вернер Файманн, передає УНН з посиланням на Deutsche Welle.
"Санкції проти РФ не можуть замінити мирний план для України", - зазначив він.
При цьому прем’єр Словаччини Роберт Фіцо скептично поставився до посилення санкцій проти РФ. "Санкції не зупинили вбивства", - заявив Р.Фіцо.
Греція, ага, патаргашка)
У НІмеччині заявляють, що Греція має відокремити рішення щодо санкцій проти РФ від своїх боргових проблем
КИЇВ. 29 січня. УНН. Соратник канцлера Німеччини, голова комітету Бундестагу з зовнішньої політики Норберт Реттген заявив, що "лівий" прем'єр-міністр Греції Алексіс Ципрас не повинен використовувати своє де-факто право вето на розширення санкцій проти Росії в якості головного козира в переговорах щодо антикризової програми Греції, передає УНН з посиланням на Reuters.
"Будь-які спроби поєднати ці дві сфери політика повинні бути зупинені до їх початку", - сказав він.
"Ми повинні ясно дати зрозуміти Греції, що спільні дії мають вирішальне значення для здатності ЄС досягти мети", - додав Н.Реттген.
------------------
9 хвилин(и) тому
http://www.bbc.co.uk/ukrainian/news_...eece_sanctions
Міністри закордонних справ Німеччини та Греції провели конструктивні переговори, і тепер позиція Афін щодо Росії менше турбує Берлін, повідомляє Reuters.
http://censor.net.ua/news/322251/gre...rossii_reutersПресса неверно интерпретировала позицию нового левого правительства Греции: оно не собирается ветировать санкции Европейского союза против Российской Федерации.
такое впечатление что все тянут кота за резину: америка с европой ждут когда рухнет экономика россии, россия ждет когда рухнет украина, украина ждет когда рухнет днр/лнр.
От судьбы не уйдешь, а если ушел значит не судьба.
...а лнр/днр ржут всеми республиками, и делают ставки ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Да. иеще про Муженко.
Обратите внимание на формулировку.
Но если че то они могут и появитьсяГлава Генштаба Украины Виктор Муженко заявил, что украинская сторона не располагает доказательствами массового участия регулярных российских войск в конфликте на Донбассе.
Так шо не надо наезжать, может он на самом деле не такой и козел, а совсем наоборот![]()
Категоричность суждений - признак невежества.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks